Ako sa najlepsie bit ?
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
najlepsie je necakane hned na zaciaktu, mala by to byt tvoja prva rana, nech si mysli ze ma nad tebou prevahu a ze ta lahko dobije, ruky maj pri sebe a ked bude na dostrel tak tak zatni past a z celej sily vystri tuku do hora a bum zo spodu do brady alebo hrdla nech mu pekne caknu zubky popripade nech si aj odkusne jazyk
ale bi sa len ked je treba...
-
Lukyno161088
Light Expert
Judo v kombinacii s niecim utocnejsim (MT, box, etc.) je smrtelna kombinacia. Judo by som urcite nezavrhoval- ma svoj efekt.M4jk1:-) napísal:keby si chcel sa naucit bit tak ziadne karate,judo ... skus napr thajsky box ale to ti uz moc nepomoze ked budete na zemi, proste aj ked ta budu bit tak sa naucis bit to mi ver .. pametam si ako jedneho vzdy bili a postupom casu uz skor on bije niekoho
než v MT u koho ? Predpokladám, že nemáš na mysli profíkovJumperAL napísal:Poznam jedneho karatistu, co by nohami rozkopal snad vsetko keby si ho nasral- tie kopy boli tvrde a rychlejsie nez v MT.
v jednej knihe , ktorú som čítal pred nejakými 3 - 4 rokmi to bolo pekne rozpísané , boli tam podrobne opísané nezrovnalosti medzi boj.umením resp. tajné ale i verejné zápasy , v ktorých sa malo konečne ukázať , ktorý boj. šport je najlepší ..JumperAL napísal:MT je sice mozno jeden z tych najtvrdsich, ale urcite ho nemozes povazovat za najlepsi..
Ak sa mi dobre zdá , bolo tam najlepších 10 - 13 bojových športov , medzi nimi také ako Kung Fu , MT , WT , Aikido , Karate a.i.
Víťaz = bez najmenších pochýb MT !
-
erytrocyt
VIP
Re: Ako sa najlepsie bit ?
Vieš čo poviem tesne pred tým, než mu prvú vrazím? Tak a teraz kur*a, buď spolu vypime,alebo sa pobime.Prisahám bohu tu ti dám ruku do ohňa, že na 90% to funguje, a neraz sme skončili spitý jak cicky.bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
Ale to v prípade, že to bolo pred krčmou alebo na diskotéke.
Moje odporúčanie je. Nebi sa. Ak už vidíš že nie je východisko, neukáž strach, začni na neho vrieskať a udri prvý. Ale musí to byť rana jak z dela. Vtedy máš šancu, že útočník ustúpi. Ak šťastie nemáš, dokončia ťa jeho kamaráti. Takže do bitky, nikdy sám.
A ak sa nevieš brániť. Kúp si teleskopický obušok a neuroparalitycký slzný plyn. Striekneš slzák sekneš mu jednu po chrbte a daváááj utekačka domov.
Nosis bezne teleskop vo vacku vedla mobilu alebo na krku?eritrocit napísal: Kúp si teleskopický obušok
-
erytrocyt
VIP
Kedy sa skončil vývin tvojho mozgu? V piatich?JumperAL napísal:Nosis bezte teleskop vo vacku vedla mobilu alebo na krku?
Neviem kto tu nechape... Uz si niekedy narabal s teleskopom, ze tu rozdavas rady?? Ci si si ho len kupil, aby si mohol povedat, ze mam teleskop a potom si ho doma pchas do riti? Sa budes vonku mlatit palicami? keby si sa s tym aj naozaj pobil, tak by si mal dost pruser, lebo tak isto ako boxer to nemas co mat.eritrocit napísal:Kedy sa skončil vývin tvojho mozgu? V piatich?
-
erytrocyt
VIP
A ty si prosím ťa skade vyliezol?JumperAL napísal:Neviem kto tu nechape... Uz si niekedy narabal s teleskopom, ze tu rozdavas rady?? Ci si si ho len kupil, aby si mohol povedat, ze mam teleskop a potom si ho doma pchas do riti? Sa budes vonku mlatit palicami? keby si sa s tym aj naozaj pobil, tak by si mal dost pruser, lebo tak isto ako boxer to nemas co mat.
Mamka ťa nekojila dosť dlho? S teleskopom skúsenosti mám, ale ako pozerám, ty ani nevieš o čom tu je reč. Nepíš o niečom o čom máš len matnú predstavu, ako to vôbec vyzerá, Ok?
Hm, aj box sa boduje, o.i. Judo nie je len o tom, ako niekoho dostat na lopatky... p.i. judo vynikajuco dokaze vyuzit hmotnost supera, nehovoriac o velmi efektivnych pakach. Ako som napisal, na ulici je v kombinacii s niecim utocnejsim dost prakticke...M4jk1:-) napísal:mozno mas pravdu ale ja si nemyslim judo je skor taky sport na body kde sa snazis na lopatky .. ale neberem ti nazor
Jake skusenosti?? To sa uci niekde ako sa ohanat s bakulou?eritrocit napísal:S teleskopom skúsenosti mám