Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
m600i
ja mam tiez m600i je to strojovna,jedinu vycitku mam akurat k tomu ze nema fotak ale to je dane tymze je to manazersky fon,ale inak som nadmieru spokojny,teraz som si dkupil 4GB kartu takze paradicka,rozmyslam este na FW z W950i ale uvidime,este mam aj k750 firmeware z w800,SE 4ever iny telefon uz nechcem,ostatne su shitytrizzo napísal:kupil som SE M600i....... super fon, konecne smartphone bez fotaku.... super-inteligentny
tak po novom mam Nokia 6151, premna postacujuci fonik, nemam mu co vytknut... mozno tak to, ze mam dost oskrabany kryt (ale to je zalezitost 300 sk a potom dobreho starania sa o fon) a nemam kabel, aby som hodil novy FW (taktiez sa to da vyriesit, ak by som velmi chcel)... no chcel by som fon Nokia 6300, ten sa mi celkom paci, hlavne kvoli tomu, ze je jednoduchy, pekny, aj ked ho ma kazdy, to mi je jedno...
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chyba tam aj Android, Palm, BlackBerry atd a nikto sa nestazujedodo_mt napísal:V ankete chyba este OS X
Pouzivam po dlhej dobe pouzivania aj "hlupich" aj "Inteligentnych" telefonov konecne inteligentny telefon teda Apple iPhone 2G 8GB s mnohymi upravami FW a doinstalovanymi roznymi app s ktorymi mi velmi vyhovuje.
dodo
za 60 € je tvoj v KE2Pacaveli napísal:tak po novom mam Nokia 6151, premna postacujuci fonik, nemam mu co vytknut... mozno tak to, ze mam dost oskrabany kryt (ale to je zalezitost 300 sk a potom dobreho starania sa o fon) a nemam kabel, aby som hodil novy FW (taktiez sa to da vyriesit, ak by som velmi chcel)... no chcel by som fon Nokia 6300, ten sa mi celkom paci, hlavne kvoli tomu, ze je jednoduchy, pekny, aj ked ho ma kazdy, to mi je jedno...
btw: neviem ci som to tu uz pisal ale zasa som sa vratil k svojej s60 laske 6120c...kebyze toto ma wifi tak placem od stastia