Ako zbalit dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
West12
Light Expert
Light Expert

Re: Ako zbalit dievca

Príspevok od používateľa West12 »

zuzanuska napísal:Tak jasné, že ako nemať ju vôbec, tak aspoň ako kamarátku.

Ale "ešte to skúsim". Podľa mňa si doteraz stále nič neurobil ;) a chúďa dievča si už asi nechalo zájsť chuť. Keby si dal dačo najavo, tak aj ten tvoj kamarát by pochopil, že má dať od nej ruky bokom. Ale vidíš, jemu dala košom, tak teraz máš podľa mňa poslednú šancu dačo podniknúť.
Tomu ver ze podniknem ;-)
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No tak šup do toho, lebo ak budeš dlho čakať, tak nebudeš mať odvahu sa k niečomu odhodlať ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Poviem Ti ešte jednu vec. Túto tému si založil 22ého tj. pred piatimi dňami. 5 dní už máš ku tej babe otvorené dvere a ty furt nie a nie vkročiť. Až mi to pripadá, že si hľadáš zámienky prečo sa to nedá. Akoby si to najprv veľmi chcel, no zľakol si sa, keď si zacítil šancu a teraz cúvaš...
West12
Light Expert
Light Expert

Chap ze ju nechem o nu prist ja ju mam strasne rad, myslim na nu od rana do vecera a keby som o nu prisiel tak by som si to vycital do konca zivota, aj ked sa ma to laka. Uvidim povedala mi ze ma ma najradsej zo vsetkych, ale neviem ako to myslela ;-)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

West12 napísal:Chap ze ju nechem o nu prist ja ju mam strasne rad, myslim na nu od rana do vecera a keby som o nu prisiel tak by som si to vycital do konca zivota, aj ked sa ma to laka. Uvidim povedala mi ze ma ma najradsej zo vsetkych, ale neviem ako to myslela ;-)

Ja viem ako to myslela. Dáš jej pusu a uvidíš. Prosím ťa, už nečakaj. Kvôli tomu, že sa porozprávate sa kamarátstvo neskončí, ani kvôli tomu, že by si jej dal jednu pusu.

Jedno viem isto, tvoj kamarát je statočnejší ako ty. Čo ked náhodou to dievča naozaj odmietlo tvojho kamaráta kvôli tebe? A ty sa stále nemáš k činu ... Ju to tiež prestane baviť a potom sa môže stať, že sa ani nenazdáš a tvojho najlepšieho kamaráta stretneš v meste s dievčaťom ktoré si chcel ty.

Fakt, 5 dní máš otvorené dvere a ty si nič neurobil. Už nehladaj dôvody, hladaj spôsoby!
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ten kto chce hľadá spôsoby (možnosti)... ten kto nechce hľadá výhovorky... Čo myslíš, že hľadáš ty ?
Dúfam, že ti tvoju "lásku" tvoj "najlepší kamarát" preberie... Pretože tak to väčšinou býva a ty sa nemáš k činu...
Nevravel som, že ešte ani nevieš načo ho máš ? Tak logicky ti netreba ani dievča... (Ak som to nevravel, tak teraz to vravím...)

Trpezlivosť ruže prináša

A prepáč nedalo mi...

:plus: Smiem vedieť, kto si ? :)
West12
Light Expert
Light Expert

Janio napísal:Ten kto chce hľadá spôsoby (možnosti)... ten kto nechce hľadá výhovorky... Čo myslíš, že hľadáš ty ?
Dúfam, že ti tvoju "lásku" tvoj "najlepší kamarát" preberie... Pretože tak to väčšinou býva a ty sa nemáš k činu...
Nevravel som, že ešte ani nevieš načo ho máš ? Tak logicky ti netreba ani dievča... (Ak som to nevravel, tak teraz to vravím...)

Trpezlivosť ruže prináša

A prepáč nedalo mi...

:plus: Smiem vedieť, kto si ? :)
Si ko*ot :-) Vopred sa ospravedlnujem ale ani mne to nedalo :-)
Danthe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danthe »

Janio dobre hovorí.. Prešiel týždeň a ty si sa nepohol ďalej, na čo vlastne čakáš? Nakoniec ti ju ten tvoj kamoš vyfúkne, lebo bude odvážnejší. Potom si môžeš len hlavu o stenu búchať, že si nič neurobil. Kto sa hanbí, má prázdne gamby.. Tak nečakaj už, že sa ti sama hodí do náruče, ale urob prvý krok ty.. kým nebude neskoro :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

s takymto pristupom si babu ani nezasluzis....miesas hovno chlapce. uz sa konecne k niecomu odhodlaj.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

myslim ze som natrafil na prveho zufalca co potrebuje toto video
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

West12 napísal:Chap ze ju nechem o nu prist ja ju mam strasne rad, myslim na nu od rana do vecera a keby som o nu prisiel tak by som si to vycital do konca zivota, aj ked sa ma to laka. Uvidim povedala mi ze ma ma najradsej zo vsetkych, ale neviem ako to myslela ;-)
Bla, bla, bla. Chceš ju, alebo nechceš? Nechceš. Súdiac podľa toho, ako sa vrtko vykrúcaš. Nechaj ju kamarátovi.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Bože, aj ja keď som mal 13 nevedel som ako na to maximálne som sa spýtal kamaráta a neriešil som to na diskusnom fóre na 6 strán - to som ani nevedel, čo to je diskusné fórum... Aj tak mu to prd pomôže lebo človek sa vo vzťahoch skoro vždy učí na vlastných chybách a zážitkoch a nikto ani nič mu nepomôže.

Keď ju chceš príď za ňou, povedz jej to, daj jej bozk, chyť ju za ruku ale nerieš to už cez internet ako totálny chudák, nemá tam náhodou niekto z hojka za teba prísť a zbaliť ju v tvojom mene?

Viem, že trochu agresívny príspevok, ale pozrite sa čo podporujete... ;-)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

West áno ja ko*ot som... Plne si to uvedomujem ;) Niekto ním predsa byť musí, nie? Tak som to ja... Ale tu sa naskytla otázka, čo si potom ty ? Ja určite taký sprostý nie som :)

To je keby ti roztiahla nohy by si sa prišiel pýtať na fórum, čo máš robiť ? :roll:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Dúfam, že už si konečne dačo podnikol ;)

Inak to video o bozkávaní je ozaj vtipné :D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Janio, v podstate máš pravdu ale dalo sa to napísať aj inak :-/

Jedno sa ťa ale chcem spýtať. Prečo vnímaš ženu ako vec/nástroj na sex ? Ešte ťa nenapadlo, že s tou ženou sa dajú robiť aj iné veci ako je sex? ... navyše sa mi nezdá celkom vhodné aby si o tomto poúčal 14 ročného chlapca a v podstate mu do hlavy tlačil "kaleráb", že takto to má byť !

PS: možno sa mýlim ale z tvojho vyjadrovania to tak vyznieva ... :-/
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ProfinQQ - V podstate ? Nebudem to len kvôli niekomu (karme) písať inak... Píšem presne tak, ako to je...

Nechcem ho nijak poúčať o takej veci, aj keď dnešne 14 toho dávno vedia dosť veľa... Skôr som narážal nato, že v tak jasnej veci (ako je napr. sex) či sa príde pýtať na fórum čo robiť...

Skade si prišiel nato, že ženu vnímam iba ako vec na sex ? :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vid príspevok vyššie a jeho poslednú vetu, tam dostaneš odpoved na svoju otázku.

West je hanblivý chalan, ktorý si potrebuje byť vo všetkom istý aspon na 99%. Čo už, aj takí sú medzi nami. My sme tu na to aby sme mu poradili a pomohli mu.

Nejde o karmu, ide o to či si naozaj myslíš, že to čo si poradil tomu chlapcovi je objektívne správna vec.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

mas 14 rokov a "milujes" ju :slap:

chapem, kazdy si musi prejst fazou "ona je ta prava, chcem s nou byt na veky vekov, postavit si dom" a potom to zacat brat s nadhladom, prid sem o take 3 roky, precitaj si celu tuto temu a ked sa budes usmievat, tak si spomen ;)

vsetko dobre

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2011, 23:10)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No čo, kedy bude svadba? :)
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

Ľudia, ako je to s pozvaním niekam. Mám ju stále niekam volať ja? Alebo potom počkať či ma niekam pozve ona, aby som videl aj iniciatívu z jej strany. Hm?
Napísať odpoveď