Uplink:
Teraz si fakt tresol klinec po hlavicke! Akurat, ze si nemyslim, ze cele ludstvo by malo vyhynut, len ze by sa malo inak chovat ku prirode aj medzi sebou, no to by som chel asi strasne moc.
Drviva väcsina ludi si inevazi to co im dalo zivot, slapu po vsetkom, ale az pride na to ospravedlnit ku*venie a zbavit sa zodpovednosti za svoje ciny, tak vtedy sa im priroda hodi! Viem, ze to zneje povysenecky, ale prave to je ten problem, ze taky sa najviac rozmnozuju. Keby boli vsetci ako my tak by ten system nebol taky hnus! No ale ako si pisal dve jablka hnili strom nezachrania.
Ja sa neviem vyjadrovat tak dobre ako uplink, ale skusim vam to cele lepsie podat:
Podla vas ten kto je iny ako vy a ma ine hodnoty v zivote si ani nezasluzi zit?
A vy by ste preco mali zit? Co ste dali tej prirode co vam dala zivot? Skuste chvilu nemysliet len na ukajanie sa a otvorte oci!
Do*rali ste cely ekosystem, vyrubujete stromy, vypustate odpad do prostredia, koli vam vyhynuli uplne niektore zivocisne druhy, atd.....
Sami medzi sebou sa zabijate, klamete, okradate a spolu vsetci na kope trdkate ako opice.
Kde je ten pokrok ludstva? V tom, ze sa odstrania prirodzene zabrany a ludia sa budu chovat ako zvierata? Alebo alkohol, drogy a cigarety?
To chcete aby som aj ja robil? Nemam si vazit seba ani svoje telo a sa ukajat z hociajakou bezcennou stetkou, slopat, fajcit a drogovat,
pretoze vraj to je normalne? Ci dokonca skvele a uzasne?
Ano ja sa nerozmnozim, aj keby som oplodnil nejaku zenu, ona by tomu decku dala svoje sk*rv*ne geny a asi aj tak by z toho bol dalsi neukojeny hajzel, alebo stetka.
Vidim sam co sa vsade dookola deje a to o laske medzi muzom a zenou su len rozpravky. Existuje len sexualny pud a to je jedine co spaja muzov a zeny. Bohuzial je to tak.
Ten pud je koli rozmnozovaniu. Je potrebny na to aby nas druh nevyhynul, ale nie aby sa mohli ludia co nemaju iny zmysel v zivote ukajat. To z laskou nema nic spolocne.
To vy si ten pud mylite s laskou, pretoze vasi predkovia boli taky a vy mate ich geny! Cely ten system je taky. Snazi sa cloveku natlacit do hlavy bludy, ze ma otrocit na druhych a tak cely ten system podporovat. Lenze z toho systemu maju osoh len ty grazli co ho ovaldaju. Ostatny su pre nich len ovce. A este ten system nici prirodu, ktora nam dala zivot. No gratulujem vam! Ste to fakt tym svojim mnozenim dotiahi do p***
Pokrok je, ze mame vyspele technologie a umenie - to je asi jedine dobre co ludstvo vytvorilo.
Rodina by mala vyznam, aj samotny vztah zo zenou (myslim z jednou zenou na cely zivot), ale to by musel byt cely ten system aj ludstvo ine! V tom pripade by sa mozno nasla aj zena ktora by stala za to. Lenze kde sa len obzrem su same stetky, ktore bud ku*via za peniaze, alebo idu z akoze "vztahu" do dalsieho akoze "vztahu" a este maju silne reci o laske. No jasne. Aj toho prveho milovala aj 10-teho a potom aj mne bude toto tvrdit a aj tak ma okasle. Pritom ja by som ju nikdy nesklamal, lenze to pre nich nich neznamena. Chcu sa len zabavat, trdkat na kazdom rohu a este zeby im druhy daval peniaze. Peniaze ktore si clovek podstivo odroby a pritom ony beru peniaze za robotu, ktoru len odflaknu a este im je malo. Take daco ja nepotrebujem. Su to v podstate len veci, lebo ony same seba ani svoje telo si nevazia. Preto ako som pisal ja nebudem mat zo ziadnou zenou nikdy nic. Jasne, ze aj ja mam v sebe ten sexualny pud, ale to neznamena, ze sa mam spravat ako zviera. Som clovek, mam svoju cest a zasady! Som taky sam od seba a nie preto ze by som si bral priklad od uplinka, alebo niekoho ineho. A mam sa v zivote comu venovat, takze nepotrebujem sex k tomu aby som vobec citil, ze zijem.
No a tu pisem preto, lebo niekde potrebujem prejavit svoj nazor a vidim, ze aj uplink to vidi podobne, tak aspon, ze nesom sam.
Viem, ze toto vyzera, ze vy vsetci ste k*k*ti, len ja som lietadlo, lenze to co sa vo svete deje a cely ten system je fakt taky a je to strasne smutne, ze je to tak.
Drviva väcsina ludstva su neukojenci, ktory nevidia nic okolo seba a po vsetkom slapu. Neviem, kde budu zit ty vasi potomkovia, ked vsetko znicite? Vam je to asi jedno, to len tu argumentujete, ze vy sa rozmnozite a ja nie, no zanedlho sa uz nebudete mat kde mnozit!