Tak Ti poviem, ešte som nespoznal človeka ako ja, ktorý by povedal: "Tak a teraz som šťastný a spokojný, chýba mi len to zdravie." Obvykle to je: "Keby tá žena to a hetno a tamto, keby tie deti to hento a tamto." Nikdy nepochvália a ak pochvália tak na každú pochvalu povedia tri ďalšie negatíva.
A ak by aj teraz niekto prišiel, tak by zadelil na truc že je happy, keby som mal jeho život na videu, hneď by som ukázal ostatným ako je happy. Ja by som svoj život mohol kľudne zverejniť, nech sa ostatní pozrú, ako žije šťastný, aj keď nie zdravým obdarený človek. Avšak ostatní sa tak neskutočne hanbia za svoj život, že ho nenaznačia ani len omylom, len v slabých chvíľkach.
Napríklad okrem mňa som tu nikoho nevidel napísať, ešte audia, že je s tým čo má šťastný, alebo uviesť nejaký reálny nepríkrašlený príklad zo života. Takých pokrytcov poznám dosť, čo "len aby bolo" povedia že sú happy. No a potom čuduj sa svete sa spýtam ich priateľky ako sa má a tak, a hneď začne rapotať ako im lezie priateľ na nervy, aké sú nešťastné a pod. Vieš, aj keď Ty ako chlap vystupuješ suverénne, žena Ťa skoro vždy podrazí a vykváka pravdu, takú aká je, resp. takú akú ju ona vidí. A potom mi nikto nenakuká do hlavy že práve on je šťastný s tou a onou babou.
Toľko ku Tvojej hypotetickej a mýlnej otázke.
A na margo faktu. Ja som tu ten s čistou pleťou a bez vrások v mojich skoro 29tich rokoch. Ostatní moji rovesníci sú šediví, vráskaví, ubitý a ustarostení, a tento fakt proste nezakryješ. Dúfam že teraz vytiahneš niečo ako genetickú predispozíciu, alebo podobný bs. Proste nie. Tým že nepijem, nefajčím, neku*vým sa a netrápim sa volovinami ako väčšina ľudí, vyzerám mlado a sviežo, zatiaľ čo ľudia v okolí čo sú "happy" si ich nežnými polovičkami vyzerajú ako zombíci. Tomuto sa hovorí ovocie skutkov, ktoré donášame a keď mi človek čo má kruhy pod očami, je zničený, ubitý, uštvaní povie že je šťastý vo vzťahu, Bohu žiaľ, pomyslím si svoje, lebo o tom nesvedčí jeho telo a teda ani duch.
P.S.: Sa mi ohromne páči ako tu píšeš v abstraktoch a svojho života si sa nedotkol ani prstom, alebo príkladom zo svojho života