Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M4rQu5S
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

2neo napísal:Odporucam kožnu lekarku vyhladať.Ta pomože.jamne pomohla.
jj. Ja som u nej bol minulyy tyyzden a dostal som daaky haluznyy gel ktoryy tuhne ako sekundovee lepidlo :-) . Povedala mi vsak ze vysledky sa ukazu najskuor o mesiac/dva :(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

S@ndman napísal:Ja som mal tiez problem s jebakmi,ale teraz je to uz ok,mal som doje*anu pecen,a za vzhlad pleti mozu tiez oblicky,pomohla mi kozmetika od Garnier - je to vlastne jedine co mi pomohlo a tiez je velmi dobra 2j zlozkova vodicka
Zinnerit,P.S jebaky su adekvatny dovod ist ku koznej,ked ta posle na vsetky mozne vysetrenia,budes mozno prekvapeny z coho to mas... :wink:
jj zinerit mam aj ja a nedam na neho dopustit sice ma vedlajsie ucinky strasne vysusuje plet a ked sa prestane puzivat tak sa dost obnovy akne nie ako bolo ale plet okamzite reaguje ked to aj zacnete uzivat aj ked prestanete a je to len an predpis takze koznej treba
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

nieco od AVON ... teraz nemam tu masticku pri sebe ale viem ze ucinku je velmi rychlo a ucinne cize je super !!! :!: :!: :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

freestyler napísal:mne na akne nepomaha ani obmedzovanie sa jedenim cokolady, ani nic podobne.. ani nejake cistioace vody... proste si nemozem behat po tvari rukami... nejake necistoty sa tam vzdy dostanu. najme nie, ked si najoprv rkou beham po vlasoch a potom na tvar... a pomaha mi najma slnko
s jedenim to nema nic SPOLOCNE !!!!!! aj ked nemam akne viem ze je ucine das si trocha (liehu,alpy) na vatu , pretres si tzm tvar a das zubnu pastu na vyrazky
bellatrix9999
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bellatrix9999 »

tak tak, s jedlom to nema nic spolocne, aspon myslim.
Tiez som nedavno mala problemy s akne... pomohol mi eclaran 5. To je taky gelik (alebo masticka?), len si to na noc natres a je to.. mne to zabralo do 4 dni, to som sa natierala kazdy den, teraz staci raz za tyzden a mam cistucku plet :)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Na akne vsetkeho druhu pouzivam kazde rano a vecer Nivea Young vo forme pumpovacieho aplikatora a nato pletovu vodu. Obcas to vynecham lebo sa mi nechce ale ked to pouzivam par dni pravidelne.
Kedze moja tvar je(uz je to chvalabohu minulost) v zlom stave som rozmyslal nad navsetvou lekarskej kozmeticky kedze klasicka kozmeticka si nevedela rady. Zaujimalo by ma kolkokrat dennse si vy aplikujete pripravky vasu tvar?
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

ja som mal tazku formu akne a nepomahalo absolutne nic ziadne gebuziny typu avon alebo ine ani aknemicin ani pythyol ani nic. Teraz ich uz nemam a vdacim za to pripravku Roaccutane, je pravda ze ma vela neziaducich ucinkov, vid. http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=488 ale mne to pomohlo, a ziadne trvale vedlajsie ucinky nemam ako to tu bolo spominane ze typek nezarastal na tvari. Roaccutane sa uziva 6 mesiacov pocas zimneho obdobia (nesmie sa opalovat) a za tych 6 mesiacov ziskate imunitu voci akne na dalsich 5 rokov u niekoho az dozivotne, mozem potvrdit uz som 3 roky bez akne. :)

P.S. je tam napisane ze sa nemoze pit, ja som pil a nic mi nebolo, dokonca som zniesol viac ako predtym
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja mam 13 rokov a akne v plnom prude :D :( ale najpr som použival stačky od clen and clear a avonu, potom som zašiel sa súkromnou kožnou doktorkou a tá mi poradila špecializované výrobky. Dosť som za to zacvakal ale pomáha to... Mám taký gél, po ňom si dám taku vodičku, a nakoniec krém, to všetko 2x denne, ale akne mizne :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

mam 16 nikdy som nemal a som rad ze som ich nemal
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

M4jk1:-) napísal:mam 16 nikdy som nemal a som rad ze som ich nemal
To nieje žiadna výhra nevieš kedy to možeš dostať aj ty aj keď zatial to nemaš čim skôr tým lepšie lebo keby som bol dospely nechcel by som to.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

balkymotor napísal:ja som mal tazku formu akne a nepomahalo absolutne nic ziadne gebuziny typu avon alebo ine ani aknemicin ani pythyol ani nic. Teraz ich uz nemam a vdacim za to pripravku Roaccutane, je pravda ze ma vela neziaducich ucinkov, vid. http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=488 ale mne to pomohlo, a ziadne trvale vedlajsie ucinky nemam ako to tu bolo spominane ze typek nezarastal na tvari. Roaccutane sa uziva 6 mesiacov pocas zimneho obdobia (nesmie sa opalovat) a za tych 6 mesiacov ziskate imunitu voci akne na dalsich 5 rokov u niekoho az dozivotne, mozem potvrdit uz som 3 roky bez akne. :)

P.S. je tam napisane ze sa nemoze pit, ja som pil a nic mi nebolo, dokonca som zniesol viac ako predtym
precital som si to a je to dost nebezpecne tie neziduce ucinky :?
asi by som nemal nato to pouzivat. :idea:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

cistiace tonikum - oriflame .
oxy mydlo na tvar a potom pouzivam hydratacnu mast ... neivem ako sa vola ale kupil som to v lekarni a pakt to robi zazraky ;)
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

bratrancovi zabral Roaccutane, nema ziadne problemy....ja som s tym tiez zacal, ale pol roka to jest...a tie vedlajsie ucinky(je potrebne robit testy na pecen), nemal som cas na kontroly, tak som sa na to vykaslal...
minuly rok vysla novinka, vola sa to Differine-gel a je to fakt super. odporucam. velmi mi to pomohlo. je to na predpis
ppp100
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ppp100 »

johnny171 napísal:nezer vela sladkosti(najme coko) a chod ku nejakej kozmeticke, mozno Ti poradi :wink: alebo mozno este lepsie urobis ak navstivis koznu :D
to so sladkostami nema nic spolocne bol som u kozneho a strava na to nevplyva
Lord_3D
Addict
Addict

ja mam niečo od Biodermy
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

pi*i kur*a kazdy den si nanich je*em daco a pravidelne cistim takou vodou na plet no ajtak sa robia nove ... :lol: :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mne kozny predpisal akysi roztok a gel...vyrazky nezmizli uplne ale mam ich tak o 3/4 menej...na zaciatku pouzivania sa mi cela tvar zosupala a potom sa to uz len zlepsovalo...
freestyler
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler »

noo... ja som si teraz na tvar prestal davat tie chemicke vyrobky... umyvam si ju len cistou vodou a hlavne, nechodim si po nej rukami.. proste ju nechavam takou, aka je.. pokozka na tvari ma samocistiace vlastnosti
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

tak ja sa s tymto problemom uz vela nepotykam, ale pouzival som Alpu ... ta vysusila akne, to sa odluplo a bolo to spravene :)
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:Mne kozny predpisal akysi roztok a gel...vyrazky nezmizli uplne ale mam ich tak o 3/4 menej...na zaciatku pouzivania sa mi cela tvar zosupala a potom sa to uz len zlepsovalo...
aj u mňa to tak prebieha, až na to zošupanie :)
Napísať odpoveď