Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

No celkom zaujimave to je skus to niejak doladit ale pocitaj s tym ze pri nej to takto nepovies takze improvizuj a skus zachytit podstatu tohto ........ak ti to vijde tak taaaaa bude kukat a riadne ju zaskocis :D drzim palce .......nech dostane dievca prirucku ked si mysli aka je super ............. :twisted:
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Príspevok od používateľa ivoralik »

slavo120 napísal:Ahojte ja sa chcem poradiť v skole som za buchol do jednej baby som do nej cely blázon nemožem na nu prestať myslieť no neviem nabrat odvahu a povedať jej čo k nej cítim a je tu aj další problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka čo by ste na mojom mieste robili skúsili by ste to risknúť alebo to nechali tak ..............problém je v tom že ja na nu stále myslím asi som sa vážne zaľúbil :smt057
v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsil
shady45
Light Expert
Light Expert

ivoralik napísal:v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsil
ved on v podstate este nic poriadne neskusil takze mu nemas co vycitat a myslim ze aj v niektorom s tychto prispevkom pisal ze jej nechce pokazit vztah ........ ja to vidim teraz tak ze on vlastne len by sa jej chcel ospravedlnit alebo proste napravit co pokaslal (i ked zas neber si to k srdcu ty si nic zle neurobil :wink: ) a laska obcas boli
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ivoralik napísal:v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsil
JO jo len ono to je niekedy bieda nic nerobit..ale kazit vztahy to nie ;) to je podla mna svinstvo prvej triedy pokazit vztah koli tomu ze niekdo ma tu babu rad... suhlasim s tebou ;)
shady45
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:JO jo len ono to je niekedy bieda nic nerobit..ale kazit vztahy to nie ;) to je podla mna svinstvo prvej triedy pokazit vztah koli tomu ze niekdo ma tu babu rad... suhlasim s tebou ;)
.........hmm no uznavam ze kazit vztah to nieje spravne ........ ale on jej ho nechce pokazit .........sam hovoril ze ona ma priatela a nechce jej nic kazit lebo ju ma rad len ju chce(alebo chcel) spoznat aby boli aspon kamarati a tak .......... i ked teraz je v dost blbej situacii ked ona ho ma az tak na haku ..........a uprimne chalan bude musiet mat guraz aby jej este nieco vysvetlil lebo prilezitost ma len v skole a tam je to svinstvo ak chce clovek hodit s babou sukromny rozohovor (vela oci a usi )proste sa to neda ................a kolko z vas by malo tu odvahu ist za nou ?(keby ste boli v jeho situacii)........myslim ze vsetci a i on vieme ze by to bolo spravne keby jej vsetko asopn vysvetlil ale mat tu odvahu nooo neviem neviem kolky z nas by ju mali .........a vypocuje ho vobec??hmm
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jo jo ja jej ho nechcem pokazit ani jej nechcem nijak ublizit ci robit dalsie starosti (na to ju mam prilis rad) a teda ja jej prajem viem ze ja som uz odpisany skor mam problem sa s tym zmierit ked ju denne v skole vidim hmm co by som za nu dal ........ ale mat ju nikdy nebudem a ja len neviem kedy ma to prejde lebo obcas mam take dni ze na nu neustale myslim ze ma cely svet stve zeby som sa najradsej na vsetko vyklaslal no potom to zas prejde ........ len ked ja by som chcel zabudnut aby to tak nebolelo :? ........a jedno tajomstvo :minule sa mi o nej uz aj snivalo hmm taaaaaaa ked uz aj sny s nou mam tak to asi tak skoro nezabudnem (heh ale sen to bol krasny zhovarali sme sa spolu noooooooo prote krasa skoda ze som sa zobudil )...........
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

slavo120 napísal:Ahojte ja sa chcem poradiť v skole som za buchol do jednej baby som do nej cely blázon nemožem na nu prestať myslieť no neviem nabrat odvahu a povedať jej čo k nej cítim a je tu aj další problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka čo by ste na mojom mieste robili skúsili by ste to risknúť alebo to nechali tak ..............problém je v tom že ja na nu stále myslím asi som sa vážne zaľúbil :smt057
no ja by som to zaradil do kategorie platonicke lasky a na tvojom mieste by som to naozaj radsej nechal tak :wink:
slavo120
Professional
Professional

ades napísal:no ja by som to zaradil do kategorie platonicke lasky a na tvojom mieste by som to naozaj radsej nechal tak :wink:
hmm ja viem ze to je mozno len platonicka laska ze mozno neni taka ako si myslim mozno ked by som ju spoznal by sa mi ani nepacila ....... ale vsetko je to len mozno a co ked by sa mi pacila i potom ako by som ju spoznal ?...proste ma stve ze neviem ako to vlastne je hrozne sa mi paci dal by som za nu vsetko a mozno to je len platonicka laska ja viem ale i tak by som chcel vediet co a jak ......... aaa nechat to tak to aj robim lebo viem ze som pre nu vzduch :? ale ide to len velmi tazko a neviem kedy ma to uz prejde :?
shady45
Light Expert
Light Expert

Asi si za nou este nebol co ?? ........ podla mna by si mal ist?? aspon sa ospravedlnit ?? nezabudaj ze cas bezi a cim viac to budes odkladat tym viac to bude stratene .... i ked uprimne nechcem ti este viac nicit naladu ale ty to uz mas asi davno stratene pre to dievca niesi nic v jej ociach kvoli viacerym okolnostiam (napr. tvoji kamarati a ich vykrikovanie dalej to ze si to aj sam trochu pobabral) .............noo mozno by na druhu stranu bolo aj lepsie obratit list a ist dalej ale chapem ta ze to nieje lahke ........
slavo120
Professional
Professional

shady45 napísal:Asi si za nou este nebol co ?? ........ podla mna by si mal ist?? aspon sa ospravedlnit ?? nezabudaj ze cas bezi a cim viac to budes odkladat tym viac to bude stratene .... i ked uprimne nechcem ti este viac nicit naladu ale ty to uz mas asi davno stratene pre to dievca niesi nic v jej ociach kvoli viacerym okolnostiam (napr. tvoji kamarati a ich vykrikovanie dalej to ze si to aj sam trochu pobabral) .............noo mozno by na druhu stranu bolo aj lepsie obratit list a ist dalej ale chapem ta ze to nieje lahke ........
Hadas spravne nebol som za nou :? na druhu stranu sa aj pytam sam seba oplati sa mi to ??zmeni sa tym nieco ?? asi nie mozno si tym len dokazem ze niesom az taky zbabelec ale v jej ociach si uz asi neprilepsim ........... jaaaa by som velmi rad obratil list a siel dalej ale akosi to nejde nedokazem na nu nemysliet uz si vazne myslim ze mi z toho zacina sibat ze sa zblaznim by som najradsej otlkol hlavu si niekde aby som na nu zabudol ale bohuzial to nejde :weep:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

slavo120 napísal:...
zabehni za nou, povedz jej nieco ,nech sa aj ona nepozera na teba uz tak jak na nejakeho "tutka" povedz jej nieco ,nejako ju slusne uzemni za to jak do teba skace . a aj ty sa budes po rozhovore s nou citit lepsie ,dokazes si tym nieco ,stupne ti sebavedomie . uz sa len tolko neboj.

btw "klyn sa klynom vybija" :wink:
slavo120
Professional
Professional

Noooooooo tu som sa uz teda davno nevijadril a toto by mal byt aj posledny prispevok ak sa zas nic neudeje :D .........no v skratke da sa povedat ze sme sa udobrili .......peace :) ......... neviem povedala ze si musi premysliet ci ma chce este za kamarata (ta jej dam cas uvidi sa ) ale hlavne je ze uz je to dobre ona si neutahuje zo mna ja z nej ... dokonca povedala ze som fajn chalan a ze vie co ku nej citim aaa mal by som sa prestat kvoli nej trapit :oops: ......................ta mal by som poklopat na drevo aby sa nic zas nezmenilo ale hadam to bude uz fajn ..... i ked ci budeme kamarati je stale vo hviezdach
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

ako sa zoznamit ...jednoducho vecsinou sa dat s nou do reci temu a ci vobec sa dat do reci to vsetko zavysi od okolia od podmienok.... a potom potom to uz ide samo .. :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet :) . ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
slavo120
Professional
Professional

Lolofon napísal:mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet :) . ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
ta na tom zapracujem ak sa bude dat :) ......... hej ved ja viem ze tak ci tak to uz asi nebude nic vynimocne ale vzdy lepsie ako to bolo do teraz ........a mozno to nemyslela tak ako to vyznelo ..... uvidime casom co a jak
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

slavo120 napísal:povedala ze si musi premysliet ci ma chce este za kamarata
taka veta znamena ze keby mala na vyber tak si vyberie ze ta za kamarata nechce, ale nechcela ta zranit... (moj nazor) ale dufam ze vyjde aspon to kamaradstvo drzim palce :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho? :) ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata :? je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata ;)
slavo120
Professional
Professional

Re: all

midnight_man napísal:Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho? :) ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata :? je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata ;)
ale viete to je tak ........ ona ma davnejsie chcela spoznat len sa to akosi zacalo doje*** moji kamarati zacali po nej vykrikovat islo to dole vodou nooo a ona mala toho vsetkeho uz dost tak zmenila pohlad i na mna ....a tiez mi to trozku vracala ........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

slavo120 napísal:.....a nic ine od toho necakam ....
tymto by som si nebol taky isty :idea:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:tymto by som si nebol taky isty :idea:
S týmto súhlasím. Aj keď nie zždy, ale častým javom býva, že sa po čase dostaví nostalgia, spomienky sa preberú a Ty sa opäť rozcítiš, no nechcem tu zvestovať jóbovky. Čas ukáže :idea:
Napísať odpoveď