Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Zdravím, známy ide do Chorvátska, pýtal sa ma na nejakú offline navigáciu do androidu, nevie po anglicky, preto bude potrebovať cz/sk jazyk, musí to byť offline kvôli dátam. Pozerám na nete, android nepoužívam, takže si robím prehľad, tých navigácií je veľa, preto sa takto radím, vopred vďaka za rady.
Predchádzajúca strana..
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.app.maps
https://play.google.com/store/apps/deta ... ponia.bor3 (treba vybrať OpenStreetMaps, tie sú zadarmo)
https://play.google.com/store/apps/deta ... e.app.maps
https://play.google.com/store/apps/deta ... ponia.bor3 (treba vybrať OpenStreetMaps, tie sú zadarmo)
Nezačali vám náhodou v poslednej dobe chodiť na Viber divné správy? Rôzne reklamy, kvázi súťaže a podobné otravné voloviny? Dá sa to nejako poriešiť okrem odinštalovania appky?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, za posledny tyzden mi dosla 2x reklamna sprava. Zmazal som ju ci blokol adresata.
Nejaká reklamná/podvodná správa mi prišla na Whatsapp. Bolo v nej písané, že moje číslo bolo náhodne vyhrané a získavam cenu. Ak chcem viac informácií, mám kliknúť na odkaz nižšie. Tej osobe/robotovi, čo mi tú správu odoslal sa nedalo poslať žiadnu správu. Whatsapp mi vypisoval informáciu, že som bol odpojený z chatu. Správu som okamžite vymazal a viac neriešil. Možno má niekto nejaký nápad ako okradnúť užívateľom Whatsapp-u a Viber-u.
Tu aplikaciu som uz skusal, nefunguje. Po "odoslani" to ukaze notifikaciu, ktora po rozkliknuti otvori aplikaciu Spravy, ale sprava tam nie je.melonSVK napísal:Ma naozaj necakany nazov - Fake SMS Sender
-
hojko
Site Admin
Samozrejme, kedze posledna aktualizacia tej aplikacie je: 11. februára 2013 Treba pohladat inu aplikaciu, na Play ich je plno. Daj hladat Fake SMS a citaj recenzie, pozeraj datum vydania.
Máte niekto zakúpený sygic? Ja som ho dnes kúpil za 20€, a hneď som dal sťahovať Maďarsko, keďže večer idem na letisko. No keď dám vyhľadať Budapešť letisko a dám navigovat, tak mi ukazuje chybu a výpočet trasy sa nenašiel. Mapa maďarská ma len 30 MB nie je to malo? Neviete kde môže byť problém?
-
94jakub
Guru wannabe
30MB je určite málo. A máš zakúpenú celú Európu(resp. Maďarsko)? Či ti nestiahne len nejaké diaľnice/tranzitné cesty a nie celú mapu.
Mam kúpenu celú Európu. Tak to netuším, ale moc toho na výber v aplikácii nemám.
-
guess.whoo
Redeemer
Madarsko ma len 34,7MB
-
94jakub
Guru wannabe
Ak ti to inak nepôjde tak skús nájsť na nete downloader máp, čo používajú ľudia na cracknutú verziu. Tie mapy potom len nakopíruješ do zložky v telefóne.
Ma tak mať? Lebo napríklad v here mapách ma okolo 300mb.guess.whoo napísal:Madarsko ma len 34,7MB
-
guess.whoo
Redeemer
hej mam ich stiahnute len moj Sygic akosi odmieta spolupracu a pada 
Ta na ric to je keď ma nevie na letisko od navigovat. Doma už nie som, takže už toho veľa nenarobim. Pôjdem na here navigácií, dúfam že ma tam odvezie, nemám ju ešte odskúšanu 
-
guess.whoo
Redeemer
ja uz Sygic ani nezapinam, pouzivam len Here a je zatial 100%tna. Navyse je zadara a offline. Btw naco si vyhodil 20e za Sygic?
Lebo ja som zase fical stále na sygicu. Pred týždňom som bol pri mori v Nemecku a nemal som najmenší problém. A už ma prestalo baviť stále sťahovať warezove verzie. A 20€ neni až tak veľa.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak aj ja..roky na Sygicu, ale prisiel Here, skusil som a nemam dovod znova pouzivat Sygic
-
hojko
Site Admin
Madarsko mi ukazuje v mobile ako 37,5MB (Sygic, mapy TeleAtalas, verzia 2015.03). Zmaz to a skus stiahnut este raz. Mozno nemas Slovensku mapu a preto ti to nevie vypocitat 
Viber dnes vydal aktualizaciu v ktorej riesi problem so spamom.