toto su oni Nike Sweet Classic Suede - farba Cool greySparrow napísal:Ja by som chcel tieto ako ma Roger v tejto reklame, a preto by som bol velmi vdacny za nejake info ohladne tychto tenisiek, vopred velka vdaka![]()
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Footlocker su taky vydrbanci.....som si od nich z kamenneho obchodu kupovl uz asi 2oje boty....a ta ich poltika stoji za hov**
Superstar sa mi rozpadli po par mesiacoh, obidve boty na tom istom mieste...tak ze reku ich idem reklamovat, a oni ma odfajcili, ze reklamovat sa daju iba do 16 dni od zakupenia, ze uz po 16tich dnoch, ti nevymenia boty ktore su nejakym sposobom poskodene....cize aj ked to nebola vobec moja chyba, tak som mohol 60librove boty po dvoch mesiacoh nosenia vyhodti.
Superstar sa mi rozpadli po par mesiacoh, obidve boty na tom istom mieste...tak ze reku ich idem reklamovat, a oni ma odfajcili, ze reklamovat sa daju iba do 16 dni od zakupenia, ze uz po 16tich dnoch, ti nevymenia boty ktore su nejakym sposobom poskodene....cize aj ked to nebola vobec moja chyba, tak som mohol 60librove boty po dvoch mesiacoh nosenia vyhodti.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam taketo :
http://www.wakenskate.com/wakeboard/clo ... t/red.html
http://www.wakenskate.com/wakeboard/clo ... t/red.html
Len tak zo srandy som sa ich spytalJaQuBe napísal:NIKE ID bohuzial nedorucia to na SVK ...inac neviete ci nebudu niekedy posielat na SVK?
Kód: Vybrať všetko
Your Question has been Submitted
The reference number for your question is '090716-000169'.
You should receive a response by email from our support department within the next business day. -
Lacikeks
Adidas a Nike 4EVER
Ja preferujem hlavne Adidasy biele alebo čierne, na šnúrky s veľkým jazykom alebo na suchý zips. A takéto rovnaké aj Nike
.
-
JaQuBe
Medium Star
lacnejsie?to iste len v librach nie? pisu 21-28 dni.Zaxman napísal:a kolko je doba kým spravia te nike boty totiž kamaratka je v ANG..........a chcem aby mi objednala te boty tam kedže to vinde lacnejšie ako ked si ich dam doviesť do čiech a potom svk len či ona tam bude do vtedy ......
//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2009, 19:48 )
tak toto mi odpisali prelozte nwm vsetko: Dear Jakub
Thank you for your interest in NikeStore.com
Unfortunately, we are currently only shipping products to the countries stated on our website. Please use the Store Locator on our website to find your nearest Nike store or authorised Nike dealer. We apologise for the inconvenience.
Sincerely,
Eduardo Valencia
Nike Customer Service
//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2009, 20:07 )
Skusil som sa popytat ludi na Pokeci...zaujem by bol zo 50odpisali za 20minut...kebyze vsetco napisu...mozno by zacal;i posielat na SVK
ale prt to nemá nič spoločne z velkostou boty ........šak daj si najmanšiu a najvačšiu a cena sa nepohne ide oto že ked je firma v anglicku tak to pre angličanou bude lacnejšie nie ? .......ciže ked si to kupuješ na slovensko teda CZ .....tak tam je asi zarátane poštovne nie ??lebo nvm že by nike mala závody v česku .........a je to uplne normalne ved si porovnaj čo chceš v anglicku je vždy všetko lacnejšie
-
JaQuBe
Medium Star
sry preklep nie dlhsou ale drahsou...iny model prosteZaxman napísal:ale prt to nemá nič spoločne z velkostou boty ........šak daj si najmanšiu a najvačšiu a cena sa nepohne ide oto že ked je firma v anglicku tak to pre angličanou bude lacnejšie nie ? .......ciže ked si to kupuješ na slovensko teda CZ .....tak tam je asi zarátane poštovne nie ??lebo nvm že by nike mala závody v česku .........a je to uplne normalne ved si porovnaj čo chceš v anglicku je vždy všetko lacnejšie