ja tiez skor vsadzam na to aky som ..... mozno niesom dokoonaly ale ked proste niesom ten typ drzana tak naco to zo seba robit .... ak sa jej pacim tak nemusim zo seba robit niekoho kym niesom ... podla mna je lepsie byt prirodzenymidnight_man napísal:ja som vsadil na to aky somcize budem milý...chápavý..atd...aj na zacatku a aj na konci bodka
Ako osloviť???
suhlasim s odporcami internetoveho komunikovania, male slecny tam maju velke koule a ludia ktory si pisu do komentarov na azete ako sa maju radi to tiez podla mna nemaju v hlave velmi v poriadku, ja mam osobne taky nazor aka "pod sem a povedz mi to do oci" a v komentaroch vidim istu zbabelost to dotycnemu povedat do xichtu.. ...na pokeci to ludia zle pochopili, pokec sa snazi podobat na majspejs, a tam komentare funguju na uplne ine ucely...
ad: je to v poriadku ked si pisete na icq, ale zaroven sa aj pravidelne stretavate...ale nie ked vkuse na icq a dotycna nechce ani paty z domu vystrcit... preto preferujem osobne stretnutia, zoznamenia..
ps stym usmevom to mozem iba potvrdit...
ad: je to v poriadku ked si pisete na icq, ale zaroven sa aj pravidelne stretavate...ale nie ked vkuse na icq a dotycna nechce ani paty z domu vystrcit... preto preferujem osobne stretnutia, zoznamenia..
ps stym usmevom to mozem iba potvrdit...
-
Sagittarius
Guru
S tými komentármi je to zaujímavépershing napísal:suhlasim s odporcami internetoveho komunikovania, male slecny tam maju velke koule a ludia ktory si pisu do komentarov na azete ako sa maju radi to tiez podla mna nemaju v hlave velmi v poriadku, ja mam osobne taky nazor aka "pod sem a povedz mi to do oci" a v komentaroch vidim istu zbabelost to dotycnemu povedat do xichtu..
v skole sa mi paci jedna baba stale po mne pozera na obede, chodbe, jednoducho vzdy ked som na blizku na mna najmenej 5x za 10 sekund pozrie, myslim ze sa jej pacim ale akosi nemozem nabrat odvahu, mozno to je v tom ze je stale okolo nej vela ludi, cital som tu temi dost pomohli. Poradte aj konkretnejsie pls 
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Odporúčam túto knihu a komu ani toto nepomôže nech si už dievča ani nehľadá. 
http://www.martinus.sk/?uItem=34438
http://www.martinus.sk/?uItem=34438
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
K tomu pokecu
Je jasne ze pre vecsinu je to take neoriginalne a ze vsetci sme tu odvazny ze chod do ulic ale nieje to tak , najdu sa jedinci ktory su nato dost odvazny ale nieje ich vela. Ja medzi nich nepatrim , cize som istym spôsobom uzivatel azetu , uzivatel ktory ho dost vyuziva ale neostavam len pritom ze si len pisem po istom case vytiahnem tu holku von a nieje stoho uz len obycajny pokec ja som si takto nasiel asi 2 holky(priatelky) a niekolko kamaratok a nestazujem sa zeby boli neake primitivne aelbo tak a ked uz to ulicove hladanie tak v mojom pripadne jedine kupalisko. Napriklad toto leto (2008) som takto spoznal kopu kopu dievcat pretoze ked si zavolas kamaratku ci nejde na kupko urcite nepôjde sama
a ak niesi lol ze by si sa rozpraval len stou co poznas mas vyhrane v spoznavani a potom mozno aj viac
Je jasne ze pre vecsinu je to take neoriginalne a ze vsetci sme tu odvazny ze chod do ulic ale nieje to tak , najdu sa jedinci ktory su nato dost odvazny ale nieje ich vela. Ja medzi nich nepatrim , cize som istym spôsobom uzivatel azetu , uzivatel ktory ho dost vyuziva ale neostavam len pritom ze si len pisem po istom case vytiahnem tu holku von a nieje stoho uz len obycajny pokec ja som si takto nasiel asi 2 holky(priatelky) a niekolko kamaratok a nestazujem sa zeby boli neake primitivne aelbo tak a ked uz to ulicove hladanie tak v mojom pripadne jedine kupalisko. Napriklad toto leto (2008) som takto spoznal kopu kopu dievcat pretoze ked si zavolas kamaratku ci nejde na kupko urcite nepôjde sama