Ako zbalit dievca
Re: Ako zbalit dievca
Tak veľa šťastia
a hlavne nemeškaj 
jj, dakujem
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 22:49)
To "rande" dopadlo tak ze sa nam tam privtrel jeden kamos ktory ju chce tiez
pokracovat podla planu a zbalit ju prvy.
Sa ti lahko povie.jefty napísal:pokracovat podla planu a zbalit ju prvy.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zajtra chci repete... a sami... ak tam zas "nahodou" bude kamos, asi ti tym chce nieco naznacit. Ak nie, mas volnu cestu.
.. Dnes som sa snou rozpraval a povedala ze ma ma "rada", myslite ze tym chcela nieco naznacit a potom sa tiez pytala ci mam radsej ju alebo jej kamaratku, no neviem rady skusenejsichFabo napísal:zajtra chci repete... a sami... ak tam zas "nahodou" bude kamos, asi ti tym chce nieco naznacit. Ak nie, mas volnu cestu.
myslim, ze tym chcela povedat ze im doslo mlieko v chladnicke..
to sa tu mienis pytat na kazdu blbost,este aj to ci ju mas chytit pravou rukou alebo by bolo lepsie lavou. Trosku odvahy a vlastneho rozumu. Janio mal pravdu ze to nebude tvoja celozivotna laska ale to neznamena ze je to zbytocne nieco take zacinat, naberies skusenosti a zbadas ze ked zavahas tak..
to sa tu mienis pytat na kazdu blbost,este aj to ci ju mas chytit pravou rukou alebo by bolo lepsie lavou. Trosku odvahy a vlastneho rozumu. Janio mal pravdu ze to nebude tvoja celozivotna laska ale to neznamena ze je to zbytocne nieco take zacinat, naberies skusenosti a zbadas ze ked zavahas tak..
tak základ je dobrý, má ťa rada. a to s tou kamarátkou, to neviem na čo sa pýtala. asi že či ona je akože tá lepšia a krajšia atd, alebo čo.
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 7:50)
Veď má len 14, spoznávať opačné pohlavie treba postupne a nikto netvrdí, že sa majú hneď brať alebo čo
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 7:50)
Veď má len 14, spoznávať opačné pohlavie treba postupne a nikto netvrdí, že sa majú hneď brať alebo čo
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
West12: Ma počúvaj teraz chlapec mój velice že pozorne!
Najbližšie, keď pôjdete spolu von sa postaraj o to, aby ste boli spolu sami dvaja. Choďte niekam, kde vieš, že nehrozí výskyt nežiadúcich osôb, proste potrebujete byť sami.
Povedala, že Ťa má rada - [irony]podľa mňa tým myslela že chce, aby si jej v škole pomohol na písomke[/irony] mal si povedať, že aj ty ju. A na tú otázku si dúfam, že odpovedal správne - teda že máš radšej viac ju, ako jej kamarátku.
Takže pokiaľ si jej ešte nepovedal, že ju máš rád, tak je na to najvyšší čas - dnes, keď budete sami, tak jej to povedz, prípadne ju skús chytiť za ruku, prípadne keď budete niekde sedieť - chytiť ju okolo ramien.
A hlavne sa nenechaj predbehnúť kamošom! Mimochodom dobre, že sa objavil - máš soka, musíš o ňu bojovať.
Nepovieme Ti ako presne na všetko podľa predpisu reagovať - ak nebudeš vedieť ako reagovať, improvizuj.
Potom podaj report.
Najbližšie, keď pôjdete spolu von sa postaraj o to, aby ste boli spolu sami dvaja. Choďte niekam, kde vieš, že nehrozí výskyt nežiadúcich osôb, proste potrebujete byť sami.
Povedala, že Ťa má rada - [irony]podľa mňa tým myslela že chce, aby si jej v škole pomohol na písomke[/irony] mal si povedať, že aj ty ju. A na tú otázku si dúfam, že odpovedal správne - teda že máš radšej viac ju, ako jej kamarátku.
Takže pokiaľ si jej ešte nepovedal, že ju máš rád, tak je na to najvyšší čas - dnes, keď budete sami, tak jej to povedz, prípadne ju skús chytiť za ruku, prípadne keď budete niekde sedieť - chytiť ju okolo ramien.
A hlavne sa nenechaj predbehnúť kamošom! Mimochodom dobre, že sa objavil - máš soka, musíš o ňu bojovať.
Nepovieme Ti ako presne na všetko podľa predpisu reagovať - ak nebudeš vedieť ako reagovať, improvizuj.
Potom podaj report.
Westo, počúvni Jina, moc dobre ti radí
lebo keď budeš dlho čakať, tak ťa niekto predbehne.
Salingerovu Kto chytá v žite si asi nečítal, ale tento citát odtiaľ je dosť trefný:
„Zväčša to býva tak, že keď ste s dievčaťom a keď sa s ňou dostanete tak ďaleko, že by ste to už-už mohli urobiť, začne vás to dievča prosiť, aby ste prestali. Mojím nešťastím je, že naozaj prestanem. Väčšina chalanov neprestane. Ja za to nemôžem.“
Salingerovu Kto chytá v žite si asi nečítal, ale tento citát odtiaľ je dosť trefný:
„Zväčša to býva tak, že keď ste s dievčaťom a keď sa s ňou dostanete tak ďaleko, že by ste to už-už mohli urobiť, začne vás to dievča prosiť, aby ste prestali. Mojím nešťastím je, že naozaj prestanem. Väčšina chalanov neprestane. Ja za to nemôžem.“
Ahojte, ano aj ja som jej povedal ze ju mam rad ale iba cez internet cize nic moc, ano odpovededal som spravne samozrejmejin napísal:West12: Ma počúvaj teraz chlapec mój velice že pozorne!![]()
Potom podaj report.
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 13:40)
Zuzka neviem ci som spravne pochopil ten citatzuzanuska napísal:Westo, počúvni Jina, moc dobre ti radílebo keď budeš dlho čakať, tak ťa niekto predbehne.
A ty s chalanmi na jarmok nejdeš robiť garde dievčatám? 
No, ten citát, nič s násilnosťami, to je jasné. Ale ak nedáš nič najavo, príde niekto odvážnejší, čo tak urobí a potom budeš mať smolu.
No, ten citát, nič s násilnosťami, to je jasné. Ale ak nedáš nič najavo, príde niekto odvážnejší, čo tak urobí a potom budeš mať smolu.
Zuzka nie nejdem v Mikulasi ma nemaju radizuzanuska napísal:A ty s chalanmi na jarmok nejdeš robiť garde dievčatám?
to ste sa inak už včera mohli dohodnúť, dačo v zmysle, že by ste si to mohli zase zopakovať na druhý, tretí deň, alebo na nejakom kine sa dohodnúť atd.
Boli sme na kofolke ja ona a kamarat... kedze som pozyval ja tak som aj platilzuzanuska napísal:to ste sa inak už včera mohli dohodnúť, dačo v zmysle, že by ste si to mohli zase zopakovať na druhý, tretí deň, alebo na nejakom kine sa dohodnúť atd.
a ten kamarát čo tam prečo bol? to si ho ona tam vzala či to ste ho len tak stretli? nejak tam bol navyše 
Dohadoval som sa snou a on to pocul a pozval sa samzuzanuska napísal:a ten kamarát čo tam prečo bol? to si ho ona tam vzala či to ste ho len tak stretli? nejak tam bol navyše
jémine, ten buď je taký nedovtípavý, alebo aj jemu sa tá baba páči. inak ste sa ho mohli nejak slušne zbaviť, že sorry, ale my teda ideme tam a tam
-
javatar
Hardcore addict
si ho odchyt vedla a vysvetli ako sa veci maju - v tvojom veku to vacsina chalanov pri vedomosti o konkurencii vzda...
Ak ste kamaráti tak mu jednoducho povedz nech sa ti do toho nemieša, pokiaľ je fakt kamarát tak ti ju prenechá (ktovie možno o ňu ani záujem nemá len chcel ísť dakam von) a ak by ani prosba nezabrala tak jednoducho sa o ňu budeš musieť "biť"
nabudúce ak sa pozve sám tak pred ňou mu povedz slušne, že nemôže ísť ak nezabere tak mu to povedz v súkromy trošku inak (nezbi ho)
nabudúce ak sa pozve sám tak pred ňou mu povedz slušne, že nemôže ísť ak nezabere tak mu to povedz v súkromy trošku inak (nezbi ho)