mulatt napísal:dnes som dal sestre kupit boty a nastastie este mali moje cislo..20€ no nekup to..len skoda ze sa k nim dostanem az v stvrtok..
btw:mckenzie
také som videl tuna v meste za 3 € ...
Prepáč, ale nikdy by som to na nohu nedal, keďtak nadoma, každý má iný vkus, chápem..
Lub0$ napísal:Dnes som si kupil All Star.....moj (uz) splneny sen
Tiež plánujem kupiť podobné, nevyzerajú ale mid topánky blbo ku kraťasom? Sprosto sa pýtam lebo som mal doteraz len low.. a tak neviem, nechcem vyzerať ako debil.. Normálne to dáš ku kraťasom?
Innocence napísal:Tiež plánujem kupiť podobné, nevyzerajú ale mid topánky blbo ku kraťasom? Sprosto sa pýtam lebo som mal doteraz len low.. a tak neviem, nechcem vyzerať ako debil.. Normálne to dáš ku kraťasom?
Innocence napísal:Tiež plánujem kupiť podobné, nevyzerajú ale mid topánky blbo ku kraťasom? Sprosto sa pýtam lebo som mal doteraz len low.. a tak neviem, nechcem vyzerať ako debil.. Normálne to dáš ku kraťasom?
Vies co, toto hrozne trapilo aj mna ked som si ich kupoval, vobec som sa nevedel rozhodnut ci si mam zobrat vysoke alebo nizke....nakoniec som sa rozhodol pre tieto, no uplne kratasy ja nenosim, iba tak k vode, a k vode nosim slapky...bezne po meste chodim v tristvrtakoch a vyzera to celkom dobre, hlavne ked mam maskacove bielo sive tristvrtaky tak to sa mi celkom paci
No inac ku klaickym kratasom by som asi cele neobul....ku kratasom nos slapky
Lub0$ napísal:Vies co, toto hrozne trapilo aj mna ked som si ich kupoval, vobec som sa nevedel rozhodnut ci si mam zobrat vysoke alebo nizke....nakoniec som sa rozhodol pre tieto, no uplne kratasy ja nenosim, iba tak k vode, a k vode nosim slapky...bezne po meste chodim v tristvrtakoch a vyzera to celkom dobre, hlavne ked mam maskacove bielo sive tristvrtaky tak to sa mi celkom paci
No inac ku klaickym kratasom by som asi cele neobul....ku kratasom nos slapky
Jasné, zle som sa vyjadril, pardon, myslel som samozrejme 3/4 nohavice.. kraťasy nosím len k športu a ako si aj Ty spomínal na kúpaliská, ku kraťasom "nad kolená" nosím športové botasky/šľapky.. každopádne, diky za radu, asi si nejaké tie midy zaobstarám
Inak neviem ci som sem pisal, najbeznejsie pouzivam asi 3 roky stare nespecifikovane pumy, klasicke sportove botasky. Vtedy stali myslim okolo 2000Sk. Okrem toho casto chodim v klasickych batovkach.
narazil som na svoje nove boticky u Batu akurat ked ich precenovali z 89 na 50... obrazok sa mi akosi nedari najst - kazdopadne pekne kozene makkucke poltopanky znacky Fluchos su to... ked sa bude dat tak ich cvaknem a editnem post...