Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
do zbierky doplnene Hugo Boss Man a novinka od D&G Intenso 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pred par dnami mi dosiel ten Hugo Boss Unlimited, zaujimava vona, rozhodne pekna. Klasicka No.6 je skor vona na vecer a Unlimited na den a podobne aktivity 
Pouzivate aj deodoranty/antiperspiranty v sprejoch, ked pouzivate vonavky ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Vacsinou ano. Rano ked vstanem sa strieknem antiperspirantom, potom sa obleciem, naranajkujem a az pred odchodom si dam vonavku.
ano (ja gelove)
Ja tiez pouzivam antiperspirant. Deodorant je akoze na "vonu", antiperspirant je proti poteniu. Cize radsej antiperspirant ked uz, aby sa ti potom nebila vona deodorantu s vonou vonavky.
Inak chlapci, ak sme uz odbocili k antiperspirantom - ake pouzivate? suche, gelove, sprej, znacka ... Lebo ja som vyskusal uz milion roznych a aj tak sa niekedy dost potim, aj ked sa rano nasprejujem kvalitne.
Inak chlapci, ak sme uz odbocili k antiperspirantom - ake pouzivate? suche, gelove, sprej, znacka ... Lebo ja som vyskusal uz milion roznych a aj tak sa niekedy dost potim, aj ked sa rano nasprejujem kvalitne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja používam Adidas 6 in 1 v spreji 
-
Michaelo
Hardcore addict
Sprej FA Men 3D Anti-Perspirant (ten zelený) a funguje dokonale. Ak si ho dám ráno, tak sa nemám šancu spotiť do večera.
http://www.praniemembran.sk/membrana/es ... ant-150-ml
A sprchový tento:
http://www.cs-shop.eu/csiffary/eshop/6- ... r-3D-Fresh
ak ten nemajú, tak tento
http://sprchove-gely.heureka.sk/fa-men- ... el-400-ml/
http://www.praniemembran.sk/membrana/es ... ant-150-ml
A sprchový tento:
http://www.cs-shop.eu/csiffary/eshop/6- ... r-3D-Fresh
ak ten nemajú, tak tento
http://sprchove-gely.heureka.sk/fa-men- ... el-400-ml/
davnejsie pribudli tieto.. ten ave po dlhsom uzivani citit na sebe orechovo drevitym akcentom celkovo je to svieza topka.
im sport taka zvlastna ja v nej citim grepak ale v pohode
im sport taka zvlastna ja v nej citim grepak ale v pohode
Skusal niekto z vas tie "parfumy", ktore neobsahuju ziadnu prirodnu zlozku, ale su tvorene iba molekulami jednej syntetickej latky? Ma to vraj rozvinut vas prirodzeny "pach". A nie su zrovna najlacnejsie, kedze ide o niche parfumy.
Skusal som Escentric Molecules Molecule 01, nastastie iba malu vzorku, lebo to smrdi ako ta nejodidova desinfekcia v nemocnici alebo "detol" alebo nieco take
Po hodine to smrdi ako desinfekcia s takou mierne nasladlou neidentifikovatelnou jemnou vonou.
Ma niekto tip na nejaku sladku muzsku vonu, ktora vas ale neovali hned po hlave, ale je skor taka nevtierava a privetiva? Take sa mi pacia. Pouzival som napriklad Calvin Klein Euphoria (na leto) a Euphoria intense (na zimu).
Skusal som Escentric Molecules Molecule 01, nastastie iba malu vzorku, lebo to smrdi ako ta nejodidova desinfekcia v nemocnici alebo "detol" alebo nieco take
Ma niekto tip na nejaku sladku muzsku vonu, ktora vas ale neovali hned po hlave, ale je skor taka nevtierava a privetiva? Take sa mi pacia. Pouzival som napriklad Calvin Klein Euphoria (na leto) a Euphoria intense (na zimu).
-
hojko
Site Admin
ephramko: Sladka je asi klasika Hugo Boss - No 6. Aj Versace - Pour Homme mi pride ako sladka vona, aj ked ju skor oznacuju sa sviezu vonu.
Hej ten HB n.6 je uz taka klasika. Moj otec to pouzival cele roky.
A ten Versace Pour Homme som si mal raz moznost vyskusat, ale mne skor pripadal ako taka citrusovo-korenisto-bylinkova vona, nez sladka.
Dostal som teraz "naslepo" Armani Diamonds for men a smrdi to s prepacenim jak stara K... v muzskom vydani. Po 1-2 hodinach, to zacne mat take prijemne sladke jemne tony, ale zo zaciatku je to fakt riadny bolehlav. Mozno v zime by sa to dalo pouzivat. Skusim si to tento vikend prvykrat dat na seba, ked pojdem na pivo s kamosmi, ze ci na to budu nejake spontanne ohlasy (nepoviem im, ze mam novy parfum).
Inak mne sa celkom pacia vone od Diesel. Take sladsie-koreniste, mladistve.
A ten Versace Pour Homme som si mal raz moznost vyskusat, ale mne skor pripadal ako taka citrusovo-korenisto-bylinkova vona, nez sladka.
Dostal som teraz "naslepo" Armani Diamonds for men a smrdi to s prepacenim jak stara K... v muzskom vydani. Po 1-2 hodinach, to zacne mat take prijemne sladke jemne tony, ale zo zaciatku je to fakt riadny bolehlav. Mozno v zime by sa to dalo pouzivat. Skusim si to tento vikend prvykrat dat na seba, ked pojdem na pivo s kamosmi, ze ci na to budu nejake spontanne ohlasy (nepoviem im, ze mam novy parfum).
Inak mne sa celkom pacia vone od Diesel. Take sladsie-koreniste, mladistve.
Ked chces nieco sladsie skus Mont Blanc Emblem,...
Doma mám Serge Lutens - Ambre Sultan. Na nete píšu, že je to unisex vôňa, no mne sa veľmi páči. Skús ju ísť do parfumérky vyskúšať.
Na tom nie je nic v neporiadku, ze sa ti pacia unisex vone.jimmy_xp napísal:Doma mám Serge Lutens - Ambre Sultan. Na nete píšu, že je to unisex vôňa, no mne sa veľmi páči. Skús ju ísť do parfumérky vyskúšať.
Ale pozeram, ze podla zlozenia ma tato znacka velmi zaujimave a originalne unisex parfemy. Takze si to pojdem vyskusat. Aj ked osobne pod parfumom "Berlin" som si nepredstavoval, ze by Berlin vonal korenim a ruzami
Pozerám, že ste to tu zase rozprúdili, tak dá mi niekto nejaký dobrý tip na novú zaujímavú voňavku?
Momentálne mám Calvin Klein Eternity, pekná vôňa, no aj keď ňou nešetrím tak sa mi zdá, že rýchlo vyprchá... Doteraz som bol verný Hugo Boss voňavkám, najmä No. 6 - tej som mal asi 3 alebo 4 fľaštičky, no už ma tiež prestáva baviť, ale táto vôňa vydržala fakt dlho, aj 6-7 hodín po nastriekaní oblečenia.
Ide mi hlavne o to, aby voňavka vydržala čo najdlhšie, a nebolo ju treba striekať na seba priebežne počas dňa. Paco Rabanne 1 Million vydrží tiež dlho, je to pekná vôňa, taká "elegantná", ale ju už cítiť "všade na vôkol seba". Keďže je to pomerne drahá a kvalitná voňavka, robí sa na ňu celkom dosť fejkov (v takmer každom "číňaku" nájdete fejk tejto voňavky, za nejaké smiešne drobné). Čiže PR je vylúčený a inak fakt neviem do čoho ísť. Čítať hodnotenie voňavky je jedna vec, ale určite mi viac pomôže ak mi niekto napíše tu, že aký má pocit z tej alebo tej voňavky a ako zhruba vonia, či koľko vydrží.
Ďakujem za každú radu.
Momentálne mám Calvin Klein Eternity, pekná vôňa, no aj keď ňou nešetrím tak sa mi zdá, že rýchlo vyprchá... Doteraz som bol verný Hugo Boss voňavkám, najmä No. 6 - tej som mal asi 3 alebo 4 fľaštičky, no už ma tiež prestáva baviť, ale táto vôňa vydržala fakt dlho, aj 6-7 hodín po nastriekaní oblečenia.
Ide mi hlavne o to, aby voňavka vydržala čo najdlhšie, a nebolo ju treba striekať na seba priebežne počas dňa. Paco Rabanne 1 Million vydrží tiež dlho, je to pekná vôňa, taká "elegantná", ale ju už cítiť "všade na vôkol seba". Keďže je to pomerne drahá a kvalitná voňavka, robí sa na ňu celkom dosť fejkov (v takmer každom "číňaku" nájdete fejk tejto voňavky, za nejaké smiešne drobné). Čiže PR je vylúčený a inak fakt neviem do čoho ísť. Čítať hodnotenie voňavky je jedna vec, ale určite mi viac pomôže ak mi niekto napíše tu, že aký má pocit z tej alebo tej voňavky a ako zhruba vonia, či koľko vydrží.
Ďakujem za každú radu.
-
hojko
Site Admin
DENNY: Vsak kupuj vone v overenych obchodoch na internete, potom nemusis rozmyslat, ze ci je to fake alebo nie. Mne sa paci aj No.6 Night, taka prijemna vona, mozno ma trosku zo seba z klasickej No.6, ale urcite stoji za to. Potom vone, ktore som tu uz spominal alebo aj dalsi ludia: Versace - pour Homme, Versace - Eau Fraiche man, Davidoff - Cool Water, Givenchy - Play, Armani - Black, Jean Paul Gaultier - Le Male, Channel - Allure Homme sport, Dior - Fahrenheit, Guess - Seductive Homme Blue... Aj tak su tieto vone dost predavane, polovica z nich byva top u vacsiny predajcov, takze nejaka originalita tam chyba, pretoze tu vonu ma vela muzov. Mozno skus zbehnut do parfumerie, dobre ovonaj, poskusaj a potom pohladaj na nete.
Ak chces zmenit teda No.6 a CK za nieco ine, tak by som bral nieco s overenych voni. Ak chces byt jedinecny a mat nieco "neokukane", tak potom jedine navstivit parfumeriu a skusit menej zname vone.
Ak chces zmenit teda No.6 a CK za nieco ine, tak by som bral nieco s overenych voni. Ak chces byt jedinecny a mat nieco "neokukane", tak potom jedine navstivit parfumeriu a skusit menej zname vone.
hojko - ja som si nikdy žiadny fejk nekúpil, nech sa bavíme o hocičom. Proste keď nemám na niečo originálne, tak určite si nekúpim napodobeninu za pätinovú cenu. Som zásadne proti fejkom.
Samozrejme ďakujem za tipy, prezeral som si parfums.sk a celkom ma zaujala tá Versace - Eau Fraiche Man, tuším som tam nenašiel ani negatívnu recenziu, a tak 90% recenzií zahŕňalo aj hodnotenie, že vôňa drží naozaj dlho - čo je pre mňa prioritou. Zatiaľ je asi táto môj favorit, trošku sa ešte popozerám po tých ostatných čo si napísal, resp. ak budem mať čas tak zájdem fyzicky do parfumérie a vyskúšam - lenže toto nemám nejak v obľube, pretože po vyskúšaní tak 3-4 vôní sa to už všetko mieša, ešte ak majú niekde tie testovacie papieriky tak je to lepšie, ale väčšinou si ju treba strieknuť len na ruku a to je tak ako hovorím, po pár vôňach z toho máš už úplný mix.
Samozrejme ďakujem za tipy, prezeral som si parfums.sk a celkom ma zaujala tá Versace - Eau Fraiche Man, tuším som tam nenašiel ani negatívnu recenziu, a tak 90% recenzií zahŕňalo aj hodnotenie, že vôňa drží naozaj dlho - čo je pre mňa prioritou. Zatiaľ je asi táto môj favorit, trošku sa ešte popozerám po tých ostatných čo si napísal, resp. ak budem mať čas tak zájdem fyzicky do parfumérie a vyskúšam - lenže toto nemám nejak v obľube, pretože po vyskúšaní tak 3-4 vôní sa to už všetko mieša, ešte ak majú niekde tie testovacie papieriky tak je to lepšie, ale väčšinou si ju treba strieknuť len na ruku a to je tak ako hovorím, po pár vôňach z toho máš už úplný mix.
Denny - ak chceš nieco originalne pozri sa po Lalique Pour Homme Equus (parfume, nie toaletke) velmi originalna vôňa a keď sa ma niekto pýta čo je to, tak málo kto pozná tu značku, vzhľadom nato, že sa jedna o parfum je výdrž dlhšia 
sam som ju nasiel náhodou, ked som chcel vo fann poradit nejaky parfum miesto toaletky a zistil som ze panskych parfumov je len pár
sam som ju nasiel náhodou, ked som chcel vo fann poradit nejaky parfum miesto toaletky a zistil som ze panskych parfumov je len pár
-
Arkaz
Addict
Uz zopar rokov pouzivam David Backham intimately =)