Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pista022
Light Expert
Light Expert

Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa pista022 »

Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi rad :( ale som fest hamblivi ... tak prosim napiste :) mozete aj vi holky
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

takto:"Lubim ta" :)
pista022
Light Expert
Light Expert

Holubar napísal:takto:"Lubim ta" :)

no nejako inac nejde :?:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no to musis zacat uz nejakymi komplimentami a dievca si musi vsimnut ze sa ti lubi,...
a pak to len povies a ona na to bude pripravena :)

najdes si vhodnu chvilku(najst=vyprodukovat/vyrobit/spravit) ked budete sami dvaja na nejakom tichsom mieste (chapes, nech jej to nehucis do ucha niekde v bare) a proste jej to povies,...
zas musis to vycitit,... to sa neda dat navod :)
pista022
Light Expert
Light Expert

:) dakujem za tip paci sa mi ;)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

a lubis sa aj ty jej?? inak ja by som ju normalne pozval volade do restiky , na pizzu, alebo cajik,... a po par komplimentoch by som to na nu zacal pekne pomalycky sypat... :D hlavne sa nikam neponahlaj a ak budes citit ze vie o kolkej tak chod rovno na vec... :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

ako tu uz bolo spomenute, tak musis navodit spravnu atmosferu a zistit, ci aj ona k tebe citi to iste a potom .... Super FINISH
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa will.i.am »

pista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi rad :( ale som fest hamblivi ... tak prosim napiste :) mozete aj vi holky
Hlavne jej nepis ziadny list, lebo s tymi chybami ta posle do ****
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Alebo takto: "Je tu jedna vec, kt. ti chcem povedat, ale neviem, ako... ehm, hm. No proste ta lubim!" :)
pista022
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Alebo takto: "Je tu jedna vec, kt. ti chcem povedat, ale neviem, ako... ehm, hm. No proste ta lubim!" :)
a medzi tim bi som sa 10 krat zakoktal
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

a ty s tou babou uz chodis alebo len chces chodit? lebo z tvojho prispevku som to volako nevycital
pista022
Light Expert
Light Expert

ganja_rk napísal:a ty s tou babou uz chodis alebo len chces chodit? lebo z tvojho prispevku som to volako nevycital
nechodim s nou
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

pista022 napísal:nechodim s nou
nic v zlom ani ta nechcem odradzat od toho ale ja na tvojom mieste by som babe s ktorou nechodim a nepoznam(neviem mozno poznas) blizsie nepovedal ze ju lubim,lebo podla mna je to dost take osobne a zeny aspon tie s ktorymi som sa rozpraval to beru z takeho dost citoveho hladiska,lebo ked povies babe vo vztahu ze ju lubis tak to baba prijme uplne inac ako ked to povies babe s ktorou este nechodis
rob ako chces,neodradzam to od toho ani neosudzujem,len ja by som jej to nevravel lebo u niektorych bab si to tym mozes pokazit a nebudu ta brat moc vazne pretoze si im povedal ze ich lubis hoci s nimi este ani nechodis a nieje medzi vami ziadny vztah
tot vsio
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ganja_rk napísal:nic v zlom ani ta nechcem odradzat od toho ale ja na tvojom mieste by som babe s ktorou nechodim a nepoznam(neviem mozno poznas) blizsie nepovedal ze ju lubim,lebo podla mna je to dost take osobne a zeny aspon tie s ktorymi som sa rozpraval to beru z takeho dost citoveho hladiska,lebo ked povies babe vo vztahu ze ju lubis tak to baba prijme uplne inac ako ked to povies babe s ktorou este nechodis
rob ako chces,neodradzam to od toho ani neosudzujem,len ja by som jej to nevravel lebo u niektorych bab si to tym mozes pokazit a nebudu ta brat moc vazne pretoze si im povedal ze ich lubis hoci s nimi este ani nechodis a nieje medzi vami ziadny vztah
tot vsio
Presne tak. Ja osobne na take veci ako laska na prvy pohlad neverim a ak ju nepoznas, podla mna ju nemozes lubit...
Je druha vec, ak je tovja kamoska, poznas ju a nieco k nej citis.
Ale ak ju poznas len z videnia mozno cez niekoho (ked sa stretnete, tak sa pozdravite) tak jej to urcite nehovor. Len by si jui odplasil.
Sice nehovorim z vlastnej skusenosti, ale ver tomu...
pista022
Light Expert
Light Expert

will.i.am napísal:Presne tak. Ja osobne na take veci ako laska na prvy pohlad neverim a ak ju nepoznas, podla mna ju nemozes lubit...
Je druha vec, ak je tovja kamoska, poznas ju a nieco k nej citis.
Ale ak ju poznas len z videnia mozno cez niekoho (ked sa stretnete, tak sa pozdravite) tak jej to urcite nehovor. Len by si jui odplasil.
Sice nehovorim z vlastnej skusenosti, ale ver tomu...

No tak pocuvajte :) ja ju poznam uz asi 10 rokov a velmi dobre sme super kamosi ... len ja sa jej to bojim povedat
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

No tak to je o tom,ako jej vyznat lasku...ale "Lubim ta" by som moc nepouzival,baby to beru fakt moc vazne,ja som to povedal jednej babe cez leto (klamal som) a dievca potom nevedelo pochopit rozchod...takze s takymi slovami radsej fakt opatrne
pista022
Light Expert
Light Expert

Holubar napísal:No tak to je o tom,ako jej vyznat lasku...ale "Lubim ta" by som moc nepouzival,baby to beru fakt moc vazne,ja som to povedal jednej babe cez leto (klamal som) a dievca potom nevedelo pochopit rozchod...takze s takymi slovami radsej fakt opatrne
hmmm beriem na vedomie dik :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pista022 napísal:No tak pocuvajte :) ja ju poznam uz asi 10 rokov a velmi dobre sme super kamosi ... len ja sa jej to bojim povedat
Velmi dobre si zvaz, ci to chces spravit. Ja som to spravil raz, so svojou najlepsou kamaratkou a dodnes to lutujem. Uz tam nie je ani priatelstvo. :( :cry:
pista022
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Velmi dobre si zvaz, ci to chces spravit. Ja som to spravil raz, so svojou najlepsou kamaratkou a dodnes to lutujem. Uz tam nie je ani priatelstvo. :) :cry:
no a presne toho sa bojim :cry: :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pista022 napísal:no a presne toho sa bojim :cry: :(
Radim ti, riadne si to zvaz. Nech tato veta znie hociako "teplo" alebo co, ale bude ta to boliet. A velmi, ak ti povie nie alebo, ked sa date dokopy a potom sa rozidete.
Napísať odpoveď