jj. Ja som u nej bol minulyy tyyzden a dostal som daaky haluznyy gel ktoryy tuhne ako sekundovee lepidlo2neo napísal:Odporucam kožnu lekarku vyhladať.Ta pomože.jamne pomohla.
Akne
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj zinerit mam aj ja a nedam na neho dopustit sice ma vedlajsie ucinky strasne vysusuje plet a ked sa prestane puzivat tak sa dost obnovy akne nie ako bolo ale plet okamzite reaguje ked to aj zacnete uzivat aj ked prestanete a je to len an predpis takze koznej trebaS@ndman napísal:Ja som mal tiez problem s jebakmi,ale teraz je to uz ok,mal som doje*anu pecen,a za vzhlad pleti mozu tiez oblicky,pomohla mi kozmetika od Garnier - je to vlastne jedine co mi pomohlo a tiez je velmi dobra 2j zlozkova vodicka
Zinnerit,P.S jebaky su adekvatny dovod ist ku koznej,ked ta posle na vsetky mozne vysetrenia,budes mozno prekvapeny z coho to mas...
s jedenim to nema nic SPOLOCNE !!!!!! aj ked nemam akne viem ze je ucine das si trocha (liehu,alpy) na vatu , pretres si tzm tvar a das zubnu pastu na vyrazkyfreestyler napísal:mne na akne nepomaha ani obmedzovanie sa jedenim cokolady, ani nic podobne.. ani nejake cistioace vody... proste si nemozem behat po tvari rukami... nejake necistoty sa tam vzdy dostanu. najme nie, ked si najoprv rkou beham po vlasoch a potom na tvar... a pomaha mi najma slnko
-
bellatrix9999
Light Expert
-
dudinko
Light Professional
Na akne vsetkeho druhu pouzivam kazde rano a vecer Nivea Young vo forme pumpovacieho aplikatora a nato pletovu vodu. Obcas to vynecham lebo sa mi nechce ale ked to pouzivam par dni pravidelne.
Kedze moja tvar je(uz je to chvalabohu minulost) v zlom stave som rozmyslal nad navsetvou lekarskej kozmeticky kedze klasicka kozmeticka si nevedela rady. Zaujimalo by ma kolkokrat dennse si vy aplikujete pripravky vasu tvar?
Kedze moja tvar je(uz je to chvalabohu minulost) v zlom stave som rozmyslal nad navsetvou lekarskej kozmeticky kedze klasicka kozmeticka si nevedela rady. Zaujimalo by ma kolkokrat dennse si vy aplikujete pripravky vasu tvar?
-
uelektronik
Star
ja som mal tazku formu akne a nepomahalo absolutne nic ziadne gebuziny typu avon alebo ine ani aknemicin ani pythyol ani nic. Teraz ich uz nemam a vdacim za to pripravku Roaccutane, je pravda ze ma vela neziaducich ucinkov, vid. http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=488 ale mne to pomohlo, a ziadne trvale vedlajsie ucinky nemam ako to tu bolo spominane ze typek nezarastal na tvari. Roaccutane sa uziva 6 mesiacov pocas zimneho obdobia (nesmie sa opalovat) a za tych 6 mesiacov ziskate imunitu voci akne na dalsich 5 rokov u niekoho az dozivotne, mozem potvrdit uz som 3 roky bez akne.
P.S. je tam napisane ze sa nemoze pit, ja som pil a nic mi nebolo, dokonca som zniesol viac ako predtym
P.S. je tam napisane ze sa nemoze pit, ja som pil a nic mi nebolo, dokonca som zniesol viac ako predtym
Ja mam 13 rokov a akne v plnom prude
ale najpr som použival stačky od clen and clear a avonu, potom som zašiel sa súkromnou kožnou doktorkou a tá mi poradila špecializované výrobky. Dosť som za to zacvakal ale pomáha to... Mám taký gél, po ňom si dám taku vodičku, a nakoniec krém, to všetko 2x denne, ale akne mizne 
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
->slavo<-
Addict
precital som si to a je to dost nebezpecne tie neziduce ucinkybalkymotor napísal:ja som mal tazku formu akne a nepomahalo absolutne nic ziadne gebuziny typu avon alebo ine ani aknemicin ani pythyol ani nic. Teraz ich uz nemam a vdacim za to pripravku Roaccutane, je pravda ze ma vela neziaducich ucinkov, vid. http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=488 ale mne to pomohlo, a ziadne trvale vedlajsie ucinky nemam ako to tu bolo spominane ze typek nezarastal na tvari. Roaccutane sa uziva 6 mesiacov pocas zimneho obdobia (nesmie sa opalovat) a za tych 6 mesiacov ziskate imunitu voci akne na dalsich 5 rokov u niekoho az dozivotne, mozem potvrdit uz som 3 roky bez akne.![]()
asi by som nemal nato to pouzivat.
bratrancovi zabral Roaccutane, nema ziadne problemy....ja som s tym tiez zacal, ale pol roka to jest...a tie vedlajsie ucinky(je potrebne robit testy na pecen), nemal som cas na kontroly, tak som sa na to vykaslal...
minuly rok vysla novinka, vola sa to Differine-gel a je to fakt super. odporucam. velmi mi to pomohlo. je to na predpis
minuly rok vysla novinka, vola sa to Differine-gel a je to fakt super. odporucam. velmi mi to pomohlo. je to na predpis
-
freestyler
Expert
-
Colortraincleaner
Medium Star