tak toto zabera kazdopadne ked nic ine aspom ta nebude ignorovat ale nadati do ...necris napísal:začni slovom Ahoj a následne... chcem ťa dnes večer tr*kať. by si sa divil, ale ono to zaberá!
Ako začať rozhovor s babou
-
ja to nebyl
Medium Expert
raz pri spoločnej debate s kolegyňami som sa dozvedel, že neznášajú ak ich chlap osloví otázkou: "ako sa máš?" Vraj je to začiatok toho, že chlap dokopy nemá/nevie čo povedať a tým pádom sa im chtiac-nechtiac začne zdať nudný a tuctový.
Po tej debate som sa radšej začal vyhýbať nadväzovaniu kontaktov práve touto vetou. Skôr by som, ako už napísal kolega vyššie, sa spýtal na nejakú jej fotku v albume (v prípade ak ide o pokec alebo iný chat kde sú fotky).
Po tej debate som sa radšej začal vyhýbať nadväzovaniu kontaktov práve touto vetou. Skôr by som, ako už napísal kolega vyššie, sa spýtal na nejakú jej fotku v albume (v prípade ak ide o pokec alebo iný chat kde sú fotky).
Re: Ako začať rozhovor s babou
OMG to vobec nevies ako zacat rozhovor si ko**t alebo cosi??_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
NAsiel si si peknu babu na nete omg:D:D
typujem ze mas 11 rokou a ked si taky debil aj tak ta chciet nebude.....
mu uz racej nepis on strhava hned karmu a hlasi prispevkyTomáško napísal:OMG to vobec nevies ako zacat rozhovor si ko**t alebo cosi??
NAsiel si si peknu babu na nete omg:D:D
typujem ze mas 11 rokou a ked si taky debil aj tak ta chciet nebude.....![]()
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
a ona len meni hesielko za hesielko co?_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
posli jej nahe fotky tvojej segry a mozno ti da aj fotky z albumu ze sa mozes UrObQaaaaaaat
/edit: triple: sak je toho plny azet...
-
triple
Guru wannabe
hh ale ako dobre ovládaš ako to fungujeSchYzo napísal:a ona len meni hesielko za hesielko co?
posli jej nahe fotky tvojej segry a mozno ti da aj fotky z albumu ze sa mozes UrObQaaaaaaatboha na toto som uz pristary...
SchYzo// ved iba podpichnutie - joke
-
porsche997
Light Expert
-
The Calvin
Star
-
Krueger98x
Amateur
-
pesinko2468
Expert
poviem ti to rovno: nemas sancu_underline_ napísal:Našiel som si peknú babu na nete, chcem sa s nou zoznamiť ale problem je v tom neviem ako začať neviem čo jej mam na začiatok napísať![]()
![]()
-
FX4087
Medium Expert
náhodou ja som sa zoznámil so svojou priateľkou na pokeci a ide nám to už pekné 2 rokyAxelik.m napísal:este mi povec ze pokec a lehnem xD