Aku znacku oblecenia preferujete?
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
nike hmm nike moze ist dakde... je to na hovno skarana komercna znacka ktora sa snazi vyprodukovat co najviac handier a na kvalitu nepozera
http://www.hojko.com/download.php?id=14373
http://www.hojko.com/download.php?id=14373
ja am rad hlavne veci ktore nema kazdy druhy na sebe, asi preto nakupujem vacsinu veci v zahranici, ja nemam nejak moc vyhraneny styl, staci ak to zaujme a nie je to moc drahe..ak su ale love tak mam v p cenu.
Topanky mam asi najradsej Nike, Skechers
Bundy Ecko
ostatne oblecenie...Selected, CrossHatch, Bertoni, RL, 4 you...
Topanky mam asi najradsej Nike, Skechers
Bundy Ecko
ostatne oblecenie...Selected, CrossHatch, Bertoni, RL, 4 you...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmm mne to tak pride ze vsetci tu ficia len na logo a uspesnos firmy v klamani ludi !!
.....
... ja mam adidas, nike a podobne vypeky v pi..i .... je to na kkt priplatit si 1000Sk len za poondiate logo .... to je dost nahlavu ....
...btw.: ked za nieco platim tak aspom nech z toho mam pocit ze to stoji za to ... cize nohavice ..je mi jedno ... , tricka ... v podstate mi je jedno + nejake coolmaxove a polartecove , a prefektne veci su od H-D motor clothes , rad nosim ciernu kosielku od cinana.. , bundy + mikiy / proste top layer / - Husky , High Point , direct alpine // veci od mammuta su fajnovucke ale pre mna drahe .. raz budem zarabat ! // , topanky : Gri Sport Italia , Garmonty su fajnovucke , Raichle takisto.
... a heslo tychto znaciek??? ... : aspom ludia vedia zaco platia !
... ja mam adidas, nike a podobne vypeky v pi..i .... je to na kkt priplatit si 1000Sk len za poondiate logo .... to je dost nahlavu ....
...btw.: ked za nieco platim tak aspom nech z toho mam pocit ze to stoji za to ... cize nohavice ..je mi jedno ... , tricka ... v podstate mi je jedno + nejake coolmaxove a polartecove , a prefektne veci su od H-D motor clothes , rad nosim ciernu kosielku od cinana.. , bundy + mikiy / proste top layer / - Husky , High Point , direct alpine // veci od mammuta su fajnovucke ale pre mna drahe .. raz budem zarabat ! // , topanky : Gri Sport Italia , Garmonty su fajnovucke , Raichle takisto.
... a heslo tychto znaciek??? ... : aspom ludia vedia zaco platia !
neviem ci to myslis vazne ? ale ak ano, tak si dost mimo... co myslis, kde sa robia veci ako adidas, nike ? zeby v Cine... jasne, ze hej... vsetko je z Ciny a okolitych destinacii... Kenvelo sa robi v Rumunsku alebo tak nejak...Lord_3D napísal:mám rád značkové veci Adidas, Puma, Mustang, Kenvelo <?>. Proste nech to nieje z OBCHODU VYCHÁDZAJÍCIHO SLUNCE![]()
Osobne si potrpim iba na znackove topanky a bundicku... ostatne veci su od barskoho...
ps: krajina vychadz. slunce je Japonsko (ztade vela veci neni na nasom trhu)... takze tak
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
dair
Guru wannabe
od teba to sedi, "nosis" Lacoste a nevies ani pisat po slovensky....dan napísal:kenvelo je velky shit a klam ludstva su to velmi nekvalitne materiali
Nie kazdy ma tolko love aby si mohol dovolit hocico...
Btw na zaciatku tejto temy si dal prispevok v style:
ak si dobre spominam no bolo to zmazane a o par stranok pises ze:dan napísal:wooow, odkial mate tolko peniazkov![]()
Tusim sa tu opakuje ten tvoj "omyl" v KONTRAFAKT teme ze raz su super a raz ich nemusis...dan napísal:ja nosim Lacoste, rucne siju vsetko aj gombiky, bla bla...