Ako zbalit dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majoOr
Expert
Expert

Re: Ako zbalit dievca

Príspevok od používateľa majoOr »

Veľa šťastia ptm daj vedieť
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

chlape maš poslednú šancu okamžite ako to bude možne chod za ňou!!!!!!!!!
ani ju nepozdrav ale rovno pobozkaj.....
myslim si ze na 1000% to bude mať úspech len nebud posraty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
West12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa West12 »

Tak uz sme doma! Kamarat sa tam zas objavil a neboli sme sami :/ mna uz asi je****! :(
keg987
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa keg987 »

Tak to snáď už nie je možné !! :shock:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

:hehe: Ten chobot sa tam teraz odkiaľ zjavil prepána!!?? Mal si ho poslať pekne do riťky. Pred takým sa treba cukrovať v jednom kuse a on sa po chvíli odplazí. Ak nie, tak treba ísť na to priamo, ako jeden môj kamarát, ehm citujem "Peťo vieš čo, ale už by si mohol ísť domov" :D a Peťo na to že dobre a odišiel..
West12
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal::hehe: Ten chobot sa tam teraz odkiaľ zjavil prepána!!?? Mal si ho poslať pekne do riťky. Pred takým sa treba cukrovať v jednom kuse a on sa po chvíli odplazí. Ak nie, tak treba ísť na to priamo, ako jeden môj kamarát, ehm citujem "Peťo vieš čo, ale už by si mohol ísť domov" :D a Peťo na to že dobre a odišiel..
Vies co ma je*e ze ten chobot je moj najlepsi kamarat.
Frikso
Darca
Darca

Najlepší kamarát? WTH!!?? V tomto veku sme si s najlepším kamarátom do kapusty už neliezli, naopak vymýšlali sme rôzne plány a "náhodné" stretnutia, atď. :slap:

A kde sa tam vlastne vzal? Čo on má echelon? Popíš to detailnejšie. Ako si naňho zareágoval? A čo s mladou, aj ste sa niekam posunuli?
West12
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Najlepší kamarát? WTH!!?? V tomto veku sme si s najlepším kamarátom do kapusty už neliezli, naopak vymýšlali sme rôzne plány a "náhodné" stretnutia, atď. :slap:

A kde sa tam vlastne vzal? Čo on má echelon? Popíš to detailnejšie. Ako si naňho zareágoval? A čo s mladou, aj ste sa niekam posunuli?
Bol som este von stym kamaratom ked som chcel ist domov tak sa tam zjavila ona tak sme rovno isly do mesta

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 23:46)
Akurat snou volam cez skype ma zapnutu webku :D .. myslite ze by som mal nieco skusit :)?
Frikso
Darca
Darca

Tak kamarat je potom ok, problem je v tebe. Mal si kamošovi povedať, že OK prišla mi baba, idem na rande, drž mi palce, čau.

//Skus ju pobozkat :roll:
West12
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Tak kamarat je potom ok, problem je v tebe. Mal si kamošovi povedať, že OK prišla mi baba, idem na rande, drž mi palce, čau.

//Skus ju pobozkat :roll:
Ok, rozhodol som sa ze je cas na ciny.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Neodkladaj to do nekonečna, lebo takto si ona už bude pomaly myslieť, že s ňou ani nechceš byť sám, keď tam máš vždy toho kamaráta.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Počuj kamoš, prestan sa už konečne pýtať: mal by som urobiť toto alebo toto? mal by som niečo skúsiť? mám jej povedať toto alebo radšej nie ?

Všetci ti povieme áno máš to urobiť, povedať, skúsiť ! Tak už to urob a nečakaj kým ti ju preberie najlepší kamoš. A ak je taký najlepší kamoš tak mu to povec normálne ako chlap: túto babu chcem ja, ty si hladaj inú. A ked to nepochopí tak ho pošli do ***.

A už kua vypni ten skype a utekaj za ňou ! V sobotu doobeda tam snád ten parchant nepríde.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

West12: Novinky? Alebo si sa zasa posral z kamoša?
Ak ešte neprebehol žiaden vývoj, tak kamoša ignoruj aj keď tam bude a skrátka jej daj pusu ty trdlo. Na čo ešte čakáš?
West12
Light Expert
Light Expert

Zdravim problem je vtom ze ona ma ma strasne rada a o boji sa ze ked budeme spolu chodit a rozideme sa ze uz nebudeme kamarati./
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

West12 napísal:Zdravim problem je vtom ze ona ma ma strasne rada a o boji sa ze ked budeme spolu chodit a rozideme sa ze uz nebudeme kamarati./
Nuž v tom prípade sa obávam, že sme narazili na menší problém, nakoľko Tvoje zámery značne presahujú rámec priateľstva a upustiť z nich zrejme nemieniš. Mimochodom toto Ti povedala ako reakciu na čo? Boli ste spolu sami - povedala Ti to vôbec, alebo Ti to len napísala? Každopádne pokiaľ by si Ty mal zostať na poste kamaráta trápil by si sa - pobozkaj ju, uvidíš reakciu - podľa toho budeš vedieť, aké sú Tvoje reálne šance. Všetko ostatné je totiž púho-púhé teoretizovanie.
Frikso
Darca
Darca

Písať do tejto témy ako hrach do vane hádzať.. :roll:
West12
Light Expert
Light Expert

Ten kamarat sa jej spytal ze ci chce snim chodit a ona ze nie, a mne to vysvetlila tak ze preto nechce snim chodit pretoze sa boji ze by uz neostali kamarati, v skratke povedala ze by nedokazala chodit s kamaratom ktoreho ma rada.
zuzanuska
Professional
Professional

Akože jemu povedala, že by s ním nechodila, lebo sa bojí, že keby sa rozídu, tak by nezostali kamarátmi.

A tebe povedala čo? Alebo jemu to dala ako výhovorku, lebo chce teba? Lebo keby jej dačo naznačíš, tak aj ty dostaneš košom, lebo čo ak by ste potom nezostali kamarátmi? Nejako som z toho confused, z tohto trojuholníka.

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2011, 14:57)
Lebo čisto teoreticky, tebe mala povedať, že s tým kamošom nechce chodiť, lebo čaká na niekoho iného- t.j. teba ;) keď už ti aj tú zamilovanú básničku poslala... alebo z toho tvojho nečinenia pochopila, že asi záujem nemáš
West12
Light Expert
Light Expert

zuzanuska napísal:Akože jemu povedala, že by s ním nechodila, lebo sa bojí, že keby sa rozídu, tak by nezostali kamarátmi.

A tebe povedala čo? Alebo jemu to dala ako výhovorku, lebo chce teba? Lebo keby jej dačo naznačíš, tak aj ty dostaneš košom, lebo čo ak by ste potom nezostali kamarátmi? Nejako som z toho confused, z tohto trojuholníka.
Uvidim este ale ak nebude chciet tak nebudem ju nutit lebo mam ju rad. Mimochodom radsej ju budem mat ako kamaratku ako vobec ;) .. ale este to skusim :-)
zuzanuska
Professional
Professional

Tak jasné, že ako nemať ju vôbec, tak aspoň ako kamarátku.

Ale "ešte to skúsim". Podľa mňa si doteraz stále nič neurobil ;) a chúďa dievča si už asi nechalo zájsť chuť. Keby si dal dačo najavo, tak aj ten tvoj kamarát by pochopil, že má dať od nej ruky bokom. Ale vidíš, jemu dala košom, tak teraz máš podľa mňa poslednú šancu dačo podniknúť.
Napísať odpoveď