alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov

Príspevok od používateľa Hensym »

30.9.2017 som prejavil záujem o službu Nový Samsung každý rok, vyplnil som objednávku.
Obratom mi prišiel mail, že "dnes, najneskôr zajtra sa vám určite ozveme.
Meškali niekoľko dní, tak som im v Utorok poslal mail, že či ešte evidujú moju objednávku.
V stredu mi volali okolo 13:00, ale ja som v práci na obede nemal pri sebe telefón, potom som si našiel mail že ma neschválili, lebo že sa mi nevedeli dovolať, tak som im obratom napísal, že to bol jednorázový omyl, preposlal som znova moje číslo, že môžu zavolať znova.
Celý deň nevolali, a ani celý nasledujúci deň, tak som im vo štvrtok o 16-tej volal. 15 minút som čakal na infolinke a keď som sa dostal na radu, tak mi žena povedala, že ich telefonári telefonujú každý deň, že oni ma evidujú (pričom mi ani nemohla rozumieť moje meno), a že najneskôr zajtra už sa mi určite ozvú, že mám iba čakať.
Zajtra je dnes, už je 6 večer, a stále nič.

Keď už sa rozhodnú spustiť službu, kde treba telefonicky overiť, či má človek naozaj záujem a či nie je robot čo vyplnil objednávku, tak by sa mohlo zariadiť aby "dnes alebo zajtra" neznamenalo 7 dní, a to ide víkend, takže 9. :|

//karma: lenže ja nechcem S8 za 40€ mesačne. Máš pravdu, že tam zaplatíš 480€ a nie je tvoja, a vlajkové lode po roku výrazne tratia na cene. Mňa oslovila tá A5, čiže stredná trieda. Ja míňam mesačne absolútne minimum za telefón, ľudia v mojom okolí majú bežne paušály, kde platia cez 20 euro a majú k tomu nejakú J3-ku, alebo ešte niečo horšie. Tu mi ide hlavne o to, že údajne naozaj nemajú problém s reklamáciou, nemusím nosiť na telefóne púzdra (a zo 7mm telefónu robiť 10 milimetrový), a podobne. Keď si kúpiš telefón na paušál alebo splátky a rozbiješ ho, tak máš smolu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

preco si nevyplnil objednavku znova?
Hensym
VIP
VIP

Lebo som v tom nevidel zmysel, v tom maily, kde som im mal obratom poslať platné tel.č. priamo napísali, že mi ihneď obratom zavolajú, ale dodnes sa neozvali.

Až dnes mi znova o 8 ráno odpísali z helpdesku, že "predali to na príslušné oddelenie a budú ma kontaktovať znova", ale je 5 poobede a nič.

Idem vyplniť znova. Ale už na to nemám ani nervy popravde. Keď mi 10 dní nevedia jednu službu PREDAŤ, ako rýchlo asi budú riešiť reklamácie, ktoré sľubujú vraj úplne pohotovo?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

zial ono je to tak ze ak si v call liste a nedvihnes tak sa prepadavas automaticky na spodok a pride na teba rad za par dni
Hensym
VIP
VIP

Všetko beriem, ale nech potom nepíšu 150px fontom "Ozveme sa Vám ešte dnes, najneskôr zajtra" ešte pred tým, ako vôbec vyplníš objednávku. :)
Už mi volali, tak teraz už "iba" čakám na SMS. :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Máte niekto skúsenosti zo službami "nič neriskuj" alebo z vrátením tovaru do 60 dní? Mám záujem o kúpu fotoaparátu, len si nie som istý či mi to vydrží dlhšie ako týždeň s nim fotiť. A keď už alza má tieto služby, tak prečo ich nevyužiť? Len si nie som istý, do akej miery budú tieto služby ozaj fungovať :-D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

par krat som si doplatil vratenie do 60 dni. ziadne problemy som s tym nemal. celkovo mam pocit ze alza nejak neriesi, minule mi dokonca vymenili zdroj hned na mieste za novy aj napriek tomu ze som nic nepriplacal a bolo to uz po 14 dnoch.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Podciarkujem aacidove slova, stuple za 100€ po cca 40 dnoch som ich doniesol, panecek sa ani neusiloval skontrolovat ci tam je vsetko co ma byt a rovno sa ma opytal ci chcem cash alebo dobropis :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Mne tiže len chlapík otvoril krabicu prebehol to rychlo očami, ani si nezistoval čo všetko má byť v balení a dal mi peniaze
davalla
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa davalla »

úplne rovnaká skúsenosť u mňa, pozrel na slúchatká pokýval hlavou a za 15 min som išiel domov s novým kusom :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Objednal som tovar na firmu, uz som im v minulosti reklamoval to, ze som im vypis z OR a karticky IC DPH posielal. Nestacilo. Objednavka spravena, dorucenie tovaru na pobocku. Pridem, poviem cislo objednavky a predavac mi vravi, ze ta objednavka je uzavreta. Pytam sa, ze preco, ze ci kvoli DPH. Ze ano, ze si mam tovar preobjednat a prist si pon zajtra. Vravim, ze to zaplatim cele s DPH v hotovosti a nech mi da normalne blocek z poklade. Vraj to nejde, ze si to mam preobjednat a prist zajtra. Hlavne, ze rano o pol deviatej mi prisiel mail a par minut neskor sprava na Viber, ze moja objednavka caka na pobocke a mam si ju prist vyzdvihnut.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Mne dosla SMS na cislo, ze mam pripravenu objednavku a zaplatenu, s PIN, na niekolko sto Euro. Na tom by bolo vsetko fajn, ak by som aj realne nejaku objednavku aj spravil. To ale nejaky nestastnik zadal iba moje cislo zle :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

A ako si spokojný s daným produktom ? :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes mi prisla opat sprava, ze si mam prist pre tovar. Sranda. Na mail, ktory som im poslal este nikto nereagoval.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja som im vcera bol vratit GPU po 2 dnoch a uplne si to ten typek prezeral, dobre ze si nevzal lupu... potom sa zacal stazovat, ze ake maju evgy na p*cu balenia :roll: Zajtra ak stihnem, tak im tam idem doniest dalsiu(inu) GPU na vratenie, tak snad nebudu mat nieco proti :lol:

Osobne mi to pride, ze odkedy je to spojene s autobusovou, tak je to dost nakkt, nie je kde zaparkovat... nadludia na Porsche/BMW/Audi sa postavia rovno pred vchod hodia blikacky, to ze kvoli nemu je tam vacsia zapcha jak na pristavnom, to ho nezaujima... atd. Viac sa mi pacil styl na sposob Agemu, nikde nic a tam agem :lol: a v alze to bolo, ze vojdes do sadrokartonoveho tunela a na konci je alza vydaj :lol: a teraz dojdes, 30ludi sa na teba hned otoci, ze co za kkta tu dosiel, je to take neosobne :D Btw. tie dvere od Twin City, ma zacinaju pekne **** :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Tak je to taký vývin, osobne som celkom spokojný s presunom pobočky v KE, je to teraz lepšie, priestor je omnoho lepší ako kedysi (i keď po tých 3 mesiacoch by už mohli poriešiť ten stroj na výdaj objednávok...).

Verím, že to asi všetky BA pobočky sú na flekoch, kde je veľká premávka.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ani nie, napr. centrala v autobusovej stanici :D
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Snad ked sa posunie autobuska na permanentne miesto tak zmenia to stojisko autobusov na dalsie alza parkovisko, nech sa tam da konecne zaparkovat
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Fuha, tak to si pockame asi tak este 4 roky :D
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Teraz tam nie je sanca parkovat. Aspon ze existuje Alza drive.
Napísať odpoveď