Ako zbalit dievca
Re: Ako zbalit dievca
Zuzka dakujem
, Janio mas take primitivne nazory ze sa nadtym pozastavujem, asi ta karma tomu odpoveda 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Áno áno som primitív a karma znázorňuje akurát to, že na fóre sú sami pravičiari a kadeháci
(Mne ako "červenému" dávajú červenú" Ak vôbec vieš, kam tým smerujem...)
Schválne tu príd o 2 týždne a popíš, ako si prežíval strašný rozchod a ako si na svoju "ženu" ktorú miluješ ťažko zabúdal
zuzka - komu niet rady, tomu niet pomoci
// Dobrá otázka vyriešim si jednu vec, čo sa týka FB a už tu nebudem "chodiť"
Bye Bye
Schválne tu príd o 2 týždne a popíš, ako si prežíval strašný rozchod a ako si na svoju "ženu" ktorú miluješ ťažko zabúdal
// Dobrá otázka vyriešim si jednu vec, čo sa týka FB a už tu nebudem "chodiť"
Bye Bye
West, niet za čo 
ja si spomínam, ako som bola v 15tich "ťažko zamilovaná"
veď to je pekné, ak to dáva energiu do učenia a človek sa teší do školy 
ja si spomínam, ako som bola v 15tich "ťažko zamilovaná"
Ano Janio vies kvoli tebe sa nebudem zaujimat o dievca ktore mam radJanio napísal:Áno áno som primitív a karma znázorňuje akurát to, že na fóre sú sami pravičiari a kadeháci(Mne ako "červenému" dávajú červenú" Ak vôbec vieš, kam tým smerujem...)
Schválne tu prídi o 2 týždne a popíš, ako si prežíval strašný rozchod a ako si na svoju "ženu" ktorú miluješ ťažko zabúdal
Bye Bye
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2011, 20:55)
Ano?zuzanuska napísal:West, niet za čo
ja si spomínam, ako som bola v 15tich "ťažko zamilovaná"veď to je pekné, ak to dáva energiu do učenia a človek sa teší do školy
Ale Janko, tebe sa žiadna baba v živote nepáčila? a to snáď s ňou už plánoval vzťah na celý život? 
veď to sú tie prvé "lásky"
veď to sú tie prvé "lásky"
-
Janio
Zablokovaný
West len sa z tej veľkej "lásky" neposer 
Zbohom!
Zbohom!
Som rad Janio ze uz do tejto temy nenapises, naopak Zuzka tvoje nazory su krajsie, citlivejsie ale janio to nepochopi 
Chodíte spolu von, tak potom nie je problem, nie? To, že nevie, že sa ti páči a chceš byť s ňou? No uvažuj, ako jej to dať najavo a netvár sa, akože nič. Ak chceš vedieť, či sa aj ty jej lubiš, tak sleduj, ako sa správa, či je napätá, či sa na teba priblblo usmieva (bez uražky, toto zamilovaní ľudia robievaju), či sa ťa letmo nedotýka akože niečo tu prave musela napraviť. Ak sa jej páčiš, tak určite ju až veľmi zaujímajú tie koniny, ktorými sa snažíš na ňu urobiť dojem.
Konkrétne kroky čo ako robiť ti tu ja ani nikto iný písať nebude. Začína sa ti jedno z naj období života a táto nerozvážnosť a nevedomosť k tomu patrí. Tak sa snaž, aby si v mojom veku na to mohol s nostalgiou spomínať a smiať sa na tom!!
Konkrétne kroky čo ako robiť ti tu ja ani nikto iný písať nebude. Začína sa ti jedno z naj období života a táto nerozvážnosť a nevedomosť k tomu patrí. Tak sa snaž, aby si v mojom veku na to mohol s nostalgiou spomínať a smiať sa na tom!!
-
Fabo
Hardcore addict
...janiovi nedala, tak je nastvany na vsetky zeny... 
West: Mas cca tyzden na to, aby si ju pozval von na rande - pises ze spolu chodite von, predpokladam nie sami dvaja. A rande musi byt o tom, ze ste sami dvaja. Cin sa.
West: Mas cca tyzden na to, aby si ju pozval von na rande - pises ze spolu chodite von, predpokladam nie sami dvaja. A rande musi byt o tom, ze ste sami dvaja. Cin sa.
Tiez si myslim ze mu nedalaFabo napísal:...janiovi nedala, tak je nastvany na vsetky zeny...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ked budes riesit tak ako janio na internetoch a nie v reale, tak neda ani tebe a budes rovnako zatrpknuty homosexual
...
... tak mas teraz aspon motivaciu
... tak mas teraz aspon motivaciu
-
jin
VIP
West12: Dosť tu už bolo povedané, sumarizujem teda. Prestaň riešiť vzťahy na internete, tým môžeš len viac pokaziť, ako získať. Skús to prevrátiť do opačného garde - menej internetovej komunikácie, viac osobnej komunikácie, najlepšie iba Vás dvoch, mimo nejakej partie. V tomto období nejaká baba ťažko verejne prizná, že sa jej páčiš, musíš byť iniciatívny, to že bude dobývaná jej bude naopak lichotiť a môže to spôsobiť katalýzu udalostí vo vzťahu. Musíš jej dávať signály a uvidíš či berie, alebo nie. Čím skôr ju musíš pozvať. Resp zavolaj jej hneď, ako si prečítaš tento môj post. A potom daj vedieť. Kino, zmrzka, kinematograf - to je jedno, hlavne, aby ste boli sami!
Rano pred skolou sme boli sami spolu von ale len cisto kamaratsky, vecer mam tiez ist snou von a o tyzden mam ist snou do kina... inak v skole je taka dost neviem ako to povedat poviem to "nadrzana" co som samozrejme obratil v moj prospechjin napísal:West12: Dosť tu už bolo povedané, sumarizujem teda. Prestaň riešiť vzťahy na internete, tým môžeš len viac pokaziť, ako získať. Skús to prevrátiť do opačného garde - menej internetovej komunikácie, viac osobnej komunikácie, najlepšie iba Vás dvoch, mimo nejakej partie. V tomto období nejaká baba ťažko verejne prizná, že sa jej páčiš, musíš byť iniciatívny, to že bude dobývaná jej bude naopak lichotiť a môže to spôsobiť katalýzu udalostí vo vzťahu. Musíš jej dávať signály a uvidíš či berie, alebo nie. Čím skôr ju musíš pozvať. Resp zavolaj jej hneď, ako si prečítaš tento môj post. A potom daj vedieť. Kino, zmrzka, kinematograf - to je jedno, hlavne, aby ste boli sami!
-
jin
VIP
Potrebujem/e vedieť dve veci: Pred školou/večer ste boli/budete spolu sami? Nakoľko ak áno, tak mrháš jednou šancou za druhou.West12 napísal: Rano pred skolou sme boli sami spolu von ale len cisto kamaratsky, vecer mam tiez ist snou von a o tyzden mam ist snou do kina... inak v skole je taka dost neviem ako to povedat poviem to "nadrzana" co som samozrejme obratil v moj prospech
Druhá vec: jak(?!) sa správa v škole? Opíš to.
bacha, 14 je ešte pod zákonom 
inak večer bude asi pršať (teda neviem, kde sa nachádzaš momentálne), tak pozri si počasie a šup ako džentlmen veľký dáždnik.
možno dopadnete ako v tej pesničke od Michala Davida:
Poznal jsem teď jednu z mála,
bylo to venku v dešti,
jen tak tam v tričku sama stála,
tak jsem ji půjčil deštník,
aby víc už nepromokla,
neboť déšť smývá krásu,
vím že jsem v ní našel poklad
a ona ve mně spásu.
Pod deštník jsem se sní schoval,
abych jí viděl zblízka,
v duchu jsem však uvažoval,
dá-li se nečím získat,
bylo mi s ní neskutečně,
líp než-li každý víkend,
přál jsem si ať prší věčně,
ať dál jsme pod deštníkem.
inak večer bude asi pršať (teda neviem, kde sa nachádzaš momentálne), tak pozri si počasie a šup ako džentlmen veľký dáždnik.
možno dopadnete ako v tej pesničke od Michala Davida:
Poznal jsem teď jednu z mála,
bylo to venku v dešti,
jen tak tam v tričku sama stála,
tak jsem ji půjčil deštník,
aby víc už nepromokla,
neboť déšť smývá krásu,
vím že jsem v ní našel poklad
a ona ve mně spásu.
Pod deštník jsem se sní schoval,
abych jí viděl zblízka,
v duchu jsem však uvažoval,
dá-li se nečím získat,
bylo mi s ní neskutečně,
líp než-li každý víkend,
přál jsem si ať prší věčně,
ať dál jsme pod deštníkem.
Zuzka daval sam si pozor, myslel som stym skorej take letme dotyky
, jin .. Ako mrham sancami co jej mam povedat
, V skole sa tak divne pozera, vkuse sa rozpravame o vselicom moznom vcera som jej parkrat zalichotil.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 14:24)
Inak rozmyslal som ze ked mame obaja psikov ze by sme mohli ist na spolocne prechadzky, myslite si ze je to dobry napad?
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 14:24)
Inak rozmyslal som ze ked mame obaja psikov ze by sme mohli ist na spolocne prechadzky, myslite si ze je to dobry napad?
-
jin
VIP
OK, vychádzajme teda z predpokladu, že spolu trávite veľa času osamote. Na čo ešte čakáš? Očividne sa jej páčiš, tak jej skús zložiť nejaký kompliment, alebo sa jej dotknúť (objatie, pohladenie chrbtu ruky počas toho, ako niekde spolu sedíte). Nevyčkávaj, nakoľko potom by mohla nadobudnúť pocit, že nechceš byť viac, ako jej kamarát. Treba začať konať chlape.West12 napísal:Zuzka daval sam si pozor, myslel som stym skorej take letme dotyky, jin .. Ako mrham sancami co jej mam povedat
, V skole sa tak divne pozera, vkuse sa rozpravame o vselicom moznom vcera som jej parkrat zalichotil.
Názov témy znie: Ako zbaliť dievča? My sme Ťa teraz naviedli. Tak trocha guráže a do toho. Zbaľ ju!
Áno, psíky sú super. V súvislosti s nimi mi napadol jeden nemiestny vtip, no nedá mi
Mr.Cumel napísal:Anička a Janko sedia na lúke plnej kvetov a pozerajú sa, ako si to rozdáva býk s jalovičkou.
Anička sa pýta Janka:
- Janko, ako ten býk vie, že to jalovička chce?
- Býk to vycíti.
- Janko, a ty máš nádchu ?
Dakujem skusim to potom sa ozvem co a akojin napísal:OK, vychádzajme teda z predpokladu, že spolu trávite veľa času osamote. Na čo ešte čakáš? Očividne sa jej páčiš, tak jej skús zložiť nejaký kompliment, alebo sa jej dotknúť (objatie, pohladenie chrbtu ruky počas toho, ako niekde spolu sedíte). Nevyčkávaj, nakoľko potom by mohla nadobudnúť pocit, že nechceš byť viac, ako jej kamarát. Treba začať konať chlape.
Názov témy znie: Ako zbaliť dievča? My sme Ťa teraz naviedli. Tak trocha guráže a do toho. Zbaľ ju!
Áno, psíky sú super. V súvislosti s nimi mi napadol jeden nemiestny vtip, no nedá mi![]()
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 15:45)
OK, takze pisal som jej ci pojdeme von vecer a suhlasila .. tesim sa
Zistíš, až keď skúsiš 
zas napíšem to svoje, že na začiatok pusa na dobrú noc (a zas mi to povedia, že tak sa nikam nedostaneš), ale tak ste mladučkí, takže nikam sa netreba ponáhľať. len jej daj pocítiť, že chceš viac než kamarátstvo
zas napíšem to svoje, že na začiatok pusa na dobrú noc (a zas mi to povedia, že tak sa nikam nedostaneš), ale tak ste mladučkí, takže nikam sa netreba ponáhľať. len jej daj pocítiť, že chceš viac než kamarátstvo
Ano, dakujem za raduzuzanuska napísal:Zistíš, až keď skúsiš