A o pár dní tu máme jar, baby vyzlečú kabáty a nahodia mini/mikro sukne a hneď sa začneš obzerať, uvidíš
Ako mám zabudnúť? :(
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako mám zabudnúť? :(
A to už sa od decembra trápiš? Nemá to zmysel, treba sa vzchopiť a poobzerať sa po iných babách. Hlavne sa netráp vlastnými spomienkami a nájdi si nejakú aktivitu, aby si stále na ňu nemyslel.
A o pár dní tu máme jar, baby vyzlečú kabáty a nahodia mini/mikro sukne a hneď sa začneš obzerať, uvidíš
-
Janio
Zablokovaný
Príď k nej porozprávaj sa snou o tom, a ako tak čítam čo píšeš ona sama nevie čo chce... Nemáš čo stratiť v najhoršom dopadneš tak ako teraz
,. AK predsa "zle" skončíš tak vyplň svoj voľný čas zábavou, disko, kamaráti spoznaj nové dievčatá... alebo sa uč niečo nové, ako je napr. hra na gitare, programovanie atď. atď. je to dosť ťažké takže so začiatku budeš nasratý a nebudeš myslieť nanu, ale prečo ti nejde ta daná vec... takto naňu skôr zabudneš, inak ti nikto nepomôže a prestný "návod" nato nie je, aj keď som čítal o nejakých takých tabletkách ktorý sa volal "amorex", alebo tak nejak : http://www.diva.sk/laska-a-vztahy/vztah ... stnu-lasku
A myslím si že pár mesiacov nie je až tak veľa keď naňu nezabudneš po 7 rokoch tak sa ozvy ok ?
BTW - Psychoca a KamptMichal s vami nesúhlasím, drviva väčšina 98% pozerá len na výzor... baby ktoré nesu zadané sú blbé a tie ktoré majú rozum su zadané
A myslím si že pár mesiacov nie je až tak veľa keď naňu nezabudneš po 7 rokoch tak sa ozvy ok ?
BTW - Psychoca a KamptMichal s vami nesúhlasím, drviva väčšina 98% pozerá len na výzor... baby ktoré nesu zadané sú blbé a tie ktoré majú rozum su zadané
No o to sa praveze snazim, zabudnut, robit ine veci
Lenze ked idem kopurazy vecer domov a idem cez tie miesta kde sme vselico zazili, to mi hned ju pripomenie 
Proste ja uz som mal zopar bab, ale nikdy som necitil a nerobil pri nich co pri tejto
ja ju doslova fakt milujem
a mam a viem ze to je pocit, ze toto je asi moja zivotna laska
(vim ze asi si povete zavcasu alebo co, ale ja to tak proste citim
)
Uz som skusal vsetko, opil som sa, bol som so spoluzackami vonku, rozpraval o tom, pisal
dokonca aj s jej najlepsou kamaratkou som bol vonku..len toto skoncilo so slzami v ociach
Len najradsej by som bol keby mi povedala nechcem ta ! Lenze ona povedala ze som pre nu moc dolezity
ze ma nechce stratit, a ak by sme sa dali dokopy tak by sme sa rozisli a bol by medzi nami koniec.....
Ale taktot to to bude asi skor konec ako keby sme sa rozisli, lebo vzdy je po rozchode sanca, ze ostaname kamaradi. Ale tuto zamilovany kamarat nemoze byt kamaratom...

Proste ja uz som mal zopar bab, ale nikdy som necitil a nerobil pri nich co pri tejto
Uz som skusal vsetko, opil som sa, bol som so spoluzackami vonku, rozpraval o tom, pisal
Len najradsej by som bol keby mi povedala nechcem ta ! Lenze ona povedala ze som pre nu moc dolezity
Ale taktot to to bude asi skor konec ako keby sme sa rozisli, lebo vzdy je po rozchode sanca, ze ostaname kamaradi. Ale tuto zamilovany kamarat nemoze byt kamaratom...
-
Blackangel
Light Star
nič ti nepomôže.. len čas.. totiž čas rieši všetko .... nechaj tomu čas a bude dobre... aj ja som na tom podobne... už je to polroka.. stále ju milujem ale čo už....
Pane bože veď si chlap tak sa vzchop ! Vonku behá toľko báb a ty tu nariekaš pri jednej. V mori je ešte dostatok rýb pre všetkých...
Rada za všetky drobné, presne také ozaj potrebuje.Cross napísal:Pane bože veď si chlap tak sa vzchop ! Vonku behá toľko báb a ty tu nariekaš pri jednej. V mori je ešte dostatok rýb pre všetkých...
@Rachman: von, von, von, zábava, priatelia, hladaj nové, zamestnaj sa, aby si na ňu nemusel stále myslieť. Posilka, hry, filmy, hocičo..
Aele ja sa snazim uz 3mesiace na to nemysliet, no neda sa..nedaa sa...
skusal som uz vsetko, od ucenia sa, sportovania, hry na pocitaci, pisania si s kamoskami alebo prechadzky...nic nepomaha cele tri mesiace. Ono to akurat mi vzdy pomoze ked pridem zo skoly abysom nemysllel na nu ale akonahle pridem domov vecer alebo tense pred spankom to sa neda
Vravim vam nikdy som nemal sebeemnsi problem zabudnut na baby s ktorimi som chodil.. maximalne vzdy ten mesiac aj to bolo vela........ale tuto to je proste neskutocne puto k nej

Preto neviem ciby mi pomohla aj nejaka nova baba, ked ju cez tyzden vidavam (lebo byva cca 100metrov odomna) tak neda sato proste neda
Aj sice ked som ju nevidel 4tyzdne a potom som ju uvidel, bola ta tuzba po nej 1000x vecsia
skusal som uz vsetko, od ucenia sa, sportovania, hry na pocitaci, pisania si s kamoskami alebo prechadzky...nic nepomaha cele tri mesiace. Ono to akurat mi vzdy pomoze ked pridem zo skoly abysom nemysllel na nu ale akonahle pridem domov vecer alebo tense pred spankom to sa neda
Vravim vam nikdy som nemal sebeemnsi problem zabudnut na baby s ktorimi som chodil.. maximalne vzdy ten mesiac aj to bolo vela........ale tuto to je proste neskutocne puto k nej
Preto neviem ciby mi pomohla aj nejaka nova baba, ked ju cez tyzden vidavam (lebo byva cca 100metrov odomna) tak neda sato proste neda
Aj sice ked som ju nevidel 4tyzdne a potom som ju uvidel, bola ta tuzba po nej 1000x vecsia
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Heh chudák ožer sa bež jej vynadať a je to ... a nová baba ti určite nepomôže zabudnúť 
-
KaptMichal
King
Tak pocuj, prid za nou porozpravaj sa s nou o tych troch mesiacoch co ste boli spolu, o jej pocitoch z vasho vztahu o jej pocitoch k tebe a ujasnite si to. Povedz jej co k nej citis a co pre teba znamena. A hlavne by ti mala ujasnit ako si rpedstavuje to, ze ta nechce stratit ale to ze s tebou ani nechce chodit. 
nic sa neboj toto sme si uz X krat prediskutovali...len vzdy to padlo natom ze ked som jej povedal ze chcem snou byt pretoze ju vazne lubim a veci okolo toho, ona bola velmi potesaena ale ona povedala ze ...nevie fakt nedokazala by to somnou uz asi, ze sa boji ze ma strati..ze vsetko co ked sme chodili spolu ako normalne ze ked bola mojou babou tak ze to bolopre nu fakt super ale potom decembri ze sa boji atake veci ..no nechce omna prist boji sa o mna zekeby sa dame dokopy ze sa nahudu zas taktorozideme a neostaneme nakonec ani kamosi,,,,ale kamosmi asi ajtak nemozeme ostat pretoze to cocitim knej nikdy nevyprcha 
-
KaptMichal
King
tak jej to vysvetli asi tak, ze ked ta chce ona aj ty ju tak nema dovod sa obavat...teda ma, ale potom by ziadne vztahy nevznikali. A tiez jej povedz ake je to pre teba tazke byt s nou len kamarat a, ze tak to dalej proste ist nemoze a strati ta potom na 100%. A ked ste uz raz boli spolu a ostali ste v da sa poevdat vztahu kamaratskom tak mali by ste to skusit znova. Myslim, ze ak k tebe nieco citi tak treba sa s nou porozpravat takymto smerom a vznikne tam aj nejaka sanca na to aby ste znova boli spolu
skusam skusal som ale proste razne mi povedala ...neviem ale pozri sa nechcem ta stratit bojim sa toho si pre mna moc dolezity
Ja som jej aj vravel ze tak odpust mi ale ja takto dalej nemozem pokracovat a ze vidim to na to ze na seba musime zabudnut.
Ale akovidim jej to je jedno.... ale potom preco mi toto vsetko robi ze nedokaze na rovinu povedat ze nechcem s tebu chodit..ale trepe o tej dolezitosti......a pritom ked jej naznacujem ze som pripraveny jej odist zo zivota jej to je jedno

Aleja aj tak ako taky tukan ju stale milujem
Stale verim, ze pride k rozumu
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2010, 12:20)
No ale po sobotnajsom rozhovore co som jej vsetko vlastne povedal kedsme boli spolu vonka tak uz fakt nevem co ona chce
Ja somjej vsetko vyrozpraval a povedal jej ze co teda dalej...a ona len s takym podivnym usmevom ze...to cosom ti vravela...nechcem ta stratit ale bojim sas tebu chodit...
Nedela a dneska ked sme si pisali tak uz len to z tich njej odpovedi dvojslovnych maximalne mi pride ze ma ma absolutne na haku asi....
Lenze to moj postoj k nej nemeni zial bohu...
to aj keby som jej neodpisoval ani co ze ignor staci jeden den ju uvidet a som tam kde som teraz

Ja som jej aj vravel ze tak odpust mi ale ja takto dalej nemozem pokracovat a ze vidim to na to ze na seba musime zabudnut.
Ale akovidim jej to je jedno.... ale potom preco mi toto vsetko robi ze nedokaze na rovinu povedat ze nechcem s tebu chodit..ale trepe o tej dolezitosti......a pritom ked jej naznacujem ze som pripraveny jej odist zo zivota jej to je jedno
Aleja aj tak ako taky tukan ju stale milujem
Stale verim, ze pride k rozumu
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2010, 12:20)
No ale po sobotnajsom rozhovore co som jej vsetko vlastne povedal kedsme boli spolu vonka tak uz fakt nevem co ona chce
Ja somjej vsetko vyrozpraval a povedal jej ze co teda dalej...a ona len s takym podivnym usmevom ze...to cosom ti vravela...nechcem ta stratit ale bojim sas tebu chodit...
Nedela a dneska ked sme si pisali tak uz len to z tich njej odpovedi dvojslovnych maximalne mi pride ze ma ma absolutne na haku asi....
Lenze to moj postoj k nej nemeni zial bohu...
to aj keby som jej neodpisoval ani co ze ignor staci jeden den ju uvidet a som tam kde som teraz
-
kabul
Expert
Vies co je tvoj problem?
Stale o nej premyslal. Dokola tu opakujes, ze ked ju uvidis, vsetko sa zas vrati tam kde bolo, ze ti ju vsetko pripomina. Ale to ty si ju pripominas, nie tie veci okolo teba, ale ty. Musis s tym prestat, ale to ti nechces. Mne to tak vychadza ze to ty si ten, co ju nechce stratit a nie ona. Bojis sa, co bude, ak ju zacnes ignorovat, stale si totiz myslis, ze to bude tak ako chces. Pretoze kto chce zabudnut, tak zabudne, s tym problem nema. Ale ten, kto sa pita, sam nevie ci to vobec chce.
Ked ta ma tak na haku, ako pises, tak si ju do ignoru hadzat ani nemusis, kedze ti asi sama od seba nenapise. A ked aj nahodou ano, co ti brani v tom si snou pokecat, pripadne ju nejak decentne odpalkuj ale ignorom dosiahnes akurat toho, ze ta bude mat za vola, co v konecnom dosledku asi aj tak ma, kedze si stale nepochopil ze s tebou nic nechce.
Stale o nej premyslal. Dokola tu opakujes, ze ked ju uvidis, vsetko sa zas vrati tam kde bolo, ze ti ju vsetko pripomina. Ale to ty si ju pripominas, nie tie veci okolo teba, ale ty. Musis s tym prestat, ale to ti nechces. Mne to tak vychadza ze to ty si ten, co ju nechce stratit a nie ona. Bojis sa, co bude, ak ju zacnes ignorovat, stale si totiz myslis, ze to bude tak ako chces. Pretoze kto chce zabudnut, tak zabudne, s tym problem nema. Ale ten, kto sa pita, sam nevie ci to vobec chce.
Ked ta ma tak na haku, ako pises, tak si ju do ignoru hadzat ani nemusis, kedze ti asi sama od seba nenapise. A ked aj nahodou ano, co ti brani v tom si snou pokecat, pripadne ju nejak decentne odpalkuj ale ignorom dosiahnes akurat toho, ze ta bude mat za vola, co v konecnom dosledku asi aj tak ma, kedze si stale nepochopil ze s tebou nic nechce.
Z časti mas aj pravdu ze ju nechcem stratit... Lebo tajnesom dufam ze to casom zmeni ten postoj..ale ako vidim ono sa to len zhorsuje a uz nevem ci jej mam verit co mi aj pise ze som pre nu velmi dolezity...ked sa nevie somnou ani porozpravat
-
Fabo
Hardcore addict
You are sooo hooked...
No tebe uz asi nepomozeme, teraz by este mohol niekto ukecat to dievca nech ti to povie na rovinu...
No tebe uz asi nepomozeme, teraz by este mohol niekto ukecat to dievca nech ti to povie na rovinu...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a za tie tri mesiace si ju pretiahol?
nie oto mi neslo
-
KaptMichal
King
mozno to zelovoc myslel tak ze co vsetko emdzi vami za ten cas bolo 
Vždy ide o to. Ak nemáš chuť, tak niečo je zle.Rachman napísal:nie oto mi neslo
Ide o to. Ale nie je to možno to, s čím ide každý chlap do vzťahu. Ja osobne nehovorím, že nato chuť nemám, ale nejako nad tým extra nerozmýšlam, že do týždňa už musím, lebo ma porazí.. Jednoducho to príde samé potom, keď bude vhodný čas a miesto.begbeee napísal: Vždy ide o to. Ak nemáš chuť, tak niečo je zle.
Si to povedal moc "materiálne"