Ako jej povedat ze ju lubis?
-
nemamstastie
Zablokovaný
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
Neviem chalani ale som uplne mimo teda, jedna holka ma vraj chce ale ma chalana ale myslim ze snim nieje stastna a vola ma von, a teda boli sme zopar krat vonku kde som na nej videl ze ma chce,aj mi lichotila, je to dobre zlate dievca, ale povest v meste ma vraj taku vselijaku,teda natolko ju moc nepoznam aby som ju sudil alebo co ..mno ale strasne mam rad tu prvu ...dozvedel som sa od jej kamosky ze si snazi stale najst cas pre mna, ted to je u nej take hekticke,skusky,prijmacky,matury, ..tak neviem skusim zvazit vsetky pre a proti .som uplne saleny s toho
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto sa mi paci
nuz ber to kde sa citis najlepsie avsak na tu druhu nezanevri, tym nevravim ze ju mas sulozit kedy mas cas, ale ak budes mat cas tak sa jej povenuj, aby si mal aspon dobru kamaratku a mozno sa ti to vyplati a bude ti vediet obcas pomoct
nuz a tu prvu vyckaj...(toto som nikdy nemal rad, CAKANIE) cesty me su hrbolate a trniste
))) ale pocit je 100x lepsi 
//1200 prispevok
nuz ber to kde sa citis najlepsie avsak na tu druhu nezanevri, tym nevravim ze ju mas sulozit kedy mas cas, ale ak budes mat cas tak sa jej povenuj, aby si mal aspon dobru kamaratku a mozno sa ti to vyplati a bude ti vediet obcas pomoct
nuz a tu prvu vyckaj...(toto som nikdy nemal rad, CAKANIE) cesty me su hrbolate a trniste
//1200 prispevok
-
nemamstastie
Zablokovaný
Bolo opat dalsie stretnutie a samozrejme ze uz to namalo chybu,bavili sme sa,na konci padla klasicka pusa, myslim ze teraz bude mat viacej a viacej casu,bude mat menej skoly ..a hlavne v lete bude fajn..strasne vam dakujem, pomohli ste mi v dost veciach karma + kazdemu kdo reagoval na moje posty, budem vas nadalej informovat ako je to dalej..no cement parada
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 23:08)
AHOJ CHALANI TOPIM SA V SLZACH, NAPISEM VAM TU CO SA STALO
STALE TO BOLI A NEVIEM SA STOHO SPAMETAT 
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 23:08)
AHOJ CHALANI TOPIM SA V SLZACH, NAPISEM VAM TU CO SA STALO
No tak napíš čo sa stalo 
-
nemamstastie
Zablokovaný
Jemine, chalani, toto bola najvacsia rana v mojom zivote,pripravila na mna velku namotavku, budete zhrozeni chalani, potrebujem pozdvih. V sobotu po stretku som obdrzal na pokeci erpecku a vtom ponuka od jednej holky ze "hladam si sexualneho partnera na pravidelne stretavky" ..a v tom to prislo, najprv som ju odmietol a napisal som jej "stebou urcite" odmietal som ju!! samozrejme mi stale vypisovala ze som na dobrej ceste ked ju chcem stratit, tak som jej napisal ze ako jej mozem verit ze na fotke je ona. Tak som sa namotal a veril som jej pisal som jej tam chu**** tipu ze "kedy si to dame " ze je naivna, proste som bol trochu vulgarni
ale to bolo vsetko len zo srandy myslene a take ale fakt pani ja som to myslel zo srandy vzivote by som sa nedokazal stretnut sniekym neznamim cez pokec koho ledvaj poznas 1 den aj s topankou ... ale pointa je v tom ze ma preverovala jej kamaratka to je strasne nieco, napisal som jej ze "ako sa mas" ona mi na to odpisala ze "pre teba budem off navzdy" " co je to s tvojimi pudmi nenasytnymi?????" "PADLA MASKA" a vtom to vsetko prislo napisal som jej ze co sa stalo a ona na to ze si mam spomenut co bolo vcera. A uz mi to doslo, vedel som ze som sa namotal na plnej ciare a ze som ju hlboko sklamal, hambim sa za to ale z jej strany to urcite nebolo pekne, toto sa nerobi! kazdy chlap je trochu vzruseny, je to prirodzene, teda ja vobec nenalieham na veci typu sex a pod. proste to zobrala extremne vazne a napisala citujem
HROZNE SOM SI POPLAKAL BOLI TO
STRASNE SOM SA NAMOTAL, RUSIM POKEC, BLOKUJEM NICK, NECHCEM HO NIKDY UZ VIDIET, KAZI TO VZTAHY,MYSLIM ZE TO BOLO SPRAVENE AJ ZO ZAVISTI, DAKUJEM HLAVNE JEJ KAMOSKE, MA TO U MNA.
za 1 nebola som to ja ale moja kamaratka presne ta ktora je na tej fotke martina bola som u nej a jej napadlo ze ta preveri ci si ozaj taky ako som ta videla ja ja som jej tvrdila ze ti sa nedas lebo ma mas rad ale zial mala pravdu a ja som sa v tebe hlboko sklamala
CHALANI CO SI MYSLITE TOM STRASNE MI JEodpustene mas ale nikdy sa mi neozvi a vymaz moje telefonne cislo bol to jeden velky omyl ahoj a laskavo ma tu citovo nevydieraj jedinej osobe ktorej uprimne stekaju slzy som ja lebo ja by som sa nikdy nevyspala s niekym len tak maj sa a nepis viac
STRASNE SOM SA NAMOTAL, RUSIM POKEC, BLOKUJEM NICK, NECHCEM HO NIKDY UZ VIDIET, KAZI TO VZTAHY,MYSLIM ZE TO BOLO SPRAVENE AJ ZO ZAVISTI, DAKUJEM HLAVNE JEJ KAMOSKE, MA TO U MNA.
-
Grim
Darca
...buď rád...aj keby som takým testom prešiel a dozvedel by som sa o tom, že som bol predmetom testovania, kopol by som ju do riti že by spravila okružný spoznávací let okolo mliečnej dráhy...taká by ti nikdy neverila, keď má potrebu ťa testovať...
Neboj, si mladý. Ešte ich bude toľko, že sa naučíš plno výhovoriek prečo máš na sebe rúž, prečo máš flak v rozkroku na nohaviciach aj na rôzne iné veci
Ale chápem že teraz ťa to trápi a chcel by si ju späť. Neviem ti poradiť nič iné ako o ňu bojovať. Zase to nepreháňaj, lebo si bude myslieť že ťa má pod palcom alebo ju to bude obťažovať. Ale daj jej najavo že ti na nej záleží. Skús nájsť nejaký nenásilný spôsob, a ak sa ti to napríklad do dvoch týždňov nepodarí tak sa pozbieraj a zabudni na ňu.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 23:43)
Grim: nesúhlasím s Tebou že má byť rád a kašlať hneď na ňu. Nech sa snaží ju získať. Nech sa naučí aké je to bojovať o dievča, aké je to byť vo vzťahu, aké je to prípadne aj po mesiaci snaženia prehrať. Toto všetko neskôr zužitkuje. Ty to vidíš zo svojho pohľadu. Ale musíš sa na to pozreť z pohľadu teenagera, ktorí si spolu píšu na pokeci. Ten vzťah nie je vzťah do konca života. Je to prvá láska, ktorá má človek pripraviť na tie ďalšie. Sú to slzy ktoré ho majú naučiť aké to je. A nie hneď že vykašli sa na ňu. Potom sa vykašle rýchlo na každú, a naučí sa zmierovať rýchlo s každou prehrou. Len nech pekne bojuje
Vždy je za čo bojovať, keď už len za svoju pravdu a presvedčenie že to zvládne
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 23:43)
Grim: nesúhlasím s Tebou že má byť rád a kašlať hneď na ňu. Nech sa snaží ju získať. Nech sa naučí aké je to bojovať o dievča, aké je to byť vo vzťahu, aké je to prípadne aj po mesiaci snaženia prehrať. Toto všetko neskôr zužitkuje. Ty to vidíš zo svojho pohľadu. Ale musíš sa na to pozreť z pohľadu teenagera, ktorí si spolu píšu na pokeci. Ten vzťah nie je vzťah do konca života. Je to prvá láska, ktorá má človek pripraviť na tie ďalšie. Sú to slzy ktoré ho majú naučiť aké to je. A nie hneď že vykašli sa na ňu. Potom sa vykašle rýchlo na každú, a naučí sa zmierovať rýchlo s každou prehrou. Len nech pekne bojuje
-
Fabo
Hardcore addict
meh. S takou chces nieco riesit? Grim ma pravdu, bud rad ze si sa jej zbavil este pred tym nez si vobec nieco zacal.
-
nemamstastie
Zablokovaný
Chalani ste ma uplne pozdvihli dakujem vam, mam vas rad fakt, ale v tom amoku som jej napisal 3 sms a napokec najmenej 5 rpcok, neviem ako to mam uzatvorit, chcem jej to vratit aj s urokmi, niesom zla povaha ani nic take, len jej chcem nieco napisat len tak citovo, aby jej to v hlave furt vrtalo, proste este potrebujem od vas pomoc. dakujem
A prečo to radšej nevyriešiš osobne? Myslíš že rp a sms niečo zachráni?
-
nemamstastie
Zablokovaný
ale ked sa jej uz nemam ozyvat a zabudnut tak co mam robit?
A nevieš si ju počkať pred školou, alebo pred vchodom kde býva alebo niekde? Predsa musíš vedieť kde a kedy ju dokážeš odchytiť aj bez toho aby ste sa dohodli
-
lollo
Professional
dosiel by som za tou pi***** co mi pisala
dal jej facku, potom by som ju schmatol a doviedol ju za "mojou priatelkou" a porozpraval sa s obidvoma a opytal sa co toto ma znamenat, za druhe aj tak by som ju vydieral, treba lamat...bolo to na dobrej ceste, add2 aku potrebu ta mala testovat? add3 preco to pisala jej kamaratka a nie ona z ineho nicku?
bol by som mega ale strasna mega kur*a a spravil si iny nick a "hral sa" s nou ako ona so mnou
bol by som mega ale strasna mega kur*a a spravil si iny nick a "hral sa" s nou ako ona so mnou
-
nemamstastie
Zablokovaný
lollo v sobotu to bol uz aj vztah no ona si ma chcela otestovat aky som v skutocnosti ale ona si ma otestovala na pokeci,realne som bol a vzdy aj som mily,zlaty proste dobrak, na pokeci som sa trocha odviazal tak to u nej vyhralo, POKEC!!! ja som tam bol za ucelom pobavit sa v ziadnom pripade stretnut, POKEC kazi vztahy, pretoze jej kamoska sa ponukla ze ma otestuje a ona prikivla a bola si ista ze sa nenamotam a ze ju mam rad..no bohuzial namotal som sa,mrzi ma to ale zostane mi v srdci, ale kazdopadne vratim jej to obom aj s urokmi. mna tu testovat nebudu.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2011, 0:39)
ide este aj o to ze ona je strasne citliva osoba a myslim ze sa boji sexualne zit alebo ja neviem proste, vsak aj stym treba niekedy cakat, bud sa zlakla ze som taky nenasytny ale to vobec to bolo myslene zo srandy fakt, realne som uplne ina osoba, iny charakter, proste niesom sexualny maniak ani nic take proste som sa na pokeci odviazal,myslim ze to je normalne,prirodzene, a viaceri znas tym uz presli,
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2011, 0:39)
ide este aj o to ze ona je strasne citliva osoba a myslim ze sa boji sexualne zit alebo ja neviem proste, vsak aj stym treba niekedy cakat, bud sa zlakla ze som taky nenasytny ale to vobec to bolo myslene zo srandy fakt, realne som uplne ina osoba, iny charakter, proste niesom sexualny maniak ani nic take proste som sa na pokeci odviazal,myslim ze to je normalne,prirodzene, a viaceri znas tym uz presli,
No co k tomu povedat.. mal si predpokladat ze si ktosi s Teba robi srandu a nemal si vobec reagovat..mne sa to tiez stalo jednoducho som nereagoval...a to ze ta kontroluje tiez neni dobre ved spolu nechodite...zase ona ti stale vypisovala ze chce sex takze si stale s teba robila -i srandu...najlepsie ked sa jej neozves, a uvidis ako ona ale ak sa ti ozve a ta bude dodrbavat tak sa na to vykasli..taka zenska nestoji ani o opretie lopaty
-
Peter_Retep
VIP
kokos bullshity v tejto teme
ze v sobotu to bol vztah - chlape ty si ziadny vztah nemal, o vztahu mozes bud po a) ked ste spolu spali po b) ked je s tebou viac ako den.
to ze si z teba DOSLOVA robi pi*u je evidentne. Ked ti povedala co si pisal tej jej kamaratke, zrejme rovnakej sliepke ako ona mal si jej povedat: a co ziarlis? nechodime spolu a pritiahnut si ju k sebe. Ano toto si mal urobit - z tych tvojich postov srsi naivita. Za dalsie: SMS a POKEC??? Wtf? Na co mas telefon na okrasu? Dvihnut a volat!!!
PS: v akej dobe to ja zijem ked sa tu testuju ludia cez pokec?
PS2: bud rad ze si sa jej zbavil. Hentake sliepky aby clovek hladal.
PS3: Ak sa jej budes doprosovat (pod doprosovanim si ja nepredstavujem ze jej to vysvetlis, ale ze budes makkys), tak nie si chlap!
to ze si z teba DOSLOVA robi pi*u je evidentne. Ked ti povedala co si pisal tej jej kamaratke, zrejme rovnakej sliepke ako ona mal si jej povedat: a co ziarlis? nechodime spolu a pritiahnut si ju k sebe. Ano toto si mal urobit - z tych tvojich postov srsi naivita. Za dalsie: SMS a POKEC??? Wtf? Na co mas telefon na okrasu? Dvihnut a volat!!!
PS: v akej dobe to ja zijem ked sa tu testuju ludia cez pokec?
PS3: Ak sa jej budes doprosovat (pod doprosovanim si ja nepredstavujem ze jej to vysvetlis, ale ze budes makkys), tak nie si chlap!
-
nemamstastie
Zablokovaný
mas pravdu, nebol to vztah, myslim ze ona to brala ako vztah aj ked sme spolu nespali ani nic viac, brala to teda viac nez kamaratstvo no ja nie, pretoze presne jako pises po a) a po b), proste len sme to tak spolu vnimali no nepovedali sme si to nikdy,..ale prostrednictvom dlhej sms som jej to cele vysvetlil a myslim ze som jej to lepsie ani napisat nemohol, vsetko som to zhrnul a dal dokopy, a potom prisla reakcia od nej ze "dakujem maj sa pekne prajem ti preste to iste paa" ako to iste znamena ze som jej zazelal nech sa jej dari..aby ste boli v obraze...tusim ze premysla ze mi spravila zle a vrta jej to v hlave ze naco sa dala od kamosky nahovorit..ale zrejme je to uz uzatvorene tou smskou...a volat jej nemienim aj tak ma bud zrusi alebo nezdvihne..je to zbytocne.myslite ze to brala ako vztah? alebo co? ja som jej nikdy nepovedal ked sme boli spolu ze ju lubim ani nic podobneho, len po stretkach som jej na pokeci pisal ze mi je snou fajn a mam ju velmi rad..myslim ze to je ale kurevsky rozdiel lubit a mat rad,zalezalo mi na nej a som strasne zarazeny stoho ze som jej podla nej ublizil aj ked viem ze som nemal reagovat na tu ponuku od tej spiny ....dostavam sa pomaly s toho..esteze v praci ma dokazu rozosmiat...dakujem este raz vsetkym este razPeter_Retep napísal:kokos bullshity v tejto temeze v sobotu to bol vztah - chlape ty si ziadny vztah nemal, o vztahu mozes bud po a) ked ste spolu spali po b) ked je s tebou viac ako den.
PS: v akej dobe to ja zijem ked sa tu testuju ludia cez pokec?![]()
ps: idem spat som po nocnej tak potom sa ozvem ..
-
jin
VIP
Jáj bože!nemamstastie napísal:lollo v sobotu to bol uz aj vztah no ona si ma chcela otestovat aky som v skutocnosti ale ona si ma otestovala na pokeci,realne som bol a vzdy aj som mily,zlaty proste dobrak, na pokeci som sa trocha odviazal tak to u nej vyhralo, POKEC!!! ja som tam bol za ucelom pobavit sa v ziadnom pripade stretnut, POKEC kazi vztahy, pretoze jej kamoska sa ponukla ze ma otestuje a ona prikivla a bola si ista ze sa nenamotam a ze ju mam rad..no bohuzial namotal som sa,mrzi ma to ale zostane mi v srdci, ale kazdopadne vratim jej to obom aj s urokmi. mna tu testovat nebudu.
To sa siuácie musia až takto vyhrotiť, aby pochopili, že pokec, FB, ICQ a čo je viem ký fras ešte kazia a demolujú vzťahy už od počiatku?! Ale zrejme je teraz taká doba a ja sa tu budem teraz kvôli tomu zbytočne opúšťať.
nemamstastie: K Tvojmu prípadu - 100% súhlas s Grimom. Čo je to za vzťah, keď v ňom od začiatku figuruje nedôvera, testovanie a kto vie aké intrigy? Dôvera - jeden zo základných pilierov vzťahu tam z jej strany od začiatku absentoval, tým pádom sa o vzťah ani nejednalo. Skôr sa s Tebou pohrala.
Na druhej strane pre Teba je to ponaučenie a možno dobre, že prišlo v takomto "rannom" veku. Takže vzťahy riešiť osobne, príp. v minimálnej možnej miere telefonicky (pripúšťam, SMS majú svoje čaro stále aj pre mňa). Internet je šialene neosobný. To si treba uvedomiť.
//Kua teraz kukám, že tá baba mala 20 - ty predpokladám nejako obdobne...som si podľa situácie a príspevkov myslel tak 16/17 To na kerú Mariu ešte lozíš ešte na pokec?!
nemamstastie:Ver,ze keby tomu..dievcatu pisal niekto podobne veci ako jej kamaratka tebe,tak isto sa na pokeci pobavi aj ona.
Hladaj dalej...ale v tych spravnych miestnostiach!
Hladaj dalej...ale v tych spravnych miestnostiach!
-
nemamstastie
Zablokovaný
ale co mi napisala.
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 18:36)
a dalsia rp ze: citujem : otvorilo mi to oci "nemaj pocit ze mam v sebe zlost lebo to tak nie je nehnevam sa ale jednoducho nebola by som schopna ti verit ako kamarati mozeme fungovat...a ak sa ti tento navrh nepozdava tak ani neodpisuj"
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 19:26)
hm neviem co jej nato napisat..
ona si fakt mysli ze to bol vztah? tak je fakt na omyle, pretoze nic sme spolu nemali, ani pusu sme si nedali, ani sex sme nenamli proste nic iba po stvrtom rande som jej dat lahku pusu na pery inak nic viac, proste to citila ze to je vztah, ale kazdopadne vysvetlil som jej vsetko cez sms po lopate a myslim ze rozmysla ze mi spravila zle..aj ked chcel by som si to snou vydiskutovat realneja by som neodpisovala ziadnemu uchylakovi ktory ma nevkusne narazky nemam to v povahe ked to podla teba nebol vztah ale OMYL....tak to neries
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 18:36)
a dalsia rp ze: citujem : otvorilo mi to oci "nemaj pocit ze mam v sebe zlost lebo to tak nie je nehnevam sa ale jednoducho nebola by som schopna ti verit ako kamarati mozeme fungovat...a ak sa ti tento navrh nepozdava tak ani neodpisuj"
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 19:26)
hm neviem co jej nato napisat..