Ako zbalit dievca
Re: Ako zbalit dievca
Veľa šťastia ptm daj vedieť
chlape maš poslednú šancu okamžite ako to bude možne chod za ňou!!!!!!!!!
ani ju nepozdrav ale rovno pobozkaj.....
myslim si ze na 1000% to bude mať úspech len nebud posraty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani ju nepozdrav ale rovno pobozkaj.....
myslim si ze na 1000% to bude mať úspech len nebud posraty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak uz sme doma! Kamarat sa tam zas objavil a neboli sme sami
mna uz asi je****! 
Tak to snáď už nie je možné !! 
Vies co ma je*e ze ten chobot je moj najlepsi kamarat.Frikso napísal:Ten chobot sa tam teraz odkiaľ zjavil prepána!!?? Mal si ho poslať pekne do riťky. Pred takým sa treba cukrovať v jednom kuse a on sa po chvíli odplazí. Ak nie, tak treba ísť na to priamo, ako jeden môj kamarát, ehm citujem "Peťo vieš čo, ale už by si mohol ísť domov"
a Peťo na to že dobre a odišiel..
Najlepší kamarát? WTH!!?? V tomto veku sme si s najlepším kamarátom do kapusty už neliezli, naopak vymýšlali sme rôzne plány a "náhodné" stretnutia, atď. 
A kde sa tam vlastne vzal? Čo on má echelon? Popíš to detailnejšie. Ako si naňho zareágoval? A čo s mladou, aj ste sa niekam posunuli?
A kde sa tam vlastne vzal? Čo on má echelon? Popíš to detailnejšie. Ako si naňho zareágoval? A čo s mladou, aj ste sa niekam posunuli?
Bol som este von stym kamaratom ked som chcel ist domov tak sa tam zjavila ona tak sme rovno isly do mestaFrikso napísal:Najlepší kamarát? WTH!!?? V tomto veku sme si s najlepším kamarátom do kapusty už neliezli, naopak vymýšlali sme rôzne plány a "náhodné" stretnutia, atď.
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 23:46)
Akurat snou volam cez skype ma zapnutu webku
Tak kamarat je potom ok, problem je v tebe. Mal si kamošovi povedať, že OK prišla mi baba, idem na rande, drž mi palce, čau.
//Skus ju pobozkat
//Skus ju pobozkat
Ok, rozhodol som sa ze je cas na ciny.Frikso napísal:Tak kamarat je potom ok, problem je v tebe. Mal si kamošovi povedať, že OK prišla mi baba, idem na rande, drž mi palce, čau.
//Skus ju pobozkat
Neodkladaj to do nekonečna, lebo takto si ona už bude pomaly myslieť, že s ňou ani nechceš byť sám, keď tam máš vždy toho kamaráta.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Počuj kamoš, prestan sa už konečne pýtať: mal by som urobiť toto alebo toto? mal by som niečo skúsiť? mám jej povedať toto alebo radšej nie ?
Všetci ti povieme áno máš to urobiť, povedať, skúsiť ! Tak už to urob a nečakaj kým ti ju preberie najlepší kamoš. A ak je taký najlepší kamoš tak mu to povec normálne ako chlap: túto babu chcem ja, ty si hladaj inú. A ked to nepochopí tak ho pošli do ***.
A už kua vypni ten skype a utekaj za ňou ! V sobotu doobeda tam snád ten parchant nepríde.
Všetci ti povieme áno máš to urobiť, povedať, skúsiť ! Tak už to urob a nečakaj kým ti ju preberie najlepší kamoš. A ak je taký najlepší kamoš tak mu to povec normálne ako chlap: túto babu chcem ja, ty si hladaj inú. A ked to nepochopí tak ho pošli do ***.
A už kua vypni ten skype a utekaj za ňou ! V sobotu doobeda tam snád ten parchant nepríde.
-
jin
VIP
West12: Novinky? Alebo si sa zasa posral z kamoša?
Ak ešte neprebehol žiaden vývoj, tak kamoša ignoruj aj keď tam bude a skrátka jej daj pusu ty trdlo. Na čo ešte čakáš?
Ak ešte neprebehol žiaden vývoj, tak kamoša ignoruj aj keď tam bude a skrátka jej daj pusu ty trdlo. Na čo ešte čakáš?
Zdravim problem je vtom ze ona ma ma strasne rada a o boji sa ze ked budeme spolu chodit a rozideme sa ze uz nebudeme kamarati./
-
jin
VIP
Nuž v tom prípade sa obávam, že sme narazili na menší problém, nakoľko Tvoje zámery značne presahujú rámec priateľstva a upustiť z nich zrejme nemieniš. Mimochodom toto Ti povedala ako reakciu na čo? Boli ste spolu sami - povedala Ti to vôbec, alebo Ti to len napísala? Každopádne pokiaľ by si Ty mal zostať na poste kamaráta trápil by si sa - pobozkaj ju, uvidíš reakciu - podľa toho budeš vedieť, aké sú Tvoje reálne šance. Všetko ostatné je totiž púho-púhé teoretizovanie.West12 napísal:Zdravim problem je vtom ze ona ma ma strasne rada a o boji sa ze ked budeme spolu chodit a rozideme sa ze uz nebudeme kamarati./
Písať do tejto témy ako hrach do vane hádzať.. 
Ten kamarat sa jej spytal ze ci chce snim chodit a ona ze nie, a mne to vysvetlila tak ze preto nechce snim chodit pretoze sa boji ze by uz neostali kamarati, v skratke povedala ze by nedokazala chodit s kamaratom ktoreho ma rada.
Akože jemu povedala, že by s ním nechodila, lebo sa bojí, že keby sa rozídu, tak by nezostali kamarátmi.
A tebe povedala čo? Alebo jemu to dala ako výhovorku, lebo chce teba? Lebo keby jej dačo naznačíš, tak aj ty dostaneš košom, lebo čo ak by ste potom nezostali kamarátmi? Nejako som z toho confused, z tohto trojuholníka.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2011, 14:57)
Lebo čisto teoreticky, tebe mala povedať, že s tým kamošom nechce chodiť, lebo čaká na niekoho iného- t.j. teba
keď už ti aj tú zamilovanú básničku poslala... alebo z toho tvojho nečinenia pochopila, že asi záujem nemáš
A tebe povedala čo? Alebo jemu to dala ako výhovorku, lebo chce teba? Lebo keby jej dačo naznačíš, tak aj ty dostaneš košom, lebo čo ak by ste potom nezostali kamarátmi? Nejako som z toho confused, z tohto trojuholníka.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2011, 14:57)
Lebo čisto teoreticky, tebe mala povedať, že s tým kamošom nechce chodiť, lebo čaká na niekoho iného- t.j. teba
Uvidim este ale ak nebude chciet tak nebudem ju nutit lebo mam ju rad. Mimochodom radsej ju budem mat ako kamaratku ako vobeczuzanuska napísal:Akože jemu povedala, že by s ním nechodila, lebo sa bojí, že keby sa rozídu, tak by nezostali kamarátmi.
Tak jasné, že ako nemať ju vôbec, tak aspoň ako kamarátku.
Ale "ešte to skúsim". Podľa mňa si doteraz stále nič neurobil
a chúďa dievča si už asi nechalo zájsť chuť. Keby si dal dačo najavo, tak aj ten tvoj kamarát by pochopil, že má dať od nej ruky bokom. Ale vidíš, jemu dala košom, tak teraz máš podľa mňa poslednú šancu dačo podniknúť.
Ale "ešte to skúsim". Podľa mňa si doteraz stále nič neurobil