Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
Re: Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsilslavo120 napísal:Ahojte ja sa chcem poradiť v skole som za buchol do jednej baby som do nej cely blázon nemožem na nu prestať myslieť no neviem nabrat odvahu a povedať jej čo k nej cítim a je tu aj další problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka čo by ste na mojom mieste robili skúsili by ste to risknúť alebo to nechali tak ..............problém je v tom že ja na nu stále myslím asi som sa vážne zaľúbil
ved on v podstate este nic poriadne neskusil takze mu nemas co vycitat a myslim ze aj v niektorom s tychto prispevkom pisal ze jej nechce pokazit vztah ........ ja to vidim teraz tak ze on vlastne len by sa jej chcel ospravedlnit alebo proste napravit co pokaslal (i ked zas neber si to k srdcu ty si nic zle neurobilivoralik napísal:v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsil
-
midnight_man
Guru
JO jo len ono to je niekedy bieda nic nerobit..ale kazit vztahy to nieivoralik napísal:v živote by som sa nesnažil o dievča,ktoré ma chalana,,pretože ak by som ju naozaj ľúbil a mal rád..chcel by som..aby bola čo najštastnejšia a keď má frajera..tak by som jej iba držal prsty aby jej to s ním vyšlo ,,keby sa s ním rozišla,tak potom by som niečo skúsil
.........hmm no uznavam ze kazit vztah to nieje spravne ........ ale on jej ho nechce pokazit .........sam hovoril ze ona ma priatela a nechce jej nic kazit lebo ju ma rad len ju chce(alebo chcel) spoznat aby boli aspon kamarati a tak .......... i ked teraz je v dost blbej situacii ked ona ho ma az tak na haku ..........a uprimne chalan bude musiet mat guraz aby jej este nieco vysvetlil lebo prilezitost ma len v skole a tam je to svinstvo ak chce clovek hodit s babou sukromny rozohovor (vela oci a usi )proste sa to neda ................a kolko z vas by malo tu odvahu ist za nou ?(keby ste boli v jeho situacii)........myslim ze vsetci a i on vieme ze by to bolo spravne keby jej vsetko asopn vysvetlil ale mat tu odvahu nooo neviem neviem kolky z nas by ju mali .........a vypocuje ho vobec??hmmmidnight_man napísal:JO jo len ono to je niekedy bieda nic nerobit..ale kazit vztahy to nieto je podla mna svinstvo prvej triedy pokazit vztah koli tomu ze niekdo ma tu babu rad... suhlasim s tebou
Jo jo ja jej ho nechcem pokazit ani jej nechcem nijak ublizit ci robit dalsie starosti (na to ju mam prilis rad) a teda ja jej prajem viem ze ja som uz odpisany skor mam problem sa s tym zmierit ked ju denne v skole vidim hmm co by som za nu dal ........ ale mat ju nikdy nebudem a ja len neviem kedy ma to prejde lebo obcas mam take dni ze na nu neustale myslim ze ma cely svet stve zeby som sa najradsej na vsetko vyklaslal no potom to zas prejde ........ len ked ja by som chcel zabudnut aby to tak nebolelo
........a jedno tajomstvo :minule sa mi o nej uz aj snivalo hmm taaaaaaa ked uz aj sny s nou mam tak to asi tak skoro nezabudnem (heh ale sen to bol krasny zhovarali sme sa spolu noooooooo prote krasa skoda ze som sa zobudil )...........
no ja by som to zaradil do kategorie platonicke lasky a na tvojom mieste by som to naozaj radsej nechal takslavo120 napísal:Ahojte ja sa chcem poradiť v skole som za buchol do jednej baby som do nej cely blázon nemožem na nu prestať myslieť no neviem nabrat odvahu a povedať jej čo k nej cítim a je tu aj další problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka čo by ste na mojom mieste robili skúsili by ste to risknúť alebo to nechali tak ..............problém je v tom že ja na nu stále myslím asi som sa vážne zaľúbil
hmm ja viem ze to je mozno len platonicka laska ze mozno neni taka ako si myslim mozno ked by som ju spoznal by sa mi ani nepacila ....... ale vsetko je to len mozno a co ked by sa mi pacila i potom ako by som ju spoznal ?...proste ma stve ze neviem ako to vlastne je hrozne sa mi paci dal by som za nu vsetko a mozno to je len platonicka laska ja viem ale i tak by som chcel vediet co a jak ......... aaa nechat to tak to aj robim lebo viem ze som pre nu vzduchades napísal:no ja by som to zaradil do kategorie platonicke lasky a na tvojom mieste by som to naozaj radsej nechal tak
Asi si za nou este nebol co ?? ........ podla mna by si mal ist?? aspon sa ospravedlnit ?? nezabudaj ze cas bezi a cim viac to budes odkladat tym viac to bude stratene .... i ked uprimne nechcem ti este viac nicit naladu ale ty to uz mas asi davno stratene pre to dievca niesi nic v jej ociach kvoli viacerym okolnostiam (napr. tvoji kamarati a ich vykrikovanie dalej to ze si to aj sam trochu pobabral) .............noo mozno by na druhu stranu bolo aj lepsie obratit list a ist dalej ale chapem ta ze to nieje lahke ........
Hadas spravne nebol som za noushady45 napísal:Asi si za nou este nebol co ?? ........ podla mna by si mal ist?? aspon sa ospravedlnit ?? nezabudaj ze cas bezi a cim viac to budes odkladat tym viac to bude stratene .... i ked uprimne nechcem ti este viac nicit naladu ale ty to uz mas asi davno stratene pre to dievca niesi nic v jej ociach kvoli viacerym okolnostiam (napr. tvoji kamarati a ich vykrikovanie dalej to ze si to aj sam trochu pobabral) .............noo mozno by na druhu stranu bolo aj lepsie obratit list a ist dalej ale chapem ta ze to nieje lahke ........
zabehni za nou, povedz jej nieco ,nech sa aj ona nepozera na teba uz tak jak na nejakeho "tutka" povedz jej nieco ,nejako ju slusne uzemni za to jak do teba skace . a aj ty sa budes po rozhovore s nou citit lepsie ,dokazes si tym nieco ,stupne ti sebavedomie . uz sa len tolko neboj.slavo120 napísal:...
btw "klyn sa klynom vybija"
Noooooooo tu som sa uz teda davno nevijadril a toto by mal byt aj posledny prispevok ak sa zas nic neudeje
.........no v skratke da sa povedat ze sme sa udobrili .......peace
......... neviem povedala ze si musi premysliet ci ma chce este za kamarata (ta jej dam cas uvidi sa ) ale hlavne je ze uz je to dobre ona si neutahuje zo mna ja z nej ... dokonca povedala ze som fajn chalan a ze vie co ku nej citim aaa mal by som sa prestat kvoli nej trapit
......................ta mal by som poklopat na drevo aby sa nic zas nezmenilo ale hadam to bude uz fajn ..... i ked ci budeme kamarati je stale vo hviezdach
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet
. ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet
vase kamaratsvo bude pravdepodobne aspon z jej strany spocivat v pozdraveni sa .
ta na tom zapracujem ak sa bude datLolofon napísal:mi to pripada dost hlupe
vraj "nevie ci ta chce za kamarata " spytaj sa ktoru ruku ma pravu ci to bude vediet. ked sa neviem rozhodnut v necom takomto asi o tebe este nerozmysla vo velmi pozitvnom smere a imho nejaky extra kamarati na zivot a na smrt z vas pravdepodobne nebudu.
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho?
ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata
je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata 
Re: all
ale viete to je tak ........ ona ma davnejsie chcela spoznat len sa to akosi zacalo doje*** moji kamarati zacali po nej vykrikovat islo to dole vodou nooo a ona mala toho vsetkeho uz dost tak zmenila pohlad i na mna ....a tiez mi to trozku vracala ........ ta ja mam pocit ze sme takto aspon zakopali vojnovu sekeru a nic ine od toho necakam ....midnight_man napísal:Kolega pouvazuj...co cakas ty od toho?ked baba nevie ani ci ta chce za kamarata
je pekne ze "vie" ze co k nej citis no ked nevie ci ta chce ako kamarata toto mi pripada skor ako pdlizovanie s tvojej strany...aj chlap musi mat svoju hrdost a nerobit zo seba metlu ..zametat somnou? ano ale odtial potial..a myslim ze toto je viac ako len "potial" takze pouvazuj nad tym ze co vlastne robis...kamaratiek budes mat este dost a ver mi budu vediet ze ta chcu ako kamarata
-
midnight_man
Guru
Re: all
tymto by som si nebol taky istyslavo120 napísal:.....a nic ine od toho necakam ....