Obratom mi prišiel mail, že "dnes, najneskôr zajtra sa vám určite ozveme.
Meškali niekoľko dní, tak som im v Utorok poslal mail, že či ešte evidujú moju objednávku.
V stredu mi volali okolo 13:00, ale ja som v práci na obede nemal pri sebe telefón, potom som si našiel mail že ma neschválili, lebo že sa mi nevedeli dovolať, tak som im obratom napísal, že to bol jednorázový omyl, preposlal som znova moje číslo, že môžu zavolať znova.
Celý deň nevolali, a ani celý nasledujúci deň, tak som im vo štvrtok o 16-tej volal. 15 minút som čakal na infolinke a keď som sa dostal na radu, tak mi žena povedala, že ich telefonári telefonujú každý deň, že oni ma evidujú (pričom mi ani nemohla rozumieť moje meno), a že najneskôr zajtra už sa mi určite ozvú, že mám iba čakať.
Zajtra je dnes, už je 6 večer, a stále nič.
Keď už sa rozhodnú spustiť službu, kde treba telefonicky overiť, či má človek naozaj záujem a či nie je robot čo vyplnil objednávku, tak by sa mohlo zariadiť aby "dnes alebo zajtra" neznamenalo 7 dní, a to ide víkend, takže 9.
//karma: lenže ja nechcem S8 za 40€ mesačne. Máš pravdu, že tam zaplatíš 480€ a nie je tvoja, a vlajkové lode po roku výrazne tratia na cene. Mňa oslovila tá A5, čiže stredná trieda. Ja míňam mesačne absolútne minimum za telefón, ľudia v mojom okolí majú bežne paušály, kde platia cez 20 euro a majú k tomu nejakú J3-ku, alebo ešte niečo horšie. Tu mi ide hlavne o to, že údajne naozaj nemajú problém s reklamáciou, nemusím nosiť na telefóne púzdra (a zo 7mm telefónu robiť 10 milimetrový), a podobne. Keď si kúpiš telefón na paušál alebo splátky a rozbiješ ho, tak máš smolu.