Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
meridan
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa meridan »

Presne ako pises uplink. Clovek vyzera tak ako sa citi. Kdesi som raz cital, ze genetika ovplyvnuje vzhlad cloveka len na 10%. 90% je o tom ako clovek zije a ako sa o seba stara. Mne tiez kazdy hovori, ze som sa nezmenil od 18-ky a uz mam skoro 26. Teda aspon na tvari nie. Postavu sa mi podarilo vyrazne zmenit, lebo uz 4 roky denno denne tvrdo trenujem. Je zaujimve ako sa zmenil pohlad zien na mna. Predtym som bol debil a uboziak, a teraz uz som iny clovek? :D
Ku*vy! Oni vidia len seba, preto si asi myslia, ze ked posilujem, tak koli nim :hehe: Su to obludy bez cti.

Inak uz sa tu toho zas nakopilo. Ked vy ostatny mate take skvele zivoty, tak co sa nejdete venovat tym svojim zenuskam? Kym vy tu vypisujete mozno sa im venuje dakto iny.
To vase stastie je pominutelne zo dna na den, mozno aj z minuty na minutu. By som chcel vidiet nazor toho co po 20 rokoch pride na to, ze vychovaval cudzie decko. Nech taky napise, ze aky je on stastny!
Viem, ze toto je pre mnohych urazajuce, lenze nebolo by, keby ste sami nepochybovali. No tie pudy ovaldaju vas aj vas zivot, tak nemate inu moznost nez to risknut a verit nejakej stetke.
To je, ale vas problem. Moj to nikdy nebude. Uz mi je teraz na 100% jasne, ze vy fakt nedokazete uznat, ze niekto je iny nez ste vy. Celkom vam tie pudy zatemnili rozum. Tomuto sa ja vyhnem velkym oblukom!
Cely tento system co stvorilo ludstvo stoji len na K*K*TE A PI**.
Lenze keby kazdy zil pre ukajanie sa, tak by bolo ludstvo este stale v dobe kamennej!
Ja mozem kludne a z hrdostou odprisahat na svoj zivot, ze nebudem nikdy mat nic zo ziadnou zenou! O kamaratstvo by som mozno aj stal, ale to by ta zena musela v podstate nebyt zena, aby som sa s nou vobec mal o com bavit, pretoze zeny su ake su prave preto, ze su zeny.

Pinco: Moje nazory nijako neovplyvil ani uplink ani nikto. Ja taky som sam od seba, ale to ty nepochopis, kedze ma mas za chudaka chlapca. Inak tym vyrazom si ma fakt pobavil :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak ja už neviem koho bližšieho, ako kamarátov, ktorých poznám dlhé roky, ktorých poznám ešte z čias, keď nemali terajšie priateľky, manželky, nemali deti. Chodím s nimi na pivo, na chaty, na výlety, dovolenky. Strávil som s nimi stovky, možno tisíce stretnutí, keď boli nahlodnutí alkoholom, keď mali chuť sa rozprávať.

To sú zase akési tvoje fakty, zozbierané hadám z tých najnešťastnejších ľudí, akých si kedy stretol. Neaplikuj to na všetkých. Ako vidíš aj tuna fóre, nie je tu takmer nikto, kto to vidí v rovnakom svetle ako ty. Snažíš sa nasilu presadiť svoju pravdu, ale takýmto presviedčaním sa ti to nepodarí. V tom "hnusnom" svete plnom nešťastných ľudí budeš musieť žiť sám.

Ja som zase mal 20 rokov a každý mi vravel, že vyzerám oveľa staršie. Nemal som ani frajerku, ktorá by mala byť, podľa teba, zdrojom nešťastia, ani som nechľastal, nedrogoval. Aha, bolo to preto, že som bol nešťastný, však? Teraz, keď mám dlhé roky priateľku, tak mi to už nikto nevraví. No možno som už dorástol do svojej starej kože.

Poznám chlapa, 30 rokov, vyzerá ledva na 18. Už je rozvedený. "Určite" šťastný človek. No holt, ty vyzeráš mlado. Možno je to tým, že si nikdy nepracoval manuálne, staráš sa o seba, máš prachy, ženy ťa chcú, si krásny a inteligentný.

meridan, prepáč za toho "chudáka chlapca", ale ty si ešte nič nezažil. Ty ani nevieš, aký je to pocit mať niekoho, skutočne ľúbiť. Uplink to zažil. Vie to porovnať. Vo svojej realite vie o čom hovorí. Ty to nevieš, nezažil si, nemáš to s čim porovnaťm, nemáš žiadnu skúsenosť.

K tomu ostatnému, čo si popísal, sa nejdem vyjadrovať. Kopa hovadín. Zbytočne reagovať na teba. Vôbec netušíš o čom píšeš.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pinco - ja nikoho o ničom nepresviedčam, len neustále tí druhí píšu drby ako:

:arrow: keď budeš starý a budeš sám, bude Ti zle
:arrow: žena je zmysel života
:arrow: rodina je ten pravý zmysel

a iné <>viny. Ja len píšem to, že človek dokáže byť šťastný aj bez ženy, kľudne aj do smrti, ak máš dosť peňazí si zaplatíš takú opatrovateľku že ostatní budú len závidieť.

Celá pointa môjho argumentovania tkvie a spočíva v jedinom. Aby imbecilná populácia dokázala priznať fakt, že bez ich klasických zabehaných rituálov sa dá prežiť. Človek nemusí na zemi žiť tak, ako všetci ostatní, ale tak, ako chce, pokiaľ tým neporušuje základné morálne pravidlá a zákonitosti.

A priznajme si a nalejme si čistého vína, ako by povedal Slota, Vy všetci čo sa mi posmievate a odsudzujete ma nemáte ani len teoreticky ako prijať fakt, že by som mohol byť skutočne šťastný bez ženušky a rodiny.

Však to čítam nonstop v každom príspevku, že to robím len zo zatrpknutosti, preto že som neúspešný, preto že som k*kot a neviem prečo. Ani jeden z Vás nenapísal: "Áno, máš pravdu, aj toto je cesta." Zatiaľ čo ja to píšem v každom príspevku pomaly že som rád že je audio rád a prajem to tým primitívom čo oni mne neprajú, preto ich nazývam primitívmi.

Človek čo ženuškuje a má rodinu + je naozaj šťastný + je ochotný koexistovať s mojou cestou = inteligent. Taký v tejto téme zatiaľ nevystúpil ani jeden jediný, akurát z opačnej strany ja, o to mi ide pinco.

Ináč je to tragikomické ako nevidíte to že stále meliete to isté, a snažíte sa ma presvedčiť silou mocou o svojej pravde, zatiaľ čo ja nikoho o ničom nepresviedčam, len sa snažím presadiť svoju cestu života ako jednu z evkivalentných, čo pre Vás všetkých predstavuje neprekonateľný a nevyriešiteľný problém. Patetické.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Áno, máš pravdu, aj toto je cesta.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Heh, no vidíš pinco, si asi prvý a posledný :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ja nikoho nepresviedcam, len aby si nebol prekvapeny :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bucuresti - prekvapený? Som z rodiny kde sa mi otec rozviedol 2x a mama 1x + mala jedného nepodareného ex-partnera, ktorý nás týral a štval 5 rokov v kuse. Z okolia kde moji blízki sú všetci rozvedení, alebo sú nešťastní. Mal som jedného známeho, ktorý žil s matkou až do smrti. Hádaj čo? Bol šťastný, dostaral sa o maminu a umrel spokojný, síce na rakovinu hrubého čreva, čo sa mu vrátila asi 10x, ale šťastný, spokojný, plný života.

Čiže áno, ak budem prekvapený, tak po 55-60tke, keď už budem nevládny dedo a úprimne, už mi to asi aj bude jedno. A možno budem nevládny až po 65-70tke. A tam Ti poviem s ohromnou istotou že mi to bude lautr jedno. V stredu mi umrel dedko, 80 rokov, včera o ôsmej babka, 77 rokov. Posledných 5-8 rokov sa trápili, nebavil ich život, nemali čo robiť, nudili sa, boli znechutení. Starali sa o seba navzájom, to je krásne a pekné, avšak to čo som zažil v ich posledných rokoch a čo zažili oni [dedko - alzheimer, babka - padanie, zabúdali, pozerali sa ako jeden a druhý chradne a pomaly umiera, zaživa, pár rokov v priamom prenose], to by som ja veru zažiť nechcel, ani omylom.

Keď som býval ešte pri Bôriku, býval tam jeden pán, na prvý pohľad sám a opustený, bol samotár, spokojný, jazdieval na biku, nikoho neotravoval, čítal knihy, chodieval do prírody, na hríby, z času na čas sa s niekým stretol. Do konca života sa o seba vládal postarať. Jedného dňa zaspal na kresle a umrel. Keď sa rozložil, začala smrdieť chodba a tak sme zistili že umrel. Také niečo si predstavujem aj ja. Umrel v pokoji a kľude, nie v nemocnici, na prístrojoch, ani ho nikde netrápili, ani nič podobné.

Tak isto je fantastická obvyklá konfigurácia, keď umrie starej žene manžel a tá tu ešte 5-10 rokov, niekedy aj viac kysne sama a je nešťastná a smúti za ním. Tiež poznám z vl. rodiny.

Čiže všetko má by som povedal dve stránky a Tvoje "aby si nebol prekvapený", nuž, pravdepodobne nebudem.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

meridan - Neni si nahodou gay?

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2013, 16:12)
Uplink - Tak to je Tvoj nazor, ži si ako chceš..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

^link, dôvod prečo sa do teba občas navážam je to že sa domnievam že rodina je základná jednotka spoločnosti a predstavuje hodnoty ktoré uznávam a môžu (nemusia) byť spojené s diskutovaným životným šťastím. Keď treba príklad, môžem poskytnúť z domu alebo okolia a to tak ako napísal pinco, máme veľa známych, kamošov a príbuzných ktorí sú súčasťou usporiadaných rodín a ja sám som presvedčený že sú šťastní. Najbližší možný príklad - moja vlastná rodina.

Vieš ponúknuť podľa svojho názoru a presvedčenia nejakú inú alternatívu k rodine, resp. k udržaniu a pokroku ľudstva, vedenia a jeho posunu týkajúceho sa miesta v tomto svete ?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ak je to take stastie byt sam a nestastie vyt so zsenskou tak preco spolocnost tlaci na jednotlivca aby si nejaku nasiel na trvalo? Preco su tie dotierave otazky vlastne? :smt025 ti ludia nevedia ze sa patrneri mozu striedat aj kazdy tyzden a tazkoim to vysvetlit :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Clovek nemusi mat rodinu aby bolo stastny, s tym suhlasim, ale pre vecsinu ludi je tento system vyhovujuci.
Je predsa vecou slobodnej vole ako sa kto k tejto otazke postavi a ci si rodinu zalozi alebo nie. Ja som podstatne starsi ako ostatni v tomto threade a tiez nie som zenaty, mam rad slobodu, takze chapem oba pohlady tu prezentovane.
A pokial ide o to ako kto vyzera, tak je urcite pravda ze zdravy zivotny styl /dostatok pohybu na cerstvom vzduch,zdrava strava bohata na vitaminy,nefajacenie,striedme pozivanie alkoholu a pod/ ma velky vplyv na nas vyzor. Ale nezabudajte ze genetika sa oklamat neda, skor ci neskor zacne aj vasa koža starnut,ovisat,strati pruznost mladosti - a zo sucasnym stupnom mediciny tomu nezabranite nijako :wink:
Chvalenie typu "mam 26 a ludia mi hadaju 20" je iba mladícka naivita,ale je to pochopitelne a ludske :)
apropo ak chcete nieco malinko spravit pre vyvoj mediciny a genetiky mate moznost ju podporit aj takymto sposobom: http://boinc.berkeley.edu/
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Andi_Cibula - predstav si že máš farmu, na ktorej máš 7 miliárd kráv. Viac ako 99,9% je chorých, nie sú súce ani na mäso, ani na mlieko, ani na kožu. Má zmysel aby sa ďalej tie kravy medzi sebou rozmnožovali?

Možno som to teraz napísal jemne Hitlerovsky, alebo Mengeleovsky, avšak realita je taká nejaká. Gro ľudí, a teda väčšina, je zlých, škodných, závistlivých, zlodejov, zlomyselných, proste nanič. Keby bol môj výrok nepravdivý, žili by sme my na Slovensku a celkovo celý svet v blahobyte. Realita? Žijeme v nedostatku, ledva vieme prežiť a otročíme si navzájom, v blahobyte žije nejaké percento vyvolených, ostatní im otročia. A tí ostatní sú rovnako zlí, lebo aj vo svojej lenivosti a otročení nechcú nič zmeniť, so mnou na čele. Človek ako rasa až na absolútne nepodstatné percento populácie je prehnitý a nezaslúži si existovať, sme omyl tejto planéty a najhoršie zviera žijúce na nej. Nežijeme v harmónii s absolútne ničím, dokonca ani navzájom. Sme na smiech a zaslúžime si vyhubenie, kompletné. Avšak pseudo-moralisti sa určite ozvú že to tak nie je a bla bla bla a nepoznám ich a podobné capiny. Nuž, nemusím ich poznať, pozriem sa von z okna a vidím.

Rodina má zmysel, uznávam, ak by si dokázal zabezpečiť výchovu svojho dieťaťa v plne morálnom duchu, a teda by si dokázal nemožné, vtedy by malo zachovávanie rodu ako taký zmysel. Ľudia nemajú čas na rodinu, v 21vom storočí, možno nejaké mizivé percento vyvolených. A predsa majú rodiny. Zanedbávajú ich, odkladajú, majú ich preto, lebo ich mali predkovia a majú v DNA zakódované že sa chcú rozmnožovať. Nevidia v tom zmysel, ale netrápi ich to, lebo túto otázku si ani nekladú. Česť tým pár výnimkám, avšak ako to bolo niekde napísané, dve jablká hnilý strom nezachránia.
meridan
Light Expert
Light Expert

Uplink:
Teraz si fakt tresol klinec po hlavicke! Akurat, ze si nemyslim, ze cele ludstvo by malo vyhynut, len ze by sa malo inak chovat ku prirode aj medzi sebou, no to by som chel asi strasne moc.
Drviva väcsina ludi si inevazi to co im dalo zivot, slapu po vsetkom, ale az pride na to ospravedlnit ku*venie a zbavit sa zodpovednosti za svoje ciny, tak vtedy sa im priroda hodi! Viem, ze to zneje povysenecky, ale prave to je ten problem, ze taky sa najviac rozmnozuju. Keby boli vsetci ako my tak by ten system nebol taky hnus! No ale ako si pisal dve jablka hnili strom nezachrania.

Ja sa neviem vyjadrovat tak dobre ako uplink, ale skusim vam to cele lepsie podat:

Podla vas ten kto je iny ako vy a ma ine hodnoty v zivote si ani nezasluzi zit?
A vy by ste preco mali zit? Co ste dali tej prirode co vam dala zivot? Skuste chvilu nemysliet len na ukajanie sa a otvorte oci!
Do*rali ste cely ekosystem, vyrubujete stromy, vypustate odpad do prostredia, koli vam vyhynuli uplne niektore zivocisne druhy, atd.....
Sami medzi sebou sa zabijate, klamete, okradate a spolu vsetci na kope trdkate ako opice.
Kde je ten pokrok ludstva? V tom, ze sa odstrania prirodzene zabrany a ludia sa budu chovat ako zvierata? Alebo alkohol, drogy a cigarety?
To chcete aby som aj ja robil? Nemam si vazit seba ani svoje telo a sa ukajat z hociajakou bezcennou stetkou, slopat, fajcit a drogovat,
pretoze vraj to je normalne? Ci dokonca skvele a uzasne?
Ano ja sa nerozmnozim, aj keby som oplodnil nejaku zenu, ona by tomu decku dala svoje sk*rv*ne geny a asi aj tak by z toho bol dalsi neukojeny hajzel, alebo stetka.
Vidim sam co sa vsade dookola deje a to o laske medzi muzom a zenou su len rozpravky. Existuje len sexualny pud a to je jedine co spaja muzov a zeny. Bohuzial je to tak.
Ten pud je koli rozmnozovaniu. Je potrebny na to aby nas druh nevyhynul, ale nie aby sa mohli ludia co nemaju iny zmysel v zivote ukajat. To z laskou nema nic spolocne.
To vy si ten pud mylite s laskou, pretoze vasi predkovia boli taky a vy mate ich geny! Cely ten system je taky. Snazi sa cloveku natlacit do hlavy bludy, ze ma otrocit na druhych a tak cely ten system podporovat. Lenze z toho systemu maju osoh len ty grazli co ho ovaldaju. Ostatny su pre nich len ovce. A este ten system nici prirodu, ktora nam dala zivot. No gratulujem vam! Ste to fakt tym svojim mnozenim dotiahi do p*** :aasmile29:
Pokrok je, ze mame vyspele technologie a umenie - to je asi jedine dobre co ludstvo vytvorilo.
Rodina by mala vyznam, aj samotny vztah zo zenou (myslim z jednou zenou na cely zivot), ale to by musel byt cely ten system aj ludstvo ine! V tom pripade by sa mozno nasla aj zena ktora by stala za to. Lenze kde sa len obzrem su same stetky, ktore bud ku*via za peniaze, alebo idu z akoze "vztahu" do dalsieho akoze "vztahu" a este maju silne reci o laske. No jasne. Aj toho prveho milovala aj 10-teho a potom aj mne bude toto tvrdit a aj tak ma okasle. Pritom ja by som ju nikdy nesklamal, lenze to pre nich nich neznamena. Chcu sa len zabavat, trdkat na kazdom rohu a este zeby im druhy daval peniaze. Peniaze ktore si clovek podstivo odroby a pritom ony beru peniaze za robotu, ktoru len odflaknu a este im je malo. Take daco ja nepotrebujem. Su to v podstate len veci, lebo ony same seba ani svoje telo si nevazia. Preto ako som pisal ja nebudem mat zo ziadnou zenou nikdy nic. Jasne, ze aj ja mam v sebe ten sexualny pud, ale to neznamena, ze sa mam spravat ako zviera. Som clovek, mam svoju cest a zasady! Som taky sam od seba a nie preto ze by som si bral priklad od uplinka, alebo niekoho ineho. A mam sa v zivote comu venovat, takze nepotrebujem sex k tomu aby som vobec citil, ze zijem.
No a tu pisem preto, lebo niekde potrebujem prejavit svoj nazor a vidim, ze aj uplink to vidi podobne, tak aspon, ze nesom sam.

Viem, ze toto vyzera, ze vy vsetci ste k*k*ti, len ja som lietadlo, lenze to co sa vo svete deje a cely ten system je fakt taky a je to strasne smutne, ze je to tak.
Drviva väcsina ludstva su neukojenci, ktory nevidia nic okolo seba a po vsetkom slapu. Neviem, kde budu zit ty vasi potomkovia, ked vsetko znicite? Vam je to asi jedno, to len tu argumentujete, ze vy sa rozmnozite a ja nie, no zanedlho sa uz nebudete mat kde mnozit!
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Aj tvoja matka je stetka?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

meridan - v podstate tak ako si to napísal. Problém je že človek ako taký je jednoduché zviera, nemyslí do budúcna nejako extra a hlboko a jediné čo potrebuje je sa dobre najesť, vyspať sa a zatrtkať si, tie ostatné veci sú "doplnok". A potom sa Bohu žiaľ narodili takí mutanti ako Ty a ja a sem do tohto sveta, ktorý sa točí okolo "lásky" [sexu] proste nezapadáme a tak sme všetkým pseudo-inteligentom len na posmech. To je realita.

Preto som aj písal že rodinu by malo zmysel mať, keby mal systém v ktorom žijeme nejaký hlbší zmysel, aspoň ten morálny, ale nemá, tých morálnych a skutočne dobrých je ako šafránu. Tí ostatní žiju pre seba, svoje pudy, chúťky a ciele.

Človek si myslí aký je úžasný, keď má rodinu a vychováva dieťa a stará sa oňho. To že ho má len preto, aby bol on šťastný, to nevníma. To isté partnerský vzťah. Žena si myslí ako moc miluje chlapa. Ho*no ho miluje, miluje seba a potrebuje chlapa, aby sa uspokojila. O mužoch platí to isté. A keď sa niečo stane mužovi, alebo žene vo vzťahu, nesmútime za tým človekom, ale za tým že bude chýbať nám a nášmu uspokojovaniu rôznych potrieb, nie len sexuálnych, ale všetkých. A tak je to so všetkým.

matki - pokiaľ jeho matka nikdy nepodviedla svojho partnera, nezahla, neublížila svojmu partnerovi vedome, etc. etc. etc. tak určite nie je šťetka. Štetka je taká baba, ktorá Ti po roku povie že už Ťa neľúbi, len tak, lebo ju to prešlo. To isté platí o chlapoch. A ver či never, to je väčšinový prípad. Také že jeden nechá druhého preto, že druhý je nejaký zlý, alebo čo, to je celkom vzácne. Väčšinou začne vystrájať hormón a vzťah ide do s*ačiek s výhovorkami: "že už to nebolo ono", "sex už za moc nestál". "prejedla sa mi" a podobné bs.
meridan
Light Expert
Light Expert

Matki: Moja matka mala sex dva krat v zivote a to ked chcela splodit mna a moju sestru z jednym muzom ktoreho poznala dlhe roky predtym ty chytraku.
A bola panna do 32rokov. Mi ukaz este taku zenu a nebudem tvrdit, ze vsetky su stetky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chudak tvoj tatko :D
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

uplinka celkom chapem ze ma takyto pohlad na zivot a stastie..( tak pinco nebude asi jediny a posledny :-) )
Dokonca by som sa cudoval keby zmyslal inak kedze ako napisal bol v detstve tyrany, ma zdravotne problemy a priroda mu nedopriala jednu zo zakladnych ludskych potrieb. Tak co tu este riesime ? Je to uz dost mimo temu tak nestvime adminov a vratme sa pekne k teme. nie ?
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

A meridana uz tiez chapem ....
meridan
Light Expert
Light Expert

Beardie - ty si chudak a tie tvoje a matkiho reakcie na to len dokazuju, ze mam 100% pravdu.
Ja som hrdy na to, ze som dostal geny od slusnych ludi ktorych je na svete uz bohuzial len zopar.
Napísať odpoveď