Aku znacku oblecenia preferujete?
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
.... adidas nike puma atd su znacky len pre tych co nevedia co si obliect
.... design to ma ako vsetko z ciny a tchajwanu .... kvalita porovnatelna .
mozno trochu lepsie dielenske spracovanie ..ale inak sa plati len za logo !!!!!!! ........ tak odporucam tym co si kupia nejake suche boty adidas za 8 litrov nech radsej skusia nieco od garmontu !!!! ..... tam je kvalita ..
...
.... a inak moje oblubene znacky : husky , high point , garmont , schwarzkopf outdoor , mammut , gri sport , treksport a pod ......
´... tot vse ..len moj osobny skromny nazor !!!! ....
.... design to ma ako vsetko z ciny a tchajwanu .... kvalita porovnatelna .
mozno trochu lepsie dielenske spracovanie ..ale inak sa plati len za logo !!!!!!! ........ tak odporucam tym co si kupia nejake suche boty adidas za 8 litrov nech radsej skusia nieco od garmontu !!!! ..... tam je kvalita ..
...
.... a inak moje oblubene znacky : husky , high point , garmont , schwarzkopf outdoor , mammut , gri sport , treksport a pod ......
´... tot vse ..len moj osobny skromny nazor !!!! ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... no presne neni o com ... svoju high pointku s NW membranou by som nevymenil za nic ... je to proste bariera proti vertuNUMA napísal:Bunda jednoznacne ZAJO do dazda a znacky co maju v ITOCE ale xcelo by to wela penazkov na ucte
.... ale vedel by som si predstavit aj nejaku mamutku s ventechom
... je to proste o tych peniazoch !
..ako pri com .. musis to brat tak ze husky vyraba viac radov ..mas tam myslim rady cool, city , a outdoor ... takze to nemozes povedat takto otvorene ze to cele zacina byt o p...i .. ja si to nejako nemyslim ....skenner napísal:husky zacina byt uz sprosta znacka.... kvalita prestava byt a zacina komercnost...