chlape i mne to byvalo vzdy take blbe ved jedna stara tema tusim ze sa volala ako zacat s babou ak sa nepozname tiez islo o dievca zo skoly (ine nez o to co ide terazLord_3D napísal:slavo120: ona tiež chodí so mnou do školy, ale ty to máš naozaj dosť blbé.. Mne ale príde hrozne také čudné za ňou len tak prísť a žačat sa s nou baviť..
Ako sa mám ubrániť láske?
presne tak .. a co je zle na tom byt pakom ?Lord_3D napísal:Ale zasa rozmýšlam nad tým, keď sa mi neodzdraví, tak potom si budem pripaď dosť ako pako, keď ju stretnem...
Ale asi o tom to celé je - Buď alebo | Hop alebo trop | ....
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ocuj lord ako ju mozes milovat ci co ked ju ani nepoznas
teda usudzujem ze asi onej moc nefis ked ona otebe nevie
zisti dako ci je free ked je mozes sa o daco pokusat skus sa aspon zdrzavat blizo nej a jak sa vravi unas ked netusime "daco sa stane" napr zakopne daco jej padne zacne sa bavit s dakym koho poznas a vtedy tam naletis sa daco spytat a vramci toho pozdravis aj tu dotycnu tym si ta zapamata a za 2 dni ju pozdravis a po par dnoch mozes prejst aj na normalnu debatu abo podobne heh
edit: ted ma napada skus taku vec ze ked je v tvojom rocniku tak ju stretni a spytaj ze prosimta ty si ta a ta trieda vravela vam aco ta a ta ze bude pisomka??? ked je z nizsieho rocnika prosimta ty si ten a ten rocnik a spytaj sa jej na daku blbost z uciva ze si to zabudol abo nefim proste s dakou uplnou volovinou sa nanu obrat aspon uvidis ako bue reagovat bud ako slepica alebo v pohode a uz sa s nou bdues zdravit a obcas aj komunikovat a nakoniec skoncite dade na kave alebo na kakae
edit: ted ma napada skus taku vec ze ked je v tvojom rocniku tak ju stretni a spytaj ze prosimta ty si ta a ta trieda vravela vam aco ta a ta ze bude pisomka??? ked je z nizsieho rocnika prosimta ty si ten a ten rocnik a spytaj sa jej na daku blbost z uciva ze si to zabudol abo nefim proste s dakou uplnou volovinou sa nanu obrat aspon uvidis ako bue reagovat bud ako slepica alebo v pohode a uz sa s nou bdues zdravit a obcas aj komunikovat a nakoniec skoncite dade na kave alebo na kakae
ok, ja ti to poviem takto, povedz mi ci ta baba pre teba nieco znamena - ja si myslim ze nic, povedz mi ci ju dobre poznas a hlavne ci ma ona zaujem...ak vsetky 3 odpovede budu negativne to znamena ze ta holka ta pritahuje len fyzickym vzhladom...inak spolu nemate nic, a najskor sa ti onej tak maximalne sniva a potom nanu cely den myslis...ja si myslim ze sa trapis uplne pre nic, ti hovorim povedz si ze seres nato a mas pokoj...ano viem ze sa mi to lahko hovori, ale inak to nepojdeLord_3D napísal:chalani fakt diky za rady, nieco musim poriesit, lebo asi takto dalej nevydrzim..
Pritahuje nie len vzhladom ale aj tým ako správa, ako rozpráva... Proste všetkým.. Ano skoro každú noc sa mi o nej sniva, celý den na nu myslim...Sheep napísal:ok, ja ti to poviem takto, povedz mi ci ta baba pre teba nieco znamena - ja si myslim ze nic, povedz mi ci ju dobre poznas a hlavne ci ma ona zaujem...ak vsetky 3 odpovede budu negativne to znamena ze ta holka ta pritahuje len fyzickym vzhladom...inak spolu nemate nic, a najskor sa ti onej tak maximalne sniva a potom nanu cely den myslis...ja si myslim ze sa trapis uplne pre nic, ti hovorim povedz si ze seres nato a mas pokoj...ano viem ze sa mi to lahko hovori, ale inak to nepojde
podobny problem mam aj ja,paci sa mi jedna holka,necitim k nej az taku lasku,nakolko ma zaujima teraz niekto uplne iny,ale vzdy ked sa rozpravam je to take dobre,ale co uz my sme uz raz taki "MUZI"..je to v nas muZoch
ale na druhej strane to mam v hlave ze ona ma niekoho ineho a ja s nou nikdy nemozem nic mat

Ja mam rovnaky problem.. znova. ide o dievca, ktore ked som prvykrat stretol tak mi bola sympaticka ale nic viac neriesil som to lebo ju chcel kamos. ale potom po case ked sa to nejako ukludnilo sme si zacali dobre rozumiet, mal som pocit , ze sa ku mne sprava inac ako k druhym, ale asi som sa mylil, lebo zatial to ide len k horsiemu. stale na nu myslim, ano aj sa mi o nej sniva- co je este horsie, stracam chut do vsetkeho, je mi do placu. to tosa mi nestava pri kazdej ktora sa mi paci, ale potom je to este horsie. vidam sa s nou skoro kazdy tyzden cez vikend a vzdy sa na nu tesim, ale ako sa rozideme vecer tak je mi uplne nanic. 
podla mna mal by si jej to povedat,mali by ste si to spolu prediskutovat,to je podla mna jedina sanca,mimochodom ma chalana alebo je volna ?JumperAL napísal:Ja mam rovnaky problem.. znova. ide o dievca, ktore ked som prvykrat stretol tak mi bola sympaticka ale nic viac neriesil som to lebo ju chcel kamos. ale potom po case ked sa to nejako ukludnilo sme si zacali dobre rozumiet, mal som pocit , ze sa ku mne sprava inac ako k druhym, ale asi som sa mylil, lebo zatial to ide len k horsiemu. stale na nu myslim, ano aj sa mi o nej sniva- co je este horsie, stracam chut do vsetkeho, je mi do placu. to tosa mi nestava pri kazdej ktora sa mi paci, ale potom je to este horsie. vidam sa s nou skoro kazdy tyzden cez vikend a vzdy sa na nu tesim, ale ako sa rozideme vecer tak je mi uplne nanic.
toho sa bojim, myslim, ze keby to nevyslo dost by sa vsetko pokazilo....no momentalne nie nedavno sa rozisla s jednym, ale viem aspon o dvoch dalsich co by ju uchceli. jedneho stale odmieta a nechcem dopadnut ako on, i ked ku mne sa sprava inac.SSemteXX napísal:podla mna mal by si jej to povedat,mali by ste si to spolu prediskutovat,to je podla mna jedina sanca,mimochodom ma chalana alebo je volna ?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm no skus dat naznak daky ze mas o daco zaujem a uvids ako bude reagovat, ked zle budes sa tvarit ze nic a ked daco tak neni co dalej tuna riesit 
nazaciatok ju mozes v slabej chvilke objat dat pusu na licko a povedat ze ju mas srasne rad abo nefim daco take co sa da chapat aj ako kamaratske ale aj ako zalubenost
nazaciatok ju mozes v slabej chvilke objat dat pusu na licko a povedat ze ju mas srasne rad abo nefim daco take co sa da chapat aj ako kamaratske ale aj ako zalubenost
aj mne islo o to iste,proste ja som jej to nedokazal povedat,a ked sa pohadali s chalanom,a to len preto lebo pisali sme si do jedneho zosita ze proste ja sa jej pacim a ona chce odomna viac,no jej kamarat na to prisiel,sice medzi mnou a jej kamaratom nebolo nic "bitka" nic nebolo,ale ona to proste nejak vysvetlila svojmu kamaratovi,ale mna lubi aj tak a este aj teraz,som jej najlepsi kamarat v jej zivote,nikoho este nikdy takto rada nemala,to mi ona hovorila...a to je uz nieco,aj ja ju mam rad sme proste velmi vaznykamarati povieme si o vsetkom,vsetko spolu vyriesime,v skole sa blaznime na hodinach na prestavkach...som rad ze ju mam...a to si CENÍMJumperAL napísal:toho sa bojim, myslim, ze keby to nevyslo dost by sa vsetko pokazilo....no momentalne nie nedavno sa rozisla s jednym, ale viem aspon o dvoch dalsich co by ju uchceli. jedneho stale odmieta a nechcem dopadnut ako on, i ked ku mne sa sprava inac.
Re: Ako sa mám ubrániť láske?
Lebo vzdy ked sa zalubim tak to druha strana neopatuje a len ja sa potom zbytocne trapim. A nezmenilo sa to ani po 10 rokoch. Stale len jednostranna laska a odmietnutia.gili napísal:a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu
Ano tak ale len v pripade ak si rozumieme a prutahuje ma, proste musi byt pre mna pritazliva vo viac smeroch nestaci byt len peknou. Ale fakt naco je to dobre furt byt odmietnuti a furt sa trapit. Radsej ten stit ako sa tomu ubranit lebo je lepsi byt bez zeny ale netrapit sa zo sklamani stale ako stale byt sklamany a trapit sa...Sheep napísal: Tak taku opravarku pocitacov resp. IT-ckarku by som si vedel predstavit lebo vypoctova technika a predovsetkym softver je hned druha vec po laske ktore ma privadzaju do sialenstva.