prva a posledna nokia ktoru mam!!!
kto ma ten mobil tak vie o com hovorim
denne telefonujem viac jak hodinu a kazdy vecer musin napajat telefon na nabijacku....slabota
denne telefonujem viac jak hodinu a kazdy vecer musin napajat telefon na nabijacku....slabota
jj to bude kvoli tej nokii...boze ludia vy ste fakt debilni...
heh ja som mal N73 a vydrzala mi tiez len den, myslis ze nova baterka tomu nepomohla?
Hellboy248 napísal:heh ja som mal N73 a vydrzala mi tiez len den, myslis ze nova baterka tomu nepomohla?
MYSLIM ZE NOVA BATERKA TOMU NEPOMOZE. bol som sa pytat v "pomaranci" a tam mi povedali ze mobil so symbianom ma taku vydrz... ja denne telefonujem priblizne hodinu a to je myslim ze dost no ajtak by mala baterka aspon 2 dni vydrzat... no neviem ale asi uz nekupim dalsiu nokiu... som sa dost sklamal... a este jedna hlavna vec!!! a to ze to nielen ja mam taky problem s telefonom(s baterkou) skoro kazdi co ma N 6120c sa stazuje na vydrz baterky
//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 10:36 )
pershing napísal:jj to bude kvoli tej nokii...boze ludia vy ste fakt debilni...
ja viem maoja prva a posledna nokia citaj vyssie... pred tym som mal 4x SE a spokojny som bol!!! neda sa to teraz porovnat...
SE W580i Nezťažujem sa má Walkman 2.0 ,Podprou Pamäťovky a mobil som kupoval hlavne pre zábavu a hudbu .Môj mobil má dokonca podporu na Shake Control ,zatrasením telefóna premeníte skladbu....využívam keď púšťam hudbu a hrajem hru jednoducho pridržím tlačidlo Walkman a zatrasiem Rádio podporuje aj s RDS .Stačí mi má veľa šikovných funkcíí ...niektoré dokonca ani nevyužívam . [/i]
originali: omfg netrep <>. Moja mamka ma teraz moju N73, denne vola v hodinach a baterka jej vydrzi min. dva dni ...a ake staznosti na 6120c? ze ju maju traja kamarati a vsetkym vydrzi aspon tyzden ...
Teraz 3-kombináciu Nokia N95-1, Nokia N73 a Sony Ericsson K550i.
Ešte tomu dám týždeň, kým sa rozhodnem pre ten ideálny, každý má svoje + a -, ale naj vychádza N95, takže ostatných 2 sa asi zbavím(kým im nepadne záruka).
ja mam spv m3100 (htc tytn), predtym som mal kopec hlupych mobilov, vacsinou sony ericsson-y, jeden mam este aj teraz, kvoli tomu, ked sa mi nechce brat tuto tehlu so sebou:)..s windows mobile 6.1 je to super pristroj, aj ked uz by som chcel mozno nieco novsie.