Ako sa mám ubrániť láske?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
On sa nebrani láske, skôr sklamaniu z lasky. A ak vie, že je proste taký,že sa rýchlo a lahko zamiluje, tak nech si skusi a snaži sa držať si dievčatá trochu od tela, nie samozrejme uplne a byť k ním chladný, ale proste si držať odstu.. nehovoriťč ím veci z ktorých sa namota on sám a nebrať si tiež všetko doslovne čo holky povedia, či spravia... ja osobne sa lahko namotám bozkávaním s babou... tak ako teraz v sobotu. Zoznamili sme sa už v podvečer na jednej akcii, boli tam veľké simpatie hneď od začiatku a boli sme spolu až do rána,kedy sme sa rozlúčili a včul na ňu stále myslím a viem, že k tomu hodne dopomohli práve tie božky a aj objatia... ak by neboli, nebolo by to u mňa take silne a nemal by som ju stále v hlave...
proste dávať si pozor na veci z ktorých vie, že sa namota...
proste dávať si pozor na veci z ktorých vie, že sa namota...
-
DonLuca
Medium Star
omg toto nikto nikdy nevedel a ani nikto nikdy nebude vedieť riadiť...možno to jedného dňa pochopíš, keď ti niekto tak veľmi bude chýbať ...Sheep napísal:no lol, tym to konci ze je to pocit? to treba vediet riadit...
Edit/// k téme....je ťažke sa zaľúbeniu ubrániť, pretože vieš ao sa hovorí srcu nerozkážeš. A prosto to príde samo.... Musíš len veriť, že jedého dňa sa tá láska naplní a budeš šťastný.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
uf no dobre..tak ja ti poviem priklad zo svojho zivotatomexx napísal:Viem o com hovorim, vo svojom zivote som uz takto premarnil vela sanci...
/// uz ma chapes co som tym myslel?
-
tomexx
King
v taktom pripade je asi lepsie vobec sa tym netrapit, nestala za to..midnight_man napísal:uf no dobre..tak ja ti poviem priklad zo svojho zivotaked strasne chces...no proste nemozes...nie tak zeby to bolo obmedzene dialkou....casom....vonkajsou teplotou....v tomto stave je clovek schopny ist aj v kratkom tricku v metrovom snehu sa brodit..no problem bude ked prides k nej a ona ti neotvori
tak si tam sadnes a abudes sediet...velmi dlho
/// uz ma chapes co som tym myslel?
-
midnight_man
Guru
Keby som ja nebyval pri Pistanoch (resp. pri Hlohovci) a ona v Komarne...
To nie je 15 minut autom alebo hodinka na bicykli...
Mam to tusenie, ze by mi otvorila. Urcite.
Ale problem je v komunikacii. Co by som jej povedal? Preco som prisiel?
Neviem. Nezda sa mi prirodzene vyznat city, ked som si neni isty tym, ako to prijme, ako zareaguje.
To nie je 15 minut autom alebo hodinka na bicykli...
Mam to tusenie, ze by mi otvorila. Urcite.
Ale problem je v komunikacii. Co by som jej povedal? Preco som prisiel?
Neviem. Nezda sa mi prirodzene vyznat city, ked som si neni isty tym, ako to prijme, ako zareaguje.
-
midnight_man
Guru
co je prirodzenejsie ako vyznanie toho co citis? viac prirodzene to uz byt nemozeMastros napísal:Nezda sa mi prirodzene vyznat city, ked som si neni isty tym, ako to prijme, ako zareaguje.
ako v poraidku ale ked sa mu to stava naozaj casto tak to teraz neviem...ako zalubit sa do kazdej ktoru uvidi to spravne jednoznacne nie je, tak asi tak som to myslelDonLuca napísal:omg toto nikto nikdy nevedel a ani nikto nikdy nebude vedieť riadiť...možno to jedného dňa pochopíš, keď ti niekto tak veľmi bude chýbať ...
Edit/// k téme....je ťažke sa zaľúbeniu ubrániť, pretože vieš ao sa hovorí srcu nerozkážeš. A prosto to príde samo.... Musíš len veriť, že jedého dňa sa tá láska naplní a budeš šťastný.
-
DonLuca
Medium Star
Potom beriem späť kámo, ale chápeš možno to nie je jeho chyba a ani chyba nie je v ňom, ale v tých holkách v jeho okolí...Sheep napísal:ako v poraidku ale ked sa mu to stava naozaj casto tak to teraz neviem...ako zalubit sa do kazdej ktoru uvidi to spravne jednoznacne nie je, tak asi tak som to myslel
A zas myslím si, že to nemyslel tak, že sa zaľúbi do každej jednej, čo uvídi... to by bola veľká sprostosť podľa mňa, prosto chlapec, len nemal šťastie spoznať tú pravú a musíš uznať, že láske sa ubrániť proste nedá..
[ironia]este ze chodim na skolu, kde je pomer chalanov k babam priblizne 600/5. mozte mi zavidiet, ze nemusim denne v skole komunikovat s babami[/ironia]
ved to je uplna blbost nekecat s babami. to ze sa ti paci nejaka baba a citis sa s nou dobre neznamena, ze by aj vztah mohol klapat. samozrejme vylucene to nie je. ja mam tiez plno dievcat rad a dobre si s nimi pokecam, ale to je vsetko. nekomunikovat nie je to prave riesenie
ved to je uplna blbost nekecat s babami. to ze sa ti paci nejaka baba a citis sa s nou dobre neznamena, ze by aj vztah mohol klapat. samozrejme vylucene to nie je. ja mam tiez plno dievcat rad a dobre si s nimi pokecam, ale to je vsetko. nekomunikovat nie je to prave riesenie
nechodis na SPS?turtlak69 napísal:[ironia]este ze chodim na skolu, kde je pomer chalanov k babam priblizne 600/5. mozte mi zavidiet, ze nemusim denne v skole komunikovat s babami[/ironia]
-
bolek
Guru
Tak ma napadlo, že možno máš problém s tým, že sa hneď, ako si s nejakou babou rozumieš, tak sa zaľúbiš. Lenže chalani komunikujú s babami a baby s chalanmi aj len tak, ako kamaráti. Čo budeš robiť, keď budeš mať holku a s nejakou inou si dobre pokecáš? Rozídete sa, lebo sa hneď zaľúbiš? Takto by to asi nefungovalo... Neviem, či chápete, čo som chcela povedať, ale to je jedno 
-
tomexx
King
Ale pozor je rozdiel zalubit sa a milovat niekoho. Pokial je zalubeny tak je to stale "len tak". Rozdiel by bol ak by bol naozaj zamilovany. Castokrat je vsak takze najst tu hranicu..bolek napísal:Tak ma napadlo, že možno máš problém s tým, že sa hneď, ako si s nejakou babou rozumieš, tak sa zaľúbiš. Lenže chalani komunikujú s babami a baby s chalanmi aj len tak, ako kamaráti. Čo budeš robiť, keď budeš mať holku a s nejakou inou si dobre pokecáš? Rozídete sa, lebo sa hneď zaľúbiš? Takto by to asi nefungovalo... Neviem, či chápete, čo som chcela povedať, ale to je jedno