Ako osloviť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:ja som vsadil na to aky som :D cize budem milý...chápavý..atd...aj na zacatku a aj na konci bodka :)
ja tiez skor vsadzam na to aky som ..... mozno niesom dokoonaly ale ked proste niesom ten typ drzana tak naco to zo seba robit .... ak sa jej pacim tak nemusim zo seba robit niekoho kym niesom ... podla mna je lepsie byt prirodzeny :wink:
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

chcel by som sa vas spytat co pisete babam na pokeci, pretoze nieco ako ahoj, popises ? mi pride dost trapne :roll:
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

vidis...to je problem pokecu...ako zaujat niekoho len cez 1 a 0??? co keby si vysiel do ulic, nahodil pekny usmev, pozeral sa pekne do oci a milo povedal: "Ahoj" a zacal nejaku konverzaciu o hocicom??? Ze sa to neda??? tak si to asi este ani raz neskusil...alebo si sa nechal odbit prvym "NIE"...
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

no ked sa o to pokusas na ulici, neznamena ze nemozes aj na pokeci
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

na pokeci to nema to caro...neviem...mozno pre teba hej...ale ja milujem udrziavat ocny kontakt pri konverzacii milo sa usmievat a potom ide vsetko lahsie...nehovoriac o tom ze vsetko co potrebujes vediet sa da vycitat z tvare dotycnej...a nie lustit ako myslel toho oneho smajlika...
zucker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zucker »

No ja si myslim ze stretnutie nazivo resp rozpravanie sa nazivo ma svopje urcite caro a casto krat pokec kazi vztahy lebo sedis dlho za compom a pises a pises a co z toho ked nevidis ako ona zareaguje na to co povies...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

suhlasim s odporcami internetoveho komunikovania, male slecny tam maju velke koule a ludia ktory si pisu do komentarov na azete ako sa maju radi to tiez podla mna nemaju v hlave velmi v poriadku, ja mam osobne taky nazor aka "pod sem a povedz mi to do oci" a v komentaroch vidim istu zbabelost to dotycnemu povedat do xichtu.. ...na pokeci to ludia zle pochopili, pokec sa snazi podobat na majspejs, a tam komentare funguju na uplne ine ucely...

ad: je to v poriadku ked si pisete na icq, ale zaroven sa aj pravidelne stretavate...ale nie ked vkuse na icq a dotycna nechce ani paty z domu vystrcit... preto preferujem osobne stretnutia, zoznamenia..

ps stym usmevom to mozem iba potvrdit...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

pershing napísal:suhlasim s odporcami internetoveho komunikovania, male slecny tam maju velke koule a ludia ktory si pisu do komentarov na azete ako sa maju radi to tiez podla mna nemaju v hlave velmi v poriadku, ja mam osobne taky nazor aka "pod sem a povedz mi to do oci" a v komentaroch vidim istu zbabelost to dotycnemu povedat do xichtu..
S tými komentármi je to zaujímavé :D Ja napísal "len" jeden komentár, aj to babe, ktorá bola v tom čase v zahraničí...aj tak som tam písal o nezmyselnosti slov v určitých prípadoch...Ale vrátim sa k tomu, čo som chcel. Tie komentáre sú niekedy nehorázne trápne...už len čakám, keď zbadám komentár typu: cmuk cmuk kiss kiss cmuk kiss kiss ... atď lebo toto sú najčastejšie "slová" používané v komentároch... :D
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

v skole sa mi paci jedna baba stale po mne pozera na obede, chodbe, jednoducho vzdy ked som na blizku na mna najmenej 5x za 10 sekund pozrie, myslim ze sa jej pacim ale akosi nemozem nabrat odvahu, mozno to je v tom ze je stale okolo nej vela ludi, cital som tu temi dost pomohli. Poradte aj konkretnejsie pls :roll:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

heLLhole napísal: pretoze nieco ako ahoj, popises ? mi pride dost trapne :roll:
No to máš ale úplnu pravdu, to už trápnejšie je snáď len "popísmenkuješ?" a "nahoď tému" :D Ja som inak rada, že na ten pokec už nechodím hehe :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

daj na sklo.. chcem strašne škaredú babu.. hehe..
raz som to spravil a začali mi vypisovať najprv škaredé,, pak hlúpe a našli sa dve normálne :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Odporúčam túto knihu a komu ani toto nepomôže nech si už dievča ani nehľadá. :)
http://www.martinus.sk/?uItem=34438
Prílohy
:
:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

K tomu pokecu :)

Je jasne ze pre vecsinu je to take neoriginalne a ze vsetci sme tu odvazny ze chod do ulic ale nieje to tak , najdu sa jedinci ktory su nato dost odvazny ale nieje ich vela. Ja medzi nich nepatrim , cize som istym spôsobom uzivatel azetu , uzivatel ktory ho dost vyuziva ale neostavam len pritom ze si len pisem po istom case vytiahnem tu holku von a nieje stoho uz len obycajny pokec ja som si takto nasiel asi 2 holky(priatelky) a niekolko kamaratok a nestazujem sa zeby boli neake primitivne aelbo tak a ked uz to ulicove hladanie tak v mojom pripadne jedine kupalisko. Napriklad toto leto (2008) som takto spoznal kopu kopu dievcat pretoze ked si zavolas kamaratku ci nejde na kupko urcite nepôjde sama :D a ak niesi lol ze by si sa rozpraval len stou co poznas mas vyhrane v spoznavani a potom mozno aj viac
Napísať odpoveď