Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa uplink »

axxis napísal:Nic proti, ale Tvoj nazor na zeny je absolutne trafeny. Znies ako niekto kto nedokaze pochopit, ze ho nejake dievca nechalo. Zeny nie su o nic menej racionalne ako muzi, dokonca casto su viac. Sa pozri kolko chlapcov tu chodi so zlomenym srdieckom plakat a hovor nieco o racionalite. Toboz ked typek nedokaze racionalne skusnut ani to, ze mu zenska do oci povie, ze ju obtazuje a nic s nim nechce.

Na tomto fore som uz neraz prezentoval a znova to zopakujem, ze vztahy nie su racionalne. Mat niekoho rad nie je vec podmienena nejakou vzajomnou kompatibilitou alebo vyhodnotenim najpravdepodobnejsej zhody nazorov. Ked chces racionalny vztah chod do nejakej krajiny kde stale frcia sobase z rozumu (aka. niet nad to ked Ti partnerku vyberu rodicia, lebo im to tak vyhovuje)

Ludia sa pre najvacsie idiotiny davaju dokopy a pre rovnake sa rozchadzaju, get over it. To z nikoho nerobi zvieratko ani menejcenneho cloveka, muzi to robia rovnako casto ako zeny. Dokonca sa spravaju este daleko zivocisnejsie ako zeny. Prejdi si aj tuna prispevky kolko ludi tu spominalo, ze keby niekto, kludne aj neskodne, flirtoval s ich partnerkou tak mu rovno daju na p*cu. Absolutne racionalne a opodstatnene chovanie, rovnako ako sa ozrat a rozbijat veci ked niekoho partnerka opusti.
A vobec, povysovat sam seba nad polovicu populacie len preto, ze si sa nejako narodil je kravina.
darmo no, práve si vo svojom príspevku totálne poprel ženskú podstatu - emocionalitu. Máš to dokázané vedecky - fyziologicky, anatomicky, hormonálne. Či myslíš si že všetci doktori, vedci a biológovia sú idioti a Ty máš patent na rozum?

A možno si to len nepochopil. Byť racionálny neznamená byť múdry. Byť emocionálny neznamená byť hlúpy. Sú to dva odlišné elementy. Sklony ku pudovosti, sexualite a inštinktívnosti sú prítomné u oboch pohlaví, to je fakt. Avšak to že muži sú viac technickí, racionálni, chladní, to je tiež fakt. A to že ženy sú viac praktické, emotívne a ľahko sa nechajú pocitmi manipulovať, to je ďalší fakt.

Vo svete mužov a žien nájdeš XY výnimiek, avšak hrubý priemer je jednoducho definovaný prírodou, genomom, evolúciou, fyziológiou, ak chceš tak proste biológiou. S tým veľa nenarobíš. Tak ako z deravého vedra nikdy nebude porsche, tak z muža žena a zo ženy muž. To že sú medzi nami homosexuáli, asexuáli, transvestiti, zženštilí muži a emancipované a silné feministické ženy, to je danosť, ale drvivá väčšina spadá pod "štandart" a "normu".

Ak sa Ti táto norma nepáči, mal by si si pohovoriť s Tvorcom, alebo Architektom ľudí, v prípade že si darwinista, tak máš jednoducho smolu.
Na tomto fore som uz neraz prezentoval a znova to zopakujem, ze vztahy nie su racionalne. Mat niekoho rad nie je vec podmienena nejakou vzajomnou kompatibilitou alebo vyhodnotenim najpravdepodobnejsej zhody nazorov. Ked chces racionalny vztah chod do nejakej krajiny kde stale frcia sobase z rozumu (aka. niet nad to ked Ti partnerku vyberu rodicia, lebo im to tak vyhovuje)
no a to je problém, na ktorý neustále poukazujem. To že Ty pokladáš chybnú vec za normálnu je Tvoj názor a ja Ti ho neberiem. Avšak ja osobne nechcem fungovať v chybnom svete. Jednoducho ak si žena nevie uvedomiť že vzťah nie je len o pocitoch, dojmoch, emóciach, ale aj o rozhodnutí, zodpovednosti a racionalite, tak si osobne so mnou nemá čo povedať a ďalej nediskutujem.

Ty si prijal konfiguráciu drvivej väčšiny žien, si s tým evidentne spokojný, ale to neznamená že s tým budú spokojní aj ostatní.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

A keď žena povie že jej nejde o krásu, ale o šarm a vystúpenie tak tomu moc neverím, teda z 90% to tak nie je.. Ako príklad uvediem keď som sa raz stretol s jednou holkou, ktorá mala 25 rokov a vravila mi že jej nejde u chlapov o krásu ale o city, šarm.... Ja ako priemerne vyzerajúci chalan som ju nezaujal, ale deň na to som ju stretol s druhým chalanom sa za ruky držať a ktorý vyzeral lepšie ako ja, o tom niet pochýb, len ma udivuje prečo takto niektoré ženy klamú
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Uplink aku hodnotu ma v tvojej tabli field IQ lebo zasnem :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..to sa tu zas vykydlo za kybel sraciek...
.
nezabudnite sa v dalsej teme stazovat, ake su zeny vypocitave zlatokopky, ked sa riadia len rozumom a vyberaju si majetnejsich nabijakov, ako ste vy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

bucuresti napísal:A keď žena povie že jej nejde o krásu, ale o šarm a vystúpenie tak tomu moc neverím, teda z 90% to tak nie je.. Ako príklad uvediem keď som sa raz stretol s jednou holkou, ktorá mala 25 rokov a vravila mi že jej nejde u chlapov o krásu ale o city, šarm.... Ja ako priemerne vyzerajúci chalan som ju nezaujal, ale deň na to som ju stretol s druhým chalanom sa za ruky držať a ktorý vyzeral lepšie ako ja, o tom niet pochýb, len ma udivuje prečo takto niektoré ženy klamú

Skoro každej zene alebo mužovi ide o vzhľad pri výbere partnera vzdy to tak bolo aj bude, aj ked to NIE JE najdolezitejšie kritérium.Predsa nebudem s niekym chodiť, kto ma fyzicky moc nepritahuje.No ako zenské si všímaju na chlapovi z fyzickej stránky:oči,farba a typ vlasov,úsmev,postava.Postavu síce mozes mat svalnatú ako len chceš, ale miesto postavy sa ženám skorej páči mužská hlava (co más na nej a co v nej (rozum) )
Ale samozrejme aj povaha,vystupovanie,výrečnosť,šarm,štýl obliekania,charizmatické vyžarovanie atd... na verejnosti je dolezitá.
Teraz prejdem k tvojmu prípadu...pravdepodobne ten jej chalan má to vystupovanie a šarm a jeho fyzická stránka je len bonus k dobru.Mozno keby ty si mal šarm a vystupovanie, tak to dievča je s tebou, aj ked si možno uplne priemerný chalan.Ale zálezí aj od toho ako vyzerá to 25 ročné dievča.Ale videl som prípady: pekná zenská-škaredý chalan, pritazlivý chlap-tuctová ženská,pekná ženská-príťažlivý chlap...všetko je to o jedincoch :wink:
A vobec neplatí pravidlo ze: pekná zenská musí byt zaručene je*nutá a škaredá musí byť dobručká.Chces príklad? Martina z turca tá je statočne je*nutá :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

uplink

Kazdy clovek, bez ohladu na pohlavie, je plne zodpovedny za svoje spravanie a rozhodnutia. Ak sa rozhoduje skratovo alebo svojim spravanim zavadza druhych, tak si to treba vyjasnit. A ked to nechape, tak nema zmysel nic viac riesit.

Ked je muz hajzel, tak je hajzel. A ked je zena emocionalne nestabilna mrcha, tak je mrcha. Ci si to pripustaju/uvedomuju alebo nie.
V tomto si sovinista, lebo tvrdis, ze spravidla LEN ZENY si to neuvedomuju. Argumetujes, ze "to nerobia naschval a su v tomto ako zvieratka". Avsak svoj sovinizmus zakryvas tym, ze im to nevycitas. Radsej sa stavias do pozicie velkoryseho racionalneho muza a zeny pozitivne diskriminujes, aj ked na svoj vlastny ukor, co je polutovania hodne. (Radsej si nahovaras, ze zeny za nic nemozu a si sam, akoby si mal prekonat svoj hnev a sklamanie zo zien.)

Ako zeny rozmyslaju? To zavisi od ich hodnot. Hormony a citovost su len falosny alibizmus.

PS: Ak si dvaja ludia rozumeju, nie je to vdaka rovnakemu pohlaviu (pripadne rovnakej faze ovulacneho cyklu) ale vdaka rovnakym hodnotam.
Grim napísal:kathleen - ver mi, že uplink sa v mužskom popise trafil dokonale...čo vytvára predpoklad pre uznanie, že sa zrejme trafil aj do žien...niekomu sa to takto bez servítky môže ťažšie chápať, alebo "prehĺtať"...
Mam viacero kamaratov - chalanov, ktori sa spravaju ako hajzli k zenam a povazuju seba samych za milych, zlatych a ohladuplnych partnerov. Len zrazu oznamia babe, ze ich uz fyzicky nepritahuje a je koniec. Ale oni chudacikovia za to nemozu, to matka priroda ich tak stvorila.

Takisto moze zena zrazu prehlasit, ze ona k muzovi uz nic neciti. A chudatko za to nemoze, lebo je emocionalne zalozena a vztah bez emocii si nevie predstavit.

uplink vychadza z predpokladu, ze muzi su ako on - chladne racionalni. v skutocnosti su viac ci menej racionalne obe pohlavia, pricom muzi maju slabost v pudoch a zeny v emociach.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal: darmo no, práve si vo svojom príspevku totálne poprel ženskú podstatu - emocionalitu. Máš to dokázané vedecky - fyziologicky, anatomicky, hormonálne.
he? zenska emocionalita je dokazana anatomicky a fyziologicky? holy crap. a kto to dokazal?
co sa hormonov tyka tak to skor, ale tie maju aj muzi a rovnako vplyvaju na ich emocionalitu aj ked nie rovnakym smerom.
uplink napísal: Či myslíš si že všetci doktori, vedci a biológovia sú idioti a Ty máš patent na rozum?
nemyslim si, ze su idioti. myslim si, ze Ty pod ich menom tvrdis nieco co oni nie.

uplink napísal: Vo svete mužov a žien nájdeš XY výnimiek, avšak hrubý priemer je jednoducho definovaný prírodou, genomom, evolúciou, fyziológiou, ak chceš tak proste biológiou. S tým veľa nenarobíš. Tak ako z deravého vedra nikdy nebude porsche, tak z muža žena a zo ženy muž. To že sú medzi nami homosexuáli, asexuáli, transvestiti, zženštilí muži a emancipované a silné feministické ženy, to je danosť, ale drvivá väčšina spadá pod "štandart" a "normu".
Ja vynimky do uvahy nikdy neberiem, odlahle pozorovania nemenia vlastnosti statistickeho prvku.
uplink napísal: Ak sa Ti táto norma nepáči, mal by si si pohovoriť s Tvorcom, alebo Architektom ľudí, v prípade že si darwinista, tak máš jednoducho smolu.
Zeny nie su o nic viac emocionalne ako muzi. A nemusim sa s nikym rozpravat aby som to vedel.
uplink napísal:To že Ty pokladáš chybnú vec za normálnu je Tvoj názor a ja Ti ho neberiem. Avšak ja osobne nechcem fungovať v chybnom svete. Jednoducho ak si žena nevie uvedomiť že vzťah nie je len o pocitoch, dojmoch, emóciach, ale aj o rozhodnutí, zodpovednosti a racionalite, tak si osobne so mnou nemá čo povedať a ďalej nediskutujem.
Tvoj problem je v tom, ze pokladas za chybu nieco co do vztahu neodmyslitelne patri - citovy vztah k tej druhej osobe. Samozrejme, ze je to len polovica veci, ta druha je postavena na tom, ze spolu musite vediet existovat aj v realnom svete, z lasky sa nikto nenaje. Mat vztah, v ktorom chyba jeden z tychto elementov je cisty blud. Ako som uz spomenul predtym, ak chces vztah zalozeny cisto na racionalne nikto Ti nebrani najst si zenu, s ktorou budes cisto z rozumu, nieco mi vsak hovori, ze to nebude zrovna idealne.
uplink napísal:Ty si prijal konfiguráciu drvivej väčšiny žien, si s tým evidentne spokojný, ale to neznamená že s tým budú spokojní aj ostatní.
Toto je dalsia vec, v ktorej sa mylis. Ja som ziadny konfiguraciu zien neprijal. Ja som prijal konfiguraciu ako muzsku, tak zensku, prirodzenu a vo vacsine praktikovanu. V tomto pripade si odchylka, ktora to nie je schopna akceptovat Ty a Tvoja existencia priemer nemeni.
A ak by si mal niekedy pocit, ze muzi nie su vo vztahu emocionalny kludne si otvor akukolvek lubostnu zbierku napisanu muzom (a ze ich nie je malo) pripadne si precitaj srdcervuce temy tuna na fore kde su ludia ochotny zahodit roky svojho zivota pre niekoho kto ich nechce.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis - pred tým než sa pustíš do diskusie s niekým, kto sa 8 rokov venoval ženskej psychike, anatómii tela, archetypom tváre, tak si naštuduj základy. Odstredivosť a dostredivosť mužov a žien, anatomicky viditeľná jasne na pohlavných orgánoch. Chémiu v mužskom a ženskom tele a vplyv hormónov na racionálne/emocionálne závery mužov a žien.

To čo píšeš Ty je klasický príklad človeka, ktorý má svoj názor, nie je zlý, ale s vedou a faktami má pramálo spoločné.

Uvediem Ti príklad. Keby sme objavili ako totálne neznalí lyžičku, a hádali by sme sa či slúži na kopanie v zemi, alebo murovanie, alebo jedenie a každý z nás by mal vo svojej podstate pravdu. A potom by prišiel človek znalý a povedal by nám že je to príbor a slúži na jedenie a my by sme mu začali argumentovať že: "Nie, to je malý bager, nie to je naberačka na cukor" a iné somariny.

Z časti by sme mali pravdu, dokonca z veľkej, ale ušlo by nám pôvodné využitie lyžičky, tým že by sme odignorovali jej veĺkosť anatómiu a primárnu funkcionalitu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

axxis napísal:Tvoj problem je v tom, ze pokladas za chybu nieco co do vztahu neodmyslitelne patri - citovy vztah k tej druhej osobe.
Ale uplink to predsa nepopiera
uplink napísal:Jednoducho ak si žena nevie uvedomiť že vzťah nie je len o pocitoch, dojmoch, emóciach, ale aj o rozhodnutí, zodpovednosti a racionalite, tak si osobne so mnou nemá čo povedať a ďalej nediskutujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

javatar - ďakujem. Na začiatku som to napísal že ja popisujem len teoretickú danosť. Muž má danosť pre racio, žena pre emócie. To že sú niektorí ľudia iní, to je fakt. Avšak to že každé pohlavie je prispôsobené na iné, to je tiež fakt.

Kathleen a axxisovi nevysvetlím fyziologicky dané predispozície, lebo ich sami nemajú naštudované a vychádzajú len z čistej vl. empírie, nie z vedeckých biologických/fyziologických/genetických faktov. Preto na nich obsiahlejšie už nereagujem. Robieval som to v minulosti [z toho tie "hádky na fóre"], ale od vtedy som sa poučil. A hrach hádzať o stenu viem aj efektívnejšie, ako človeku nezainteresovanému v danej problematike dookola vysvetlovať ako to je, oproti jeho dojmom a pojom, či pocitom z jeho vl. skúseností.
kathleen
Light Professional
Light Professional

uplink
Ty pises tiez zo svojej skusenosti:"No a samozrejme možno sú výnimky aj pri ženách, avšak o tých neviem." Tvoje rady autorovi temy, typu: ulohou muza je dat zene srdce na dlani, pricom musi ratat s tym, ze mozno dostane bezdovodne noz do chrbta, pricom NIKTO ZA TO NEMOZE, su totalny BS!!!
Ked si muz nie je isty, s akou zenou ma to docinenie, tak si ma drzat prislusny citovy odstup, kym to nezisti. a nie ju milovat z celeho srdca a potom zranene listovat v mudrych knihach, aky hormon alebo fiziologicka predispozicia za to moze. och!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kathleen - nie nie sú, potvrdené kvantami chlapov po celom svete. FYi, obvykle to vyzerá tak, že keď žena opustí muža, chlap nemá tucha prečo, keď chlap opustí ženu, je to preto, lebo chce inú, podvádza ju, etc. Preto tie moje rady, ktoré si Ty nazvala bullshitom ;). Pre slušného chlapa nič iné neostáva, Bohu žiaľ, lebo ženušky sú tak prispôsobené, že ak muž nie je kretén, je pre ne zaujímavý asi tak mesiac, a potom dovidenia. Máš to potvrdené na každom kroku + pár slečien sa Ti rado pochváli že majú rady tú neistotu a vzrušenie vo vzťahu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal: Kathleen a axxisovi nevysvetlím fyziologicky dané predispozície, lebo ich sami nemajú naštudované a vychádzajú len z čistej vl. empírie, nie z vedeckých biologických/fyziologických/genetických faktov.
8 rokov studie...tak mi ukaz kde je dokazane anatomicky a fyziologicky, ze dobre viditelne druhotne pohlavne znaky maju cokolvek spolocne s vacsou alebo mensou emocionalitou. Keby to co pises bola pravda tak su zeny s vacsim poprsim emotivnejsie ako zeny s mensim a pod. Cakam na clanok, knihu, cokolvek.
kathleen
Light Professional
Light Professional

uplink
viem, aky je sucasny trend. tvoje rady mozu byt pre slusnych muzov prakticke, ale nemali by sa s niecim takym uspokojit. zeny nie su ziadne bohyne na piedestali slavy. a ked si to myslia, treba ich vyviest z omylu. (ako kazdeho cloveka.)
to vzrusenie a neistotu maju rady nezrele zeny/dievcata. tiez takych par poznam, ale je to ich hlupost. tie si dobreho chlapa nezasluzia.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis - naservírujte mi všetko pod nos a ja sa na to možno pozriem. utfg ;)

kathleen - to čo si napísala si napísala správne a súhlasím s tým, skoro úplne. Len by som doplnil svoju vl. skúsenosť, že ženy čo majú rady vzrušenie na to "majú" fyzicky. Sú obvykle pekné, kombinujú 5-6 [7] archetypov tváre, vyšportované, majú pekné poprsie. V hlave majú obvykle na*ráno, ale tak to je daň za krásu.

A tu prichádza konflikt záujmov. Tak ako nie zrovna najatraktívnejšie diveča nemôže chcieť po chlapcovi aby bol vyšportovaný, mal krásnu tvár, super sa obliekal a ešte k tomu mal iQ 150 a na účte 100k eur s bytom a autom, tak muži nemôžu po dievčatách s výzorom radodajek chcieť aby boli morálne, rozumné, neemotívne etc.

A samozrejme sa z času na čas pritrafí aj také, že teraz budem písať škaredo: "špatná" baba si vyberá ako keby bola v cukrárni a je náročná ako prasa. Tu hovoríme o jednoduchosti, alebo primitivizme. A to isté platí aj o chlapoch.

Dovolím si tvrdiť, z mojich doterajších skúseností, že 90% škrípania vo vzťahoch vzniká práve kvôli kvalitatívnej diskonfigurácii a nekompatibilite medzi dvomi jedincami. Povedzme chlapec s vysokou školou sa dá dokopy so stredoškoláckou, ktorá na výšku nemá po mentálnej stránke a potom sa čudujú prečo to neklape. Aj takéto sprostosti vedia zo vzťahu spraviť peklo. Alebo nie moc šarmantný chlapec si nájde totálnu a zároveň rozumnú *ebačku, avšak tá zistí časom že zo svojho výzoru môže mať viac ako toho nie moc pekného a zakríknutého chlapca.

Ľudské vzťahy sú ohromne komplikovaný dynamický proces, ktorý sa mení zo dňa na deň. A človek môže spyšnieť, skrotknúť, byť arogantnejší, alebo milší, vo vyššom veku väčšinou ľudia rezignujú a ostanú s niekým a potom to pôsobí že sú stabilný vo vzťahu, nie nie je to tak. Jednoducho vo vzťahoch hrá svoju rolu aj a dovolil by som si tvrdiť že najmä vek.

To čo prezentujem ja je len jeden aspekt, ktorý je menený ďalšími desiatimi. Je to predispozícia, predurčenie, ktoré naplní len málokto.
kathleen
Light Professional
Light Professional

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kathleen - "desert of the real" :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

uplink, keby boli zeny racionalne, tak su muzi. cize mas dve moznosti, bud sa preorientujes na rovnake pohlavie. alebo si nabuduce - namiesto tychto frustrovanych vylevov- narazis zrelejsiu osobnost. btw, pametaj si - kto ma nema rad, ten si ma nezasluzi, ende.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

som sem chcel napisat pred dvomi dnami, ked sa toto smiesne vyplakavanie neuspesnych a'la Grim, qwerty zacalo, ale mal som ine starosti, ze ithory ;)

no tak teda idem dnes reagovat a pozeram, ze ithory nieco rozumne napisala :D
a este lumir vystihol

len v jednom mate ako tak pravdu, ze neexistuje racionalna zena
v tom zmysle, ze muz sa trochu viac riadi rozumom ako srdcom a zena trochu viac naopak. nie je vynimka
su len zeny, ktore zivot dokopal spravat sa racionalne. alebo chcu nieco dosiahnut vo svete, a tomu vladnu ako vieme muzi, no tak sa prekonavaju a spravaju sa racionalne, ale ak sa okolnosti zmenia, napr. najdu ochrancu-muza, alebo sa vzdaju svojej namyslenosti si medzi muzmi nieco dokazovat, okamzite sa vratia k svojmu neracionalnemu spravaniu, cize viac srdca

ale to vase vyplakavanie, ze vas zena odkopne zo dna na den ?
vy ste len 5% najnizsie z muzov, najhorsi v reale, najhorsi na nete. si uvedomte, ze to len vas

uplink jasne povie, ze jemu je pocitacova hra viac ako baby
chce len povrchne kamaratstva, nie vztah, ale aj u muzov sa povrchne kamaratstva koncia zo dna na den. sa dvaja dohodnu, ze idu na pivo, jednemu sa nechce, nepride a ide za inym, no a?
akurat by si mohol potom odpustit nezmysly, ze zeny su zvieratka co vas odkopnu zo dna na den

nevie nic o vztahoch, podobne ako ostatni, ktori mu napisali vraj ma totalnu a uplnu pravdu :D
ste neuspesni, nijaka vas nechce, tak su zeny zle, cheche
vyplakavaci
inak ma to potesilo, odpad, nech vidno

nikdy nijaky vztah zena neukonci zo dna na den
prave preto, ze sa riadi srdcom, keby rozumom este by to islo
ak jej Boh vymeni srdce, tak ano, ale okrem zazrakov, neopusti nikoho zo dna na den, ani ked stretne Jezisa

vsak tu v starych lepsich casoch bola uprimna tema od maciatko99 ci nejako, nadherne uprimne popisane ako to funguje
rok sa to snazila napravit, ja som si zapamatal scenu, ze mu nechala v ich spolocnom byte rozlozene ich spolocne pohladnice v tvare srdca. rok sa to snazila napravit! magor, ze jej neodpustil. tak mu treba, idiotovi ;)
takto to funguje vzdy
moze zena stretnut Antonia Banderasa, moze stretnut svoj idol, 3 mesiace bude zvazovat ci zahodi predch. vztah, ak sa zacne priklanat ze ano, dalsie 3 mes. bude na vas podrazdena, vsetko jej zacne na vas vadit a pol roku pojde za Antoniom ;)

mne sa to nikdy nestalo, lebo nie som sprosty, len po mesiaci, ale vdaka tejto teme som sa nad tym zamyslel, ze to vlastne nebolo take krute ako som si myslel. ona sa ma tyzden predtym pytala, ci by som bral aj kamaratstvo. povedal som nie, tyzden bola viac odmerana a potom napisala smsku, zbabelec. pre mna to sice bolo zo dna na den, ale moja chyba, ze som namotany, ona bola namotana tri tyznde, potom tyzden zvazovala, mohla sice aj nahlas, vsak nech sa jej boh pomsti, ale no tak, mesiac
ak maju dvaja niekolkorocny vztah, sa hadaju mesiace, mozno aj roky
ani nuda nezacne zo dna na den. vztah zovsednie, treba vydrzat, co tiez niekto nevie
no nikdy, zena neodide zo dna na den, nikdy
presne preto, ze jej to nedovoli srdce
a ani muz, aj on ma city..

vy neschopni a neuspesni

mimochodom, nikto ste neprisli nato, v com ma problem autor, Lorino
vsak to je typicke, radit sa o vztahoch na nete, na nete predsa sedia ludia, co sa nevyznaju vo vztahoch ;)

lahko to vidiet, ma to napisane, no nikto nato neprisiel. vy nemusite vediet, poslem mu ss
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

curta - ja chcem len povrchné priateľstvá, hra mi je viac ako žena. Ty vieš o ľuďoch veľký bačov falus. Darmo no, si šéf, ďalej tldr, proste kopa lajna v obrovskom príspevku.

Ale predsa Ti len niečo dám. Keby bola žena, ktorá by nechala moje hobby byť mojími hobby, ktorá by neplakala kvôli každej <>vine, neotravovala nonstop a nevyžadovala si pozornosť ako pes čo celý deň nedostal žrádlo, ale správala sa ako človek, ergo. chápať a prijímať aktuálnu situáciu takú aká je a nie keď je v rodine ledva na žrádlo, tak snívať o dome, rolls royce a pod. <>vinách, tak by som ju mal 1000x radšej ako všetky svoje záľuby. Problém je že taká nie je. Žena Ťa skôr či neskôr dorazí tou najnevhodnejšou požiadavkou v tej najnevhodnejšej chvíli. A ak taká je, tak ju nepoznám, čiže pre mňa neexistuje.

A to že Ťa žena neopustí zo dňa na deň, to je možné, problém je že celý ten proces skrýva a na Teba vybafne z čista/jasna len výsledok. Takže je to zo dňa na deň. Keby som každý deň trénoval potajme skok do diaľky a v jeden deň by som skočil namiesto 80 cm 280 cm, tak by to bolo pre druhých "zo dňa na deň" a nie po dlhej dobe.

Toľko ku Tvojej schopnosti odhadovať ľudí...

P.S.: Ukáž mi jedne príspevok kde plačem že ma žena opustila :lol:

ithory - "kto ma nemá rád ten si ma nezaslúži" týmto ma ohromne baví väčšina dievčat. Problém je že o ne nikdy nikto normálny nestojí a touto prázdnou frázou si to akurát kompenzujú. Niečo obdobné máš na azete. Dievča špatné jak noc a v profile napísané: "Nepíšte mi tie Vaše sexuálne ponuky." alebo niečo podobné. Pravda je taká, že o ňu ako je deň dlhý nikto nezakopne a takto vyštekáva do tmy že o ňu má niekto záujem :roll: a tak isto je to s tým Tvojím "kto ma nemá rád, ten si ma nezaslúži." bit*h please, čo viac dodať.

pre všetkých - robiť si ťažkú hlavu pre človeka, je jedno či muža, alebo ženu, ak ste niečo nespravili vy zle, je nezmysel. Zmysel života je pocit, konkrétne dobrý pocit. Prináša Vám ho jedlo, šport, spánok, hudba, alkohol, cigarety, sex, peniaze, majetky, hobby, akákoľvek "vec" ktorej Vy dáte zmysel. Keď niekto povýši ženu vo svojom živote na "boha" a je z nej v prdeli, je to jeho rozhodnutie. Keď žena povýši muža na "boha" v jej živote, je to jej rozhodnutie. Ak ste s niekým a ten niekto Vám ublíži, je to hlavne Vaša chyba, lebo vy ste tú osobu pustili do svojho života a neznalosť "schopností" tejto osoby [ublížiť Vám] je primárne Vaša chyba. Keď raz človek žije s besným psom, riskuje že ho zabije, alebo chytí besnotu. To isté platí o ženách a samozrejme rovnako aj o mužoch.

A odsudzovať niekoho za to, že nevie získať ženu svojich snov a nazývať ho neschopným a neúspešným je extrémne primitívne.

Človeku a spôsobí žena radosť o sile 100 vymyslených uplinkových jednotiek [ďalej len VUJ] a smútok/žiaľ a beznádej o sile 10 000 VUJ. Človeku b spôsobí počítačová hra radosť o sile 1000 VUJ a nervy o sile 100 VUJ. Človeku c spôsobí pes radosť o sile 10 000 VUJ a starosti o sile 0 VUJ.

Život je relatívny, rovnako ako aj moja vymyslená merná hodnota VUJ. Otázka znie kto je šťastnejší? Takzvaný "úspešný" človek čo má ženu, peniaze, byt, auto dom, ale ho tá žena, alebo viacej žien totálne ničia, ako psychicky, tak fyzicky, alebo samotár bez peňazí v garsónke so psom, ktorý prijal život taký aký je a úprimne sa raduje zo psa a každého akokoľvek vyzerajúceho prázdneho dňa?

A keby chcel niekto múdrovať že "to tak nie je" a podobné drísty, lebo stará mama povedali a podobné k*kotiny. Nie, nemáte pravdu. Lebo jedinou určujúcou normou pre dobrý a zlý pocit je človek sám v sebe a vo svojej podstate, či esencii ak chcete. Nikto iný, žiadna filozofia, ani starí rodičia, ani pán farál v kostole, ani politici, ani reklamy v telke, ani knihy, ani žiadne učenie, či náboženstvo, ani nikto a nič na svete, len Ty sám. Ty sám vieš seba spraviť šťastným, zdravým, dokonalým, alebo sa spraviť smutným, zatracovať sa a eventúelne sa zabiť. Nikto iný to nespraví za Teba, ani ženy, ani prachy, ani auto, ani dom, ani byt, ani majetky, ani kariéra. Ty si jediný, kto dáva veciam zmysel, Ty - človek - sám, nie masy, nie skupiny, ale len Ty jediný sám ako kôl v plote.

Čiže nazývať niekoho neúspešným kvôli žene je naozaj úbohé, lebo zmysel života nie je žena, ani nič iné. Zmysel života je šťastie samotné. A skrze čo, alebo koho človek získa skutočné šťastie je len na ňom samotnom. Lebo len človek je určujúcim faktorom svojho šťastia, nie tí druhí.
Napísať odpoveď