Ako na dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ultimate222
Light Star
Light Star

Re: Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa ultimate222 »

rozosmiat ju dokazem aj malickostami, o tom som sa uz presvedcil :)

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 12:28)
tak po nejakej dobe som sa konecne dostal k tomu, ze sa zajtra stretneme, doteraz stale nieco voslo do cesty, raz bola ona odcestovana, potom ja ... no zajtra to uz snad vyjde ... potom napisem ako to dopadlo :)
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Good luck :)

Konečne ste sa k niečomu odhodlali, tak hlavne žiadny stres. Veď komunikovať s opačným pohlavím nie je nijak ťažké ;)
ultimate222
Light Star
Light Star

diky :) ... ale no stress sa lahko povie, aj ja si to hovorim, ale urcite to tak nebude ... no komunikovat s nou som zatial nemal nikdy problem, tak snad sa to nezmeni ked budem trosku pod stresom :D
zuzanuska
Professional
Professional

aj ona bude určite nervózna, tak to obaja skryjete za úsmev a po takom oťukaní sa to už bude lepšie :)

prípadne si premysli v hlave nejaké témy, o čom sa baviť, ak by už bolo najhoršie. alebo teda nejaké akcie v meste, či kam idete. ak človek chodí, tak sa ľahšie hľadajú témy ako keby máte sedieť a dívať sa na seba.
ultimate222
Light Star
Light Star

temy nejake by boli, kedze ona bola odcestovana aj ja, tak je o com sa bavit .. ako bolo, co sme tam robili a tak + az tak strasne ju nepoznam, takze aj nejake veci o zaujmoch a tak sa najdu urcite ... len ci ma to napadne pod stresom :D ... a chcel by som ist s nou aj na prechadzku, no zalezi od pocasia

no nechcajme to tak, asi je to blbost dopredu si planovat o com sa budeme bavit, zalezi od situacie co nas napadne spontanne ... ale tesim sa ze konecne sa stretneme lebo mam nejake "podpultove" informacie od jej kamaratky, ze jej uz skor rozpravala o naklonnosti k nejakemu chalanovi, tak uz len verit, ze myslela mna :)
zuzanuska
Professional
Professional

No tak úplne plánovať nemusíš, skôr si rozmysli nejaké zaujímavé miesta v okolí, kam ísť :)

Dovolenky, to je dobrá téma, kde sa dá veľa rozprávať, kto kde bol ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zuzanuska: len treba opatrne natuknut aby to potom nevypalilo blbo - chalan bude pol hodinu vykladat ako bol tri tyzdne v karibiku a ona len smutne odpovie "a ja zase len na tyzden na sirave pod stanom"...
zuzanuska
Professional
Professional

Jaj, no tak to zas nie. Baby sú ukecané, tak nech teda ju nechá viac hovoriť, a potom jasné, treba dávať najavo, že druhá strana počúva a nie len prikyvovať, ale dačo na niečo sa aj pýtať :)
ultimate222
Light Star
Light Star

urcite nebudem tolko kecat zeby som ju nepustil k slovu a budem sa snazit rozvijat to co hovori ona ... to by bolo dost blbe kebyze len prikyvujem, dlho by sme si nepokecali asi ;)
zuzanuska
Professional
Professional

Budeme držať palce.

Som si akurát spomenula na kamaráta, keď som mu dačo hovorila a on len prikvyvoval. a reku, veď niečo povedz. a on, že čo, veď si hovorila, že chlap nemá radiť, ale počúvať :D jaj, ale tak jasne, že keď si človek pýta radu, tak asi poradiť chce alebo aspoň nejakú interakciu, nech to nevyzerá len ako monológ.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

temy: hudba, cestovanie, skola, moja oblubena otazka na rande co by si robila keby si mala na den neobmedzenu moc a preco (da sa kecat uplne o vsetkom), pripadne aka rozpravkova postava si chcela byt ked si bola mala (tiez uplna haluz)
miesta kam vziat: pizza, kofolka, kavicka - nic prevratne ale ide sa na istotu. odporucam pogooglit co sa deje v tvojom okoli a tam ist - dievca strati akusi nervozitu. tip zadarmo odo mna: v piatok v noci maju padat hviezdy - ak vies poriesit logistiku tak zobrat deku, piknikovy kosik a spravit piknik v noci (mam volny barak takze som tej svojej kamaratke navrhol toto a suhlasila) - proste snaz sa byt kreativny :)
ak by si sa bal alebo by nastalo TT aka trapne ticho nadhod hocijaku temu alebo otazku (napr. moje banany, bacha su pod copyrightom :D, kde zaklad je sa opytat ci ich dievca supe od stopky alebo naopak). dalej bacha aby si neostal dlho pri jednej teme, ked preskaces viac tem, dievca ziska pocit ze sa poznate dlho.
A NAJDOLEZITEJSIE: KED SA S TEBOU STRETNE TAAK SA S TEBOU STRETNUT CHCE A PRETO SA NEBOJ DOTYKAT SA JEJ!!!! nehovorim aby si ju obchytkval ale pohladenim nikdy nic nepokazis - na zaciatku jej daj napr. pusu na lice aby videla ze nemas problem s interakciou.
a druha najdolezitejsia vec: KED CHCES NIECO UROBIT TAK TO SPRAV!
ultimate222
Light Star
Light Star

diky ... miesto mam vybrate .. .vlastne taku prechadzku a potom jeden podnik kde by sme si dali nieco pod zub ked bude hladna ... padajuce hviezdy pozorovat by bol kus problem, kedze to je v noci a ona je z ineho mesta ako ja, potom by bolo tazsie sa dostat domov kedze uz nechodia busy ... ibaze by som isiel autom, mozno niekedy, ale teraz chcela ona prist za mnou .. povodne sme boli dohodnuti, ze pridem ja ku nej, kde byva ona autom, ale potom mi napisala, ci by nemohla prist ona za mnou lebo ze je skoro furt len doma, tak ze by si spravila aj taky mensi vylet

a uz dlho som sa s nou nevidel, tak ju skusim objat hned ked prijde a vystupi z autobusu ked sa mi bude zdat, ze je to vhodne

a taka mala blbost ma napadla, ked idete von s dievcatom a idete si niekam sadnut do nejakeho podniku a su tam stoly, pri ktorych su 4 stolicky, ako si sadate ? :D ... oproti sebe alebo vedla seba ?
zuzanuska
Professional
Professional

No hlavne to zas nežeň tak, aby si ju vyľakal ;)

A sedieť oproti sebe. Ako by sa dalo s dotyčnou osobou potom rozprávať? veď by som nevidela na toho človeka.
ultimate222
Light Star
Light Star

dobre, tak uz to nejdem viac riesit lebo uz prilis nad tym vsetkym rozmyslam :D ... nejak to uz dopadne, potom vecer napisem ako bolo

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 21:44)
Takze, uz som doma, kedze musela ist na autobus a pozdejsie uz ziadny nejde.

Bolo mi s nou strasne dobre, najskor sme sa kus presli a potom sme aj niekde sadli + potom sme sa kus zas poprechadzali a cely cas sme sa mali o com porozpravat, dokonca ked odchadzala som mal este pocit, ze by som sa s nou chcel este o tolkych veciach porozpravat ale uz odchadza...

Napisal som jej teraz aj sms-ku, ze mi s nou bolo dobre a odpisala, ze bol to pre nu velmi prijemny vecer, ze dakuje mi ... tak snad z toho casom nieco bude :)

Neboli sice ziadne dotyky, objatia ani nic lebo som mal pocit, ze je strasne hanbliva na toto a nechcel som sa unahlit a pokazit tym nieco.
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

ach zaciatky take krasne....
ultimate222
Light Star
Light Star

len budu to asi dlhe zaciatky, no dufam ze uspesne :) strasne by ma to potesilo keby to s nou vyslo
zuzanuska
Professional
Professional

No vidíš, že to nebolo nič ťažké :)

Už síce neviem, ako ďaleko ste od seba, ale snáď sa vám bude dať stretávať nejak pravidelnejšie :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ultimate222 napísal:len budu to asi dlhe zaciatky, no dufam ze uspesne :) strasne by ma to potesilo keby to s nou vyslo
Snáď sa nikam neponáhľaš. Dlhé začiatky sú len a len na prospech veci. Spoznávajte sa, hodiny sa rozprávajte. Nakoľko napísala prvá rátam s tým, že do teba už je zahľadená, takže keď budeš mať pocit, že je čas sa presunúť z roviny spoznávania do roviny fyzickej, tak neváhaj. Len to neunáhli, aby sa nezľakla, no ani to zbytočne neodďaľuj aby si nemyslela, že si nerozhodný a že nevieš čo chceš. Ono znie to možno troška zložito, no pritom to ide samo a potom to už je najjednoduchšia a najkrajšia vec na svete. Začiatky, ach jo... :)
ultimate222
Light Star
Light Star

neponahlam sa nikam, dokonca by mi mozno viac vyhovovalo keby sa to kus natahovalo teraz kym sme mimo, kazdy v inom meste (cca 40km dialka) lebo ked zacne skola tak budeme v rovnakom meste, cize sa mozme stretavat castejsie

A nenapisala mi ona prva, pisal som, ze som jej napisal ja a ona mi len odpisala ...

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2011, 12:07)
teraz rozmyslam, ze ako jej na niektorom dalsom stretnuti naznacit, ze sa mi paci ... lebo nie som si isty tym, ci si je vedoma toho preco som ju pozval, sice hlupa nie je, podla mna jej to doslo ale ajtak sa mi zda, zeby som jej ma nabuduce nejak naznacit, ze ju mam radsej ako ostatne kamaratky, len neviem ako
zuzanuska
Professional
Professional

No tak to hádam vycíti.

prípadne objatie, pusa na dobrú noc atd
Napísať odpoveď