Ta 50cm skrina by bola fajn, lebo fakt tie veci co vysia maju do 50cm.. zalezi asi od pouziteho vesiaku a podobne ( i ked hruba zimna bunda je horor niekam zavesit).
lebo ked by bol nabytok tmavy a parkety svetle (pribilizne take ake su teraz bez tych pruhov, popripade o 1-2 odtiene tmavsie (kde 10 odtiehov je tmavost tych pruhov)), tak by ten nabytok mozno viac "svietil" alebo vynikol, ako keby bol nabytok + parkety tmave. ale zase ci nebude tmavy nabytok vynikat priliz ostro, ked bude podlaha svetla..
Uz aj tu napravo je ponuka ze "Farba textu" , uz ich vidim vsade tie farby, coskoro z toho zblbnem
EDIT:
Trussardi, ta wenge podlaha nevyzera vobec zle, len jedost tmava, nevadilo by to pre ~12m pslanu a ~16m obyvacku ?
EDIT2:
Tu je to vidiet ako to vyzera tmave na svetlom...
A to druhe je take svetlejsie..
Problem je ze ta skrina v prvom obrazku ma 64cm a v druhom 68cm. Nasiel som potom este jednu co ma 58cm (dolozeny treti obrazok, ale vyzera to dost rozdielne v style). Pod 55cm hlboku skrinu som ani nenasiel

Potom jedine, ze by to skratili o 10cm-12cm..
Aby som nevkladal zbytocne obrazky, tu je link na ich vyber :
http://www.sconto.sk/sk/produkty/spalne?polozka=12
Po presurfovani kazdeho mozneho obchodu tri krat po sebe, som to vzdal (podla predstavy sa najst snad ani neda) a asi zoberiem nejaku klasiku.. mate skusenosti s tymto obchodom a jeho kvalitou, ak nahodou ?