Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Infarktu myokardu
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja si predstavujem tak že začnú padať plné poháre piva a všetkých po čase vykynožia,, aspoň si pred smrťou pekne popijem !!
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny. ludia su hlupy a vidia len to co chcu vidiet. ak si niekto mysli, ze tretia svetova vojna nepride... tak uz je tu. bojujeme sami so sebou, kazdy s kazdym, dokonca aj s prirodou a vsetko to ma len jeden ciel. uplny koniec... povedal by som asi tolko, ze boli sme moc mudry na to aby sme svoju mudrost dostali pod kontrolu a pritom clovek vyuziva cca 10 percent mozgu. 11 september, cela USA, EU vsetko sa znici samo a hlavne to znici cele ludstvo. viem o com rozpravam 8) a niesom blazon :P :smt009
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

eXo napísal:vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny. ludia su hlupy a vidia len to co chcu vidiet. ak si niekto mysli, ze tretia svetova vojna nepride... tak uz je tu. bojujeme sami so sebou, kazdy s kazdym, dokonca aj s prirodou a vsetko to ma len jeden ciel. uplny koniec... povedal by som asi tolko, ze boli sme moc mudry na to aby sme svoju mudrost dostali pod kontrolu a pritom clovek vyuziva cca 10 percent mozgu. 11 september, cela USA, EU vsetko sa znici samo a hlavne to znici cele ludstvo. viem o com rozpravam 8) a niesom blazon :P :smt009
Ma pravdu, ma pravdu. Ludia pocuvajte ho. Ma pravdu :!: Zachrani nas jedina Astar Seran a vojska z Plejad.
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Ma pravdu, ma pravdu. Ludia pocuvajte ho. Ma pravdu :!: Zachrani nas jedina Astar Seran a vojska z Plejad.
nie astar nie zachrani nas www.vesmirna-drubez.cz
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

eXo napísal:nie astar nie zachrani nas www.vesmirna-drubez.cz
ty by si podla mna potreboval dobreho psychiatra a potom by ta to mozno preslo aj ked dost silno pochybujem, lebo ked to citam tak si asi uz v dost vaznom stave.
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Monako2 napísal:ty by si podla mna potreboval dobreho psychiatra a potom by ta to mozno preslo aj ked dost silno pochybujem, lebo ked to citam tak si asi uz v dost vaznom stave.
hh magro. si pozri co je pod tou adreso :) vsak to je parodia na vesmirni lide
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ja som sudil z tohoto :vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny.....
a to neviem odkial mas, taketo nieco moze tvrdit len nejaka skur...a sekta
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:ja som sudil z tohoto :vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny.....
a to neviem odkial mas, taketo nieco moze tvrdit len nejaka skur...a sekta
hh urcite by som pisal to daval nakoniec smajlikov a potom pridaval vesmirnu drubez kebyze som v sekte. ale prisiel si na to dobre :) nahodou nas veduci (mame to ako v tabore) nas ma velmi rad a tvrdi, ze takych ako si ty a tebe podobnych mame jest. lebo, ze jedine vycistenim hriechu zlepsime svet. a jest preto lebo kebyze ta len zabijem tak sa prevtelis ale clovek dnes musi mat na vsetko silny zaludok takze ta musim zjest zaziva :cernoch: nie neboj nie som ziadna sekta a nepisal som to s plnou vaznostou mozno by sa hodil edit ale zatial je to celkom funny :) som len trosku dr.nuty - hotovy doktora ;) ale zjest ta mozem aj tak :blee:

EDIT: a uz nahodou aj viem aky bude koniec sveta... vstkych vas !!!ZJEM!!! alebo sa jednoducho spolu vsetci :smt039 a hned uvidite kde (respektive v com) je schovana laska a dobro :D okej moc som nespal tak uz blbosti trepem
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

tak ma potom zec... len ma hned neskatulkuj ked ma nepoznas :wink: . nemam rad take uvahy o konci sveta ako si napisal ty a to je vsetko. aj tak to nikto nevie.
a ten veduci tabora nepatril nahodou k vesmirnym lidem? alebo to bol robo mikla
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:tak ma potom zec... len ma hned neskatulkuj ked ma nepoznas :wink: . nemam rad take uvahy o konci sveta ako si napisal ty a to je vsetko. aj tak to nikto nevie.
a ten veduci tabora nepatril nahodou k vesmirnym lidem? alebo to bol robo mikla
neboj nesudim nikoho pokial ho nespoznam. teda az na par vynimiek. napr. takeho jacksona by som ani jest nechcel. vies jak by sa trusil?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

eXo napísal:neboj nesudim nikoho pokial ho nespoznam. teda az na par vynimiek. napr. takeho jacksona by som ani jest nechcel. vies jak by sa trusil?
no tak v tom mas pravdu :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa pinacolada »

miki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...

Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
len to nezariekni
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

keby sa nieco stalo mojej milovanej osobke...to by bol koniec sveta..koniec celeho mojho sveta..ale nechcem si to ani predstavit :cry:
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

ja o takych hlupostia any neuvazujem
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

keď neuvažuješ, tak sem nepíš :roll: