Ako zbalit dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zbalit dievca

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak veľa šťastia :) a hlavne nemeškaj :)
West12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa West12 »

zuzanuska napísal:Tak veľa šťastia :) a hlavne nemeškaj :)
jj, dakujem :P

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 22:49)
To "rande" dopadlo tak ze sa nam tam privtrel jeden kamos ktory ju chce tiez :( .. neviem co mam robit :/
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

pokracovat podla planu a zbalit ju prvy.
West12
Light Expert
Light Expert

jefty napísal:pokracovat podla planu a zbalit ju prvy.
Sa ti lahko povie. :-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zajtra chci repete... a sami... ak tam zas "nahodou" bude kamos, asi ti tym chce nieco naznacit. Ak nie, mas volnu cestu.
West12
Light Expert
Light Expert

Fabo napísal:zajtra chci repete... a sami... ak tam zas "nahodou" bude kamos, asi ti tym chce nieco naznacit. Ak nie, mas volnu cestu.
.. Dnes som sa snou rozpraval a povedala ze ma ma "rada", myslite ze tym chcela nieco naznacit a potom sa tiez pytala ci mam radsej ju alebo jej kamaratku, no neviem rady skusenejsich ;)
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

myslim, ze tym chcela povedat ze im doslo mlieko v chladnicke..

to sa tu mienis pytat na kazdu blbost,este aj to ci ju mas chytit pravou rukou alebo by bolo lepsie lavou. Trosku odvahy a vlastneho rozumu. Janio mal pravdu ze to nebude tvoja celozivotna laska ale to neznamena ze je to zbytocne nieco take zacinat, naberies skusenosti a zbadas ze ked zavahas tak..
zuzanuska
Professional
Professional

tak základ je dobrý, má ťa rada. a to s tou kamarátkou, to neviem na čo sa pýtala. asi že či ona je akože tá lepšia a krajšia atd, alebo čo.

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 7:50)
Veď má len 14, spoznávať opačné pohlavie treba postupne a nikto netvrdí, že sa majú hneď brať alebo čo :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

West12: Ma počúvaj teraz chlapec mój velice že pozorne! :sly:

Najbližšie, keď pôjdete spolu von sa postaraj o to, aby ste boli spolu sami dvaja. Choďte niekam, kde vieš, že nehrozí výskyt nežiadúcich osôb, proste potrebujete byť sami.
Povedala, že Ťa má rada - [irony]podľa mňa tým myslela že chce, aby si jej v škole pomohol na písomke[/irony] mal si povedať, že aj ty ju. A na tú otázku si dúfam, že odpovedal správne - teda že máš radšej viac ju, ako jej kamarátku.
Takže pokiaľ si jej ešte nepovedal, že ju máš rád, tak je na to najvyšší čas - dnes, keď budete sami, tak jej to povedz, prípadne ju skús chytiť za ruku, prípadne keď budete niekde sedieť - chytiť ju okolo ramien.
A hlavne sa nenechaj predbehnúť kamošom! Mimochodom dobre, že sa objavil - máš soka, musíš o ňu bojovať.
Nepovieme Ti ako presne na všetko podľa predpisu reagovať - ak nebudeš vedieť ako reagovať, improvizuj.
Potom podaj report.
zuzanuska
Professional
Professional

Westo, počúvni Jina, moc dobre ti radí :) lebo keď budeš dlho čakať, tak ťa niekto predbehne.

Salingerovu Kto chytá v žite si asi nečítal, ale tento citát odtiaľ je dosť trefný:

„Zväčša to býva tak, že keď ste s dievčaťom a keď sa s ňou dostanete tak ďaleko, že by ste to už-už mohli urobiť, začne vás to dievča prosiť, aby ste prestali. Mojím nešťastím je, že naozaj prestanem. Väčšina chalanov neprestane. Ja za to nemôžem.“
West12
Light Expert
Light Expert

jin napísal:West12: Ma počúvaj teraz chlapec mój velice že pozorne! :sly:

Najbližšie, keď pôjdete spolu von sa postaraj o to, aby ste boli spolu sami dvaja. Choďte niekam, kde vieš, že nehrozí výskyt nežiadúcich osôb, proste potrebujete byť sami.
Povedala, že Ťa má rada - [irony]podľa mňa tým myslela že chce, aby si jej v škole pomohol na písomke[/irony] mal si povedať, že aj ty ju. A na tú otázku si dúfam, že odpovedal správne - teda že máš radšej viac ju, ako jej kamarátku.
Takže pokiaľ si jej ešte nepovedal, že ju máš rád, tak je na to najvyšší čas - dnes, keď budete sami, tak jej to povedz, prípadne ju skús chytiť za ruku, prípadne keď budete niekde sedieť - chytiť ju okolo ramien.
A hlavne sa nenechaj predbehnúť kamošom! Mimochodom dobre, že sa objavil - máš soka, musíš o ňu bojovať.
Nepovieme Ti ako presne na všetko podľa predpisu reagovať - ak nebudeš vedieť ako reagovať, improvizuj.
Potom podaj report.
Ahojte, ano aj ja som jej povedal ze ju mam rad ale iba cez internet cize nic moc, ano odpovededal som spravne samozrejme :), ale mat rad sa da pochopit aj tak ze ju mas rad ako kamarata/kamaratku ... A dnes to bohuzial asi nestihnem lebo v skole sa dohadovala zo spoluziackami ze idu do Mikulasa na jarmok (29 KM od Ružomberka kde byvame), mimochodom byvame od seba asi tak 150M co si nemyslim ze je moc.

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 13:40)
zuzanuska napísal:Westo, počúvni Jina, moc dobre ti radí :) lebo keď budeš dlho čakať, tak ťa niekto predbehne.

Salingerovu Kto chytá v žite si asi nečítal, ale tento citát odtiaľ je dosť trefný:

„Zväčša to býva tak, že keď ste s dievčaťom a keď sa s ňou dostanete tak ďaleko, že by ste to už-už mohli urobiť, začne vás to dievča prosiť, aby ste prestali. Mojím nešťastím je, že naozaj prestanem. Väčšina chalanov neprestane. Ja za to nemôžem.“
Zuzka neviem ci som spravne pochopil ten citat ;-)
zuzanuska
Professional
Professional

A ty s chalanmi na jarmok nejdeš robiť garde dievčatám? ;)

No, ten citát, nič s násilnosťami, to je jasné. Ale ak nedáš nič najavo, príde niekto odvážnejší, čo tak urobí a potom budeš mať smolu.
West12
Light Expert
Light Expert

zuzanuska napísal:A ty s chalanmi na jarmok nejdeš robiť garde dievčatám? ;)

No, ten citát, nič s násilnosťami, to je jasné. Ale ak nedáš nič najavo, príde niekto odvážnejší, čo tak urobí a potom budeš mať smolu.
Zuzka nie nejdem v Mikulasi ma nemaju radi :D, a ten citat som pochopil pekny citat dufam ked pride z Mikulasa sa mi ju podari zlakat von.
zuzanuska
Professional
Professional

to ste sa inak už včera mohli dohodnúť, dačo v zmysle, že by ste si to mohli zase zopakovať na druhý, tretí deň, alebo na nejakom kine sa dohodnúť atd.
West12
Light Expert
Light Expert

zuzanuska napísal:to ste sa inak už včera mohli dohodnúť, dačo v zmysle, že by ste si to mohli zase zopakovať na druhý, tretí deň, alebo na nejakom kine sa dohodnúť atd.
Boli sme na kofolke ja ona a kamarat... kedze som pozyval ja tak som aj platil :D .. tak potom povedal jej dalsi napadnik alias ten kamos co bol snami na kofole tak povedal ze nabuduce bude pozyvat on cize musim ju vytiahnut cisto len ja .. mozno sa mi podari kino :P .. paci sa na seria Potterovky a u nas ma by zaciatkom dalsieho mesiaca, kupim listky a pojdeme pytat sa nebudem :P :) Uvidim ako to dopadne.
zuzanuska
Professional
Professional

a ten kamarát čo tam prečo bol? to si ho ona tam vzala či to ste ho len tak stretli? nejak tam bol navyše ;)
West12
Light Expert
Light Expert

zuzanuska napísal:a ten kamarát čo tam prečo bol? to si ho ona tam vzala či to ste ho len tak stretli? nejak tam bol navyše ;)
Dohadoval som sa snou a on to pocul a pozval sa sam :D
zuzanuska
Professional
Professional

jémine, ten buď je taký nedovtípavý, alebo aj jemu sa tá baba páči. inak ste sa ho mohli nejak slušne zbaviť, že sorry, ale my teda ideme tam a tam
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

si ho odchyt vedla a vysvetli ako sa veci maju - v tvojom veku to vacsina chalanov pri vedomosti o konkurencii vzda...
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

Ak ste kamaráti tak mu jednoducho povedz nech sa ti do toho nemieša, pokiaľ je fakt kamarát tak ti ju prenechá (ktovie možno o ňu ani záujem nemá len chcel ísť dakam von) a ak by ani prosba nezabrala tak jednoducho sa o ňu budeš musieť "biť"
nabudúce ak sa pozve sám tak pred ňou mu povedz slušne, že nemôže ísť ak nezabere tak mu to povedz v súkromy trošku inak (nezbi ho)
Napísať odpoveď