Ako na dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa javatar »

uvazujme co vlasne vieme

1. vie ze o nu mas zaujem
2. aj tak sa s tebou stretne

z toho vyplyva - daj jej pusu skor nez ju to omrzi...
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

zuzanuska, k tomu drzaniu za ruku, nie vzdy sa naskytne taka prilezitost, ze ideme cez prechod a ona sa pohne aj ked ide auto, zeby som ju chytil a zadrzal ... a ked sa len tak prechadzame tak mi to je divne ju len tak z nicoho nic chytit za ruku, urcite nato nejak zareaguje, aspon sa namna pozrie a ja neviem ako nato zareagovat ... viem ze asi nad tym prilis spekulujem :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tak v tlačenici ju chyť za ruku s tým že "aby sme sa nestratili"...ja som to raz skúsil a zabralo...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no skusam si rozpomenut ako som to prvy krat spravil ja a ak si dobre pamatam tak sme boli na prechadzke a ja som ju chitil za ruku... ziadne specialne vymyslanie situacii a podobne...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ultimate222 napísal:zuzanuska, k tomu drzaniu za ruku, nie vzdy sa naskytne taka prilezitost, ze ideme cez prechod a ona sa pohne aj ked ide auto, zeby som ju chytil a zadrzal ... a ked sa len tak prechadzame tak mi to je divne ju len tak z nicoho nic chytit za ruku, urcite nato nejak zareaguje, aspon sa namna pozrie a ja neviem ako nato zareagovat ... viem ze asi nad tym prilis spekulujem :D
Áno, myslíš si dobre, špekuluješ až priveľmi. Nad úplne elementárnymi vecami. Neplánuj si takéto veci dopredu, nakoľko vždy to vypáli inak, ako plánuješ.
Presne ako si povedal - chyť ju za ruku len tak, keď sa prechádzate. A na jej reakciu sa teš. nevieš si ju totiž predstaviť, tak sa o to ani nesnaž. Len sa teš a konaj. Reakcie prídu samá od seba.
ultimate222
Light Star
Light Star

Tak to nejak skusim, asi len tak ked sa budeme prechadzat ju chytim za ruku.

Alebo keby som sa jej spytal tak potichu, ci ju mozem chytit za ruku, to je velmi zly napad ? D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

kľudne sa jej opýtaj, bude to také milé :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

nesuhlasim - chlap ktory si pyta povolenie od zeny posobi bud submisivne, nesebavedomo alebo nerozhodne - a vsetky tieto tri vlastnosti su nepriatelky balenia zien
ultimate222
Light Star
Light Star

som to asi trochu posral, pretoze sa mi zda, ze to sklzlo do viac kamaratskej roviny z jej strany :? ... asi sa s nou skusim o tom porozpravat

// no dufam, ze sa mylim
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

z kamaratskej roviny je takmer nemozne vyhrabat sa. Ide o to, ze zeny vnimaju veci inak ako chlapi, ony sa nezalubia za par sekund ako chlapi. Preto je divne pre zenu ked jej niekto povie ze ju ma rad a pritom ju pozna par hodin alebo dni. Akurat si pomysli ze dotycny je stroskotanec a skoci hned po prvej. Ona si tvoje sympatie musi zasluzit, preto vznikol pojem ako hra, pick-up atd.. keby to tak nebolo tak by toho nebol plny internet :)

ale nezufaj, nic take ako osudova laska, alebo znamenie ze ona je ta prava neexistuje :D len mas malo skusenosti a ver mi, takych ako je ona je milion, len teraz si troska zaslepeny. Nech to dopadne akokolvek tak skusenosti ktore ziskas su na nezaplatenie, takze bud kludny
ultimate222
Light Star
Light Star

ale my si velmi dobre rozumieme, este so ziadnou babou som nevedel tolko kecat ako s nou .. proste o hocicom. A neviem, ci je to v kamaratskej rovine, len mam taky divny pocit ... lebo napriklad, vzdy volam von ja ju, nikdy este ona nenavrhla, ci nepojdeme niekam, no zas vzdy ked som jej to navrhol ja, tak suhlasila a nevymyslala si blbe vyhovorky, proste ked mohla tak isla.

Stale sa namna usmieva a je ku mne mila, ked jej hodim nejaky kompliment tak sa trosku zacervena a tak ... no neviem sa zbavit toho blbeho pocitu, ze je to silnejsie z mojej strany ako z jej strany, jednoducho nevidim ziadnu iniciativu z jej strany.

Preto rozmyslam, ze jej poviem narovinu, ze ju mam rad aby som videl jej reakciu, co mi nato povie aby som vedel co dalej.

A jasne, ze je milion dievcat na svete, ale nepoznam ziadnu ktora by bola taka skvela ako tato, preto ju chcem.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Preboha to si jej mal už dávno povedať :smt081 alebo jej daj pusu a skúmaj reakciu.
ultimate222
Light Star
Light Star

chcel som tomu nechat taky volnejsi priebeh a miesto slov zvolit objatia a tak, aj to je prejav naklonnosti, no neviem ci jej to dochadza preto jej to chcem povedat
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak ale keď tomu dlho neháš voľný priebeh ,dopadne to presne takto,ale možnože je to len tvoj osobný pocit.Stretni sa s ňou porozprávaj a daj vedieť ;)
Filipito
Darca
Darca

Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa Filipito »

Ja som cca rovnaky pripad, netusim ci vie o co mne ide. No buduci piatok uvidime kedze skor s nou nemozem byt :/. To uz bude tretie stretko myslim ze uz najvyssi cas na neaku pusu, nielen na lice. :)
Kazdopadne drzim ti palce
ultimate222
Light Star
Light Star

drzim palce aj ja tebe .. no u mna to netrva 3 tyzdne, ale 2 mesiace pomaly ... no stretavame sa nepravidelne, mozno 7-krat sme boli spolu von ... a prave toho sa obavam, ze som dal tomu prilis vela casu a mal som nieco robit skor, vyvijat nejaku iniciatu, viac nez objatia

Nabuduce zacnem asi tym, ze jej poviem, ze ju mam rad a dam jej pusu aspon na lyce .. potom uvidim podla reakcie
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

konaj chlape konaj - ja som sice nepriesiel vela vztahmi ale vzdy som zensku najskor pobozkal (dlho a vasnivo) a az potom som city vyznaval... tak naber odvahu a neboj sa... aj tak pri tom zavrie oci takze ta vidiet nebude ;-)
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

vyzera to naozaj beznadejne (podla toho co pises), ona ta berie ako kamosa, to ze je mila atd to to iba potvrdzuje. Najblizsie jej povedz ze ju mas rad viac ako kamaratku. Jej reakcia asi takato: :shock: proste zeny su v tomto strasne p**e a ani si to neuvedomuju
ultimate222
Light Star
Light Star

este stale verim v kutiku duse, ze je to len moj blby pocit a ze to tak v skutosnosti nie je ... napisem sem potom, ked jej poviem ze ju mam radsej ako kamaratku ako zareaguje .. asi v utorok alebo v stredu ju skusim niekam vytiahnut von
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Júj, no neviem, či už nie sú slová zbytočné. Daj jej pusu a hneď uvidíš jej reakciu (ale nie že sa na ňu vrhneš, na začiatok skôr asi len jemnú na ústa a uvidíš, či sa odtiahne alebo nie) ;)
Napísať odpoveď