Aku pouzivate vonavku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Aku pouzivate vonavku?

Príspevok od používateľa DENNY »

Dnes mi došla tá Versace - Eau Fraiche Man a musím povedať, že hneď pri prvom čuchnutí mi "sadla". Presne takéto vône mám rád - je to niečo na báze Hugo Boss No.6, ale ešte o niečo jemnejšia. Ak vydrží aspoň zopár hodín cítiteľná, budem nadmieru spokojný. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Neporovnavas dve rozdielne vone? Versaceho pouziva kamarat a pride mi sviezejsi. Hugo je lahky a sladky.
DENNY
Medium Star
Medium Star

heker - mne to tak prišlo. Áno, aj mne príde sviežejší. Hovorím, prvý dojem bol super. Uvidím, ako sa bude "správať" v praxi a ako dlho zhruba vydrží. :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Len vieš ako skúšaj výdrž. Nie, že sa nastriekaš a výdrž je pokiaľ ju ty budeš cítit, ale daj, či ju stále cíti niekto iný. Tvoj nos si totiž na tú vôňu "zvykne" a bude sa ti zdať, že už vyprchala, pritom okolie ju bude stále cítit.
DENNY
Medium Star
Medium Star

pinco - jasné, také finty už poznám :D
pinco
Darca
Darca

Ja len tak, že ak náhodou, lebo mám pár známych, ktorí o tom nevedeli, počas dňa sa striekali a potom smrdeli ako staré štetky, že až hlava bolela.
heker
Redeemer
Redeemer

Lebo cuch sa otupuje postupne. Preto je dobre aj menit vone. Alebo si zapamatat, ze ked si kupim vonavku a stacia mi 4 streky na seba, tak take iste mnozstvo mi staci aj o 3 mesiace.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Inak mozem vam odporucit tuto stranku. Pomerne podrobna a doveryhodnejsia statistika nez na eshopoch (a lepsia ako predavacky v parfumeriach), kedze tam nie je snaha skreslovat hodnotenie (a predat) a zaroven sa tam k tym popularnejsim toaletnym vodam a parfemom, ktore sa spominali aj tu, vyjadrilo niekedy aj niekolko tisic ludi. Take mnozstvo ludi uz poskytuje podla mna dost realnejsi obraz o tom, ci je tam vona dobra alebo zla a co v nej citit.
http://www.fragrantica.com/

Dnes som si kupil toto
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom- ... -6697.html

Je to taka svieza korenista vona, v ktorej je ale aj nieco take sladke a tazke. Posobi tak "seriozne". Podla mna, asi skor pre muzov od 40R+. A rozhodne v slovenskom geopriestore som nic podobne na nikom este necitil.

Zaujala ma este tato vona, ale nemam ju este vyskusanu. A vo fann ani marionnaud tuto znacku vobec nedrzia.
http://www.fragrantica.com/perfume/Serg ... -2762.html
DaniKK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DaniKK »

Zdravim mam vonavku gucci guilty 100 ml kupovanu vo svajciarsku v meste Samnaun ale nesedi mi. Nechce niekto vymenit ?
pinco
Darca
Darca

Skús to napísať sem predam-vymenim-darujem-f69.html
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

zasoby doplnene o paco rabanne invictus a 1 million intense, na Invictus som narazil náhodou asi týždeň potom čo som si kúpil 1 million a fakt super vôňa, nemohol som ju nechať v predajni :D zatiaľ asi No.1 zo všetkého čo som mal ( spolu s lalique :D )
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

1 million intense pouzívam ale to invictus asi skočim pozriet a novy hugo boss niekto neskusal ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rufus59: A ktory je novy, ked kazdu chvilu maju novu vonu, hmm??? Ak mas na mysli zlto-oranzovu vonu The Scent, tak tu som skusal, kedze som to daval ako darcek na Vianoce. Teda objednana bola z netu a darovana, ale zo 3x som ju skusil potom zo zvedavnosti. Pred mna taka ina vona ako robi Hugo, ale zaroven priemerna ako kopa dalsich voni. Ta vona sa mi hodi skor pre 50-rocnych muzov. Ja by som si ju rozhodne nekupil. Mam rad vone od Huga, da sa povedat, ze hadam ziadna ma nesklamala, ale tato ma neoslovila. Urcite by som si ju nekupil. Ak uz nechces klasiky ako No.6, pripadne novu vonu No.6 Night, ktora je podla mna velmi dobra, tak sa skus pozriet na Versaceho. Osobne odporucam Versace - Eau de Fraiche a Pour Homme. Myslim, ze obe vone tu uz neraz padli v teme, najma ta Eau de Fraiche.

Nema niekto skusenost s parfemom Tom Ford - Oud Wood, pripadne kde by sa dal ovoniat??? Predpokladam, ze Fannko to asi mat nebude. Zaujimala by ma ta vona, uz len kvoli tej nenormalne cene. Nevravim, ze by som si ju kupil, ved za to mam rovno 5 voni, ale zvedavost je zvedavost. Ide to tuto vonu: http://www.parfums.sk/tom-ford/oud-wood ... da-unisex/
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Momentalne tieto 2.

Ermenegildo Zegna Indonesian Oud
Paco Rabanne Invictus

hojko, Oud vone su trosku exotickejsie. Mne to zacalo vonat, ked som bol v UAE a odvtedy mi nedaju spavat a kupujem si. Ermengildo Zegna je fakt v tejto sfere dobra znacka, ale aj si za to vypytaju. :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Dakujem hojko za info. Ano myslel som Hugo boss the scent videl som ju na vianoce, že novinka. Momentalne mam : No.6 Pacco rabanne, 1 Million a Versace mam tiez uz nejaky rok. Chcel som niečo nové dokupiť.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ja mám momentálne toto, nebolo to to na čo som bola zvyknutá, ale s vekom by sa patrilo tie vône aj trošku pomeniť.
Blíži sa Valentín a ak chcete priateľku, alebo manželku, milenku (egal ) koho obdariť podľa mňa sexi vôňou, tak určite toto
http://eshop.marionnaud.sk/ysl-black-op ... -50ml.html

osobne mám práve tento EDP a ráno si dám dva streky a voniam celý deň. ku koncu večera je vôňa niečo ako vianočné vanilkové pečivo...
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

SeebyChloe by Chloe , uplne prva verzia tejto skvostnej vone :-) Idem za nou umriet, este ju nic neprekonalo a myslim ze ani ju nic neprekona.
Prílohy
seebychloe.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

See by Chloe podla mna nie je nova vonu, pretoze tuto vonu som videl a nuchal uz pres tromi rokmi. To je taka sladka medovo-jablkova vona?
martin67
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa martin67 »

Za mna jednoznacne Ermenegildo Zegna Intenso http://www.parfums.sk/ermenegildo-zegna ... pre-muzov/ ...prvu som dostal a odvtedy nic ine nekupujem. Problem ju zozhnat, no na tom Parfums ju maju aj za dobru cenu a tu http://www.//delete/parfums-sk/ este pred par dnami bol zlavovy kod na zlavu -8% k nakupu, snad to tam este pridaju
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som kupil spominanu Ermenegildo Zegna - Intenso, perfektna vona!!! Odporucam.
Napísať odpoveď