Android aplikacie
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android aplikacie
Má tu niekto nejaké skúsenosti s Opera Max? Ď.
Best of GPS applications?
Niečo čo nepotrebuje mať zapnutý internte ale stačí GPS
Sygic nemá napríklad jednu ulicu čo ma prekvapilo a to mam na 7dní premium
takže niečo také čo ma neprekvapí že ono to tu nieje
Niečo čo nepotrebuje mať zapnutý internte ale stačí GPS
Sygic nemá napríklad jednu ulicu čo ma prekvapilo a to mam na 7dní premium
takže niečo také čo ma neprekvapí že ono to tu nieje
Pozri posledné dve strany tejto témy..
stazuj sa u TomTomajapaja napísal:Sygic nemá napríklad jednu ulicu čo ma prekvapilo a to mam na 7dní premium
v premium verzii su afaik tie iste mapy
Here mapy. Mna ale zase tu prekvapilo ze chyba ulica. Takze pouzivam striedavo sygic a here.
-
hojko
Site Admin
Sygic pouziva standardne TomTom mapy a k dispozicii su aj Here mapy pre Sygic.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dnes som nainštaloval Adblock Plus Browser. Môžem odporučiť 
-
hojko
Site Admin
Treba root ci nie??? Alebo sa to nastavuje ako proxy???
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Netreba. Len nainštaluješ prehliadač a hotovo 
ahoj
hladam aplikaciu na vyhladavanie a citanie clankov.
moja predstava je taka ze si zvolim kategorie (auta, pc, sport) a jazyk a app ponukne clanky rozne z webu - nechcem si napevno nastavovat server - ze chcem clanky z pctunningu alebo zive, ale chcem aby mi podla kategorie, jazyka ponuklo clanky ktore su najcitanejsie, alebo proste naviac klikane a zaujmu a mozno aj z neznamych serverov.
existuje take daco ? dik
hladam aplikaciu na vyhladavanie a citanie clankov.
moja predstava je taka ze si zvolim kategorie (auta, pc, sport) a jazyk a app ponukne clanky rozne z webu - nechcem si napevno nastavovat server - ze chcem clanky z pctunningu alebo zive, ale chcem aby mi podla kategorie, jazyka ponuklo clanky ktore su najcitanejsie, alebo proste naviac klikane a zaujmu a mozno aj z neznamych serverov.
existuje take daco ? dik
Nemá toto robiť Google News & Weather alebo Kiosk Google Play?
Inak, používam Pocket na odkladanie článkov a ten potom na základe mojich odložených článok vyhľadáva podobné.. ale iba v angličtine. A podľa mňa asi všetky tieto weby fungujú zatiaľ iba v angličtine.
Inak, používam Pocket na odkladanie článkov a ten potom na základe mojich odložených článok vyhľadáva podobné.. ale iba v angličtine. A podľa mňa asi všetky tieto weby fungujú zatiaľ iba v angličtine.
Dik ten google news by bol fajn - len nahlady v nom cita pekne ale cely clanok otvara cez webovy preliadac a to je take zle citajuce sa... Este sa s tym pohram...no neni to presne ono.
Reddit vyskusam, dik.
Reddit vyskusam, dik.
flipboard?
Známa má Asus Zenfone 5, prišla za mnou s požiadavkou, že by chcela nejakú aplikáciu na foťák, ktorá by lepšie zvládala odfotiť pohyb - konkrétne behajúce dieťa. Vraj jej známa má nejaký Samsung a tam má vo foťáku takú funkciu a robí pekné fotky, iný známy má tiež nejaký Samsung, pôvodne nemal takú funkciu, ale stiahol si nejakú appku pre Samsungy a už tú funkciu má. Ona keď fotí so stockovým foťákom, fotky má stále rozmazané.
Pozeral som pár foťákov na Google Play (Zoom FX, A better camera, XnInstant), ale akosi žiadna tam nemala takúto funkciu. Na XDA som našiel foťák z S5ky, ale vraj funguje iba na portovaných romkách z S5.
Máte tip na nejaký foťák, ktorý by pomohol zvládnuť pohybujúce sa deti a vytvoriť lepšiu foto?

Pozeral som pár foťákov na Google Play (Zoom FX, A better camera, XnInstant), ale akosi žiadna tam nemala takúto funkciu. Na XDA som našiel foťák z S5ky, ale vraj funguje iba na portovaných romkách z S5.
Máte tip na nejaký foťák, ktorý by pomohol zvládnuť pohybujúce sa deti a vytvoriť lepšiu foto?
-
guess.whoo
Redeemer
nemyslim si, ze to bude v aplikacii, ale skor v samotnom fotaku. asusy su na tom podstatne horsie ako samsungy co sa kvality tyka takze si myslim, ze nic take nenajdes
Aj ja som si to myslel, že to bude záležitosť hardwaru.. Samsung asi bude mať podstatne lepšiu optiku.
-
94jakub
Guru wannabe
Nemyslím, že by to bolo nutne optikou. Zenfone 5 by mal mať f/2.0 a S5 má napríklad f/2.2
Skôr by som povedal, že to bude ďalšou elektronikou, ktorá spracováva obraz z čipu alebo čip samotný.
Skôr by som povedal, že to bude ďalšou elektronikou, ktorá spracováva obraz z čipu alebo čip samotný.
-
hojko
Site Admin
Suhlasim s tym, ze to bude o fotaku a nie o aplikacii. Takze jej odporuc iny telefon. Urcite pekne fotky robi velky Galaxy S5 a tiez S6.
No hej.. keď kupovala, chcela mobil do 100€, takmer polroka som ju presviedčal aspoň na tento Zenfone 5.. teraz som jej povedal, koľko stojí S5, tak už je spokojná aj s týmito fotkami..