Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa javatar »

kasli na nu - a ak tu sms dostanes - tak na nu nekasli... ale povedzme si pravdu - nedostanes
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja som vazne sprosty ale pockal by som :) ano poviete si clovek je chory a keby chcel tak napise sms, ale ja by som sral nato proste ak som chory tak maximalna apatia a averzia voci vsetkemu cize cely mobil aj pc by som mal na salame a len spal...

neber to tak zle, ano minuty su ako dni ale vydrz, mozno ozaj to nie je take ako vyzera
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

vies lollo ale to kaslanie na nu a cakanie sa v spravnani nelisi... lisi sa len v tom co sa deje v tvojom vnutri
mozes:
1. cakat, robit si nadeje a snivat a bud sa splnia ocakavania alebo bolestivy pad na hubu (ten je pravdepodobnejsi)
2. kaslat na to, zahadzat sa pracou a zabavou a bud to prekonas a budes silnejsi a pripadna sms potesi

v tom prvom pripade moze dojst k situacii vyhra/nevyhra
v tom druhom je to vyhra/vyhra

mozno sa o pol roka dozvie ze keby sa viac snazil tak ju ma (aj take pripady poznam) ale ak uz ma chlap podstupit narocne balenie zeny tak to ma prenho byt vyzva, nie utrpnenie
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

javatar napísal:vies lollo ale to kaslanie na nu a cakanie sa v spravnani nelisi... lisi sa len v tom co sa deje v tvojom vnutri
mozes:
1. cakat, robit si nadeje a snivat a bud sa splnia ocakavania alebo bolestivy pad na hubu (ten je pravdepodobnejsi)
2. kaslat na to, zahadzat sa pracou a zabavou a bud to prekonas a budes silnejsi a pripadna sms potesi

v tom prvom pripade moze dojst k situacii vyhra/nevyhra
v tom druhom je to vyhra/vyhra

mozno sa o pol roka dozvie ze keby sa viac snazil tak ju ma (aj take pripady poznam) ale ak uz ma chlap podstupit narocne balenie zeny tak to ma prenho byt vyzva, nie utrpnenie

ja hrajem stale druhym sposobom len problem je potom ked su viacej a vyberas...nakoniec zistis ze je to naprd a mal si sa venovat jednej a bolo byt o najlepsie...

Hm a v tom prvom pripade to je stale vyhra lebo ak ju nebudes mat tak stale mozes byt jej kamarat avsak zaboli to ak si najde niekoho a tebe to povie lebo si jej uzasny kamarat ale ja myslim ze je to vzdy lepsie ako sa na to vykaslat, vtedy to je vyzva ak ma o co bojovat inac to nema cenu....hmm a utrpenie? to zalezi ako sa na to pozeras ty ak by si bol chory a nejaka slecna by po tebe vystartovala by si sa jej trhal pisat sms keby si ledva vedel vstat z postele or bol cely den malatny?

Samozrejme nechcem ju obhajovat ale vsetko co sa na 1x nepodari netreba hadzat do kosa, add2 ak by s nim nechcela byt tak by s nim po 2x nesla von ci ? sa len hra?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ona s nim sla von? to som neako prehliadol... tak potom nech sa snazi kym nedostane svoje
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nemamstastie »

javatar napísal:ona s nim sla von? to som neako prehliadol... tak potom nech sa snazi kym nedostane svoje
akoze kym nedostane svoje?,nepochopil som :?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

jednoducho ju budes balit kym ju nezbalis - ak sla von raz, pojde zas.. len to nemusi byt take lahke... vytrvalost sa oplaca
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Vobec to nieje lahke, nakolko sa mi odvtedy neozvala, neviem co sa stalo :( ,chcel by som nasluchnut do jej myslienok ze preco,co sa jej stalo?, ja jej volat nebudem,vtierat sa jej nemienim, myslim ze by sa hrala a povedala ze ju to tesi ze som jej brnkol a nasla by si nejaku vyhovorku ze preco mi neodpisala na sms...neviem,nechapem, snazim sa zabudnut..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak potom si si zvolil vzdat to - co nie je zle.. proste kasli na nu
pochop ze ktorymkolvek smerom sa rozhodnes ist, je to na tebe - dokazes na nu kaslat rovnako dobre ako by si ju dokazal zbalit... volba je na tebe... akokolvek sa rozhodnes, rozhodnes sa dobre
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nemamstastie - napis vedeniu nech ti zmenia nick na "nemamsancu"... to bude vystiznejsie
Mirčo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirčo »

No osobne si myslím, že už asi neodpíše. Je to už celkom dlhá doba. A aj keby odpísala, nejak neverím tomu, že by chcela niečo viac ako kamarátstvo. Myslím, že baba keby mala záujem, tak odpíše zachvíľku a netrvá to určite pár dní. Správala by sa asi podobne ako ty, a myslím, že ty si mal mobil po tom ako si jej napísal stále pri sebe a čakal kým odpíše a keď by odpísala, tak by ďalšiu sms od teba mala do pár minút :) Aj keď šanca je tu vždy, ktovie čo sa mohlo stať, len proste je asi pravdepodobnejšie, že nemá záujem.

Neobjavila sa odvtedy na nete? Neviem, ale keď si jej pred povedzme necelým týždňom(možno aj celým) napísal sms a nič, tak keď by si sa ozval teraz, po tom necelom týždni povedzme, tak by som to určite nebral ako vtieranie. Zavolal by si jej, spýtal sa, či sa má lepšie, či by neskočili opäť spolu niekam...Prípadne keby sa objavila na tom nete spýtať sa, že prečo neodpísala(možno si aj niečo vymyslí, ale to je jedno, vysvetlenie by bolo dobré chcieť), že si čakal a ona nič... no a potom keď si to akože vysvetlíte, tak pokračuj v rozhovore na nete, že ako sa má a tie bežné veci a skús zakomponvať v tom nejak, že kedy by ste sa mohli opäť stretnúť. Neviem ako ty, ale ak je to ozaj taká super baba ako ju opisuješ, tak by som bol určite rád, keby bola kľudne aj kamarátka, keď nič viac to byť nemôže.Možno niektorí budú oponovať, ale proste ja som rád aj za to, keď so super ľuďmi opačného pohlavia, keď nemôžem mať nič viac som len kamarát. Teda ak tá náklonnosť k tej druhej osobe nie je až príliž veľká.

No ale mohol by si si z toho vziať ponaučenie. Sám vidíš v čom je možno problém a to v zhovorčivosti, v kreativite a v dlhej odpovedi na jej otázky(neviem čo si tu konkrétne mysle, či dlho rozmýšlal kým odpovieš, alebo máš problém dlho odpovedať, dlhšie súvisle rozprávať). No to určite nie je vec, ktorá by sa nedala ostrániť. Je to takto aj vo všeobecnosti, či len keď si s ňou? Prípadne s dievčatami? Nemusíš odpovedať sem, ale všetky tieto veci sa dajú vyriešiť.

V prvom prípade, ak si proste človek, ktorý taký je, menej hovorí väčšinou, skôr počúva a tak, tak ak to chceš zmeniť musíš viac komunikovať. A to dosiahneš iba vtedy keď budeš viac chodiť medzi ľudí. A to ozaj často. A to už či už v skupinke alebo len vo dvojici niekym. Obidvoje má svoje výhody aj nevýhody. V tom prvom prípade pôjde skôr o to, či sa budeš vedieť zapojiť do konverzácie, ktorá práve prebieha(treba sa o to aspoň pokúšať) a v tom druhom prípade príde na rad samotné tvoje rozprávanie.

V druhom prípade ide o to isté, len to musíš praktizovať s dievčatami.

No a v treťom prípade, tam ide naozaj o uvolnenosť. Netreba všetko tak riešiť. Proste si musíš uvedomiť, že ak nad všetkým budeš oľko uvažovať tak to môže a bude mať len negatívne následky. Treba byť prirodzený a nehrať sa na nič čo nie si. Keď budeš viac spontánny tak uvidíš, že to bude určite lepšie.

Ono to neoôjde hneď, ale pôjde to. Ver, že viem o čom hovorím. Proste chce to aby si stále viac a viac komunikoval a úroveň tvojej komunikácie pôjde určite hore. To máš ako s hocičím iným. Keď hráš šach(a teda nie si úplný dement) tak čím viac hráš, tým viac sa naučíš a tým lepšie ho vieš hrať. Zvýši sa úroveň tvojej hry šachu. Keď cvičíš, tak sa zväčšujú tvoje svaly a zvýši sa úroveň tvojej fyzickej sily. Keď hráš často futbal, zvýši sa úroveň tvojej hry futbalu. Keď veľa počítaš v matematike, napríklad rovnice, tak aj v tomto sa zvýši tvoja úroveň a určite napíšeš test lepšie ako keby si pred tým tie rovnice nerátal(pravdaže tu nejde o jednu, dve rovnice, ktorých riešenie si pozriem v zošite). A tak je to so všetkým :)

Držím palce a informuj nás tu určite, keby sa niečo zmenilo :)
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Ahojte,mama dobru spravu, odpisala mi na nete, napisala mi ze mi nevedela odpisat pretoze nemala kredit, mohol som tusit a brnknknut jej :/. ale pocitam stym ze sa v najblizsej buducnosti len tak lahko na nete neobjavi, tak sa jej chystam zavolat, dohodnut dalsie stretko, a konecne jej povedat co k nej citim, ale nakolko budem cely vikend v praci tak asi to chvilku potrva :/...dakujem vsetkym za reakcie a za cas ktory ste si nasli na pisanie. dakujem Mirčovi: ano snazim sa to zdokonalovat, samozrejme ze chodim do spolocnosti, s ostatnymi kamaratmi je to v pohode, rozpravam aj sam, a aj v robote mi to komunikovanie prospieva.., a som si toho vedomi ze mi to nejde...takze som zvedavy co dalej...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Nevedela odpisat pretoze nemala kredit? :D to uz hadam od niekoho by ti tu sprostu sms poslala a mal si jej zavolat? typicke babske, ja byt Tebou kaslem na nu
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No to s tym kreditom moze byt pravda.Mne sa to stava v jednom kuse...neodpisujem,lebo nemam kredit :D
A keby jej nebol aspon trosku sympaticky,tak sa mu neozve ani skrz ten net.
Ja myslim,ze este jedno stretnutie bude. 8)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Nemamstastie ...volal si jej? a ak hej ako to dopadlo?
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

No musim vam napisat chalani, odvtedy sme samozrejme spolu neboli, no predsa sa castejsie objavuje na nete a piseme si tak kratko, teda napisal som jej ze ako sa ma no vtedy sa nemala dobre, nespravila prijmacky na VS takze ju to stvalo, ale to je ina vec, to je jedno... potom na konci pisania som tam vlozil aj to ze by sme sa mohli znovu stretnut, a napisala mi ze "ved dohodneme sa". Vceraj sme si pisali znovu a pytala sa ma ze preco som smutny, no nenapisal som jej ze preto ze nieje so mnou a ze by som sa rad stretol alebo take nieco, ale mal som tam chut napisat ze prave preto mi je smutno..ako stylom jej to mam napisat? aby to nevyzeralo ako vtieranie sa, mam jej to narovinu napisat ze k nej citim viac nez kamarastvo alebo ako? neviem ako sa mam zachovat...na stretko si cas akosi nevie najst..
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

prijmacky na VS??? v akom vesmire sa robia prijmacky uz vo februari?

nemamstastie: prekerna situacia. ked do nej budes hustit ze sa chces stretnut skor si ublizis ako pomozes. Skus si nou len pokecat o blbostiach, ale na druhej strane skus nespadnut do kategorie kamarat. Taketo pisanie cez net moc neuznavam, pretoze tam vies velmi tazko vyvolat u osoby emocie. Nemas ziadnu sancu ako by si sa s nou mohol stretnut "nahodne" ? cital som len par odpovedi takze neviem ci dotycna slecna je z toho isteho mesta/obce/dediny/skoly/whatever. Co sa tyka jej casu: to ze sa nechce/nemoze stretnut uz nieco znaci (asi si domyslis co). Moja rada: skus netacit na pilu, bud trosku vtipny (nie vsak prehnane) a mozno po tyzdni sa jej opytaj na stretko. A hlavne skus jej sam od seba aspon dva dni nenapisat. Ak sa ti ozve po dvoch dnoch prva, alebo teda v tomto casovom intervale mas este aku taku sancu. HLAVNE NETLAC NA PILU!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Peter_Retep: Talentovky byvaju v januari. Napr. aj u nas na architekture mame prijimacky v tomto case..

nemamstastie: Pozeram, že už mesiac riešiš, čo jej napísať, ako ju zavolať von a keď je nejake stretko, tak je to take "normalne" stretnutie sa. Myslím, že nie si v pozicii, aby si na ňu mohol na najbližšom stretku vybaliť svoje city (slovne), ak nechceš počuť, že si fajn chalan, ale...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Frikso: talentovky berem. moze byt. ja som sa drzal pojmu prijmacky :) to vies pravnicka deformacia :D
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

ahojte chalani zase som tu po dlhej dobe ale musim vam napisat co mi napisala pocas pisania si..opytala sa ma ze co ma trapi ci sa nieco deje...a napisal som jej narovinu ze na nu stale myslim...ona mi odpisala najprv ze nevie co ma nato napisat, ze dakuje a vazi si ze som k nej otvoreny..a potom mi napisala ze ma ma velmy rada ze som zlaty clovek naozaj ale este sa malo pozname uvidime co sa bude diat casom..Ale ako sa viacej spozname ked si nevieme najst vhodny cas na stretko...teda skorej ona si nevie najst..kazdopadne jej reakcie ma potesili
Napísať odpoveď