Arogantni vodici na cestach
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
Mam pocit, ze pred Braniskom je pri zlom pocasi a pri snezeni 60km/h tabula.
S tou 60kou som si nie istý, ale na tom úseku merajú takmer vždy, je to pre policajtov pekná "ryžovačka", končí tam diaľnica, tunel je ešte takmer 1km ďaleko a oni už tresnú 80ku, a ešte je tam aj zákruta, takže policajtov naozaj zbadáš v momente, kedy Ťa už merajú.
Ibaze ja som siel s krasnym svedomim a vedomim ze idem predpisovo a urobil som vsetko pre to aby som okamzite spomalil (okrem brzdenia, nebudem brzdit na prazdnej dialnici prakticky bez dovodu), brzdit motorom mi v danej situacii prislo ako adekvatne a primerane dostacujuce, ved asi 50m za tabulou som siel 80 a uz som nastavil tempomat, akurat v urovni tabule som siel drsnych 93
.
Vtedy zakrocil p. bezmozog a v ramci dohladu nad plynulostou a bezpecnostou cestnej premavky (paradoxne keby som brzdil tak tu plynulost povedzme narusujem
) ma musel pokutovat, lebo moje chovanie na ceste nebolo akceptovatelne a dokonca ani zlucitelne s trestom riesenym dohovorom vodicovi, musel som byt financne postihnuty.
Inymi slovami, ked budem moct raz, v nejakom strajku a nepokoji, jedneho z tych hajzlov si vychutnam, som zvedavy ci aj potom budu taki hrdinovia ked ich zelene monterky budu rovnocenne tym mojim v com sa valam v garazi.
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2013, 8:28)
Vtedy zakrocil p. bezmozog a v ramci dohladu nad plynulostou a bezpecnostou cestnej premavky (paradoxne keby som brzdil tak tu plynulost povedzme narusujem
Inymi slovami, ked budem moct raz, v nejakom strajku a nepokoji, jedneho z tych hajzlov si vychutnam, som zvedavy ci aj potom budu taki hrdinovia ked ich zelene monterky budu rovnocenne tym mojim v com sa valam v garazi.
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2013, 8:28)
Ja som videl reflexne vesticky, ale v hlave mi hned blyslo ze vsak idem predpisovo takze brzdit ma ani nenapadlo.brm napísal:S tou 60kou som si nie istý, ale na tom úseku merajú takmer vždy, je to pre policajtov pekná "ryžovačka", končí tam diaľnica, tunel je ešte takmer 1km ďaleko a oni už tresnú 80ku, a ešte je tam aj zákruta, takže policajtov naozaj zbadáš v momente, kedy Ťa už merajú.
Ako sa meni spravanie sofera ked su pouzite spravne argumenty
http://www.youtube.com/watch?v=FwKq9vY6 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=FwKq9vY6 ... e=youtu.be
hej, toto som už videl...pekne zmäkol aj s tou trubkou
// tak toto ma dostalo... je to vôbec možné v tomto špinavom štáte ?! ale zrejme je...dôvod zastavenia bežná cestná kontrola.. tie hyeny mu normálne bránili aby ich predbehol..a tie dôvody
je sakra potrebné mať tu takýchto policajtov? deje sa toto vôbec v iných štátoch ?....sila
ale koniec koncov posúďte sami...ja nemám slov a úprimne som nasraný
https://www.facebook.com/photo.php?v=139418876237442
// tak toto ma dostalo... je to vôbec možné v tomto špinavom štáte ?! ale zrejme je...dôvod zastavenia bežná cestná kontrola.. tie hyeny mu normálne bránili aby ich predbehol..a tie dôvody
ale koniec koncov posúďte sami...ja nemám slov a úprimne som nasraný
https://www.facebook.com/photo.php?v=139418876237442
Dalsi capicaty bezmozgovia
http://www.mojevideo.sk/video/1957d/pol ... zovat.html
oko by som mu vypichol pri podavani dokladov
este mierny nadych do temy "Bratislavcania", potom sa necudujte preco "Blavaci" nadávajú na niekoho ked takyto buz**ant prijde robit do PZSR do BA takeho sasa docmaraneho zo seba. Ptfuj
"Ja mam svoje pravomoci takze mi dajte doklady"
Boze
http://www.mojevideo.sk/video/1957d/pol ... zovat.html
oko by som mu vypichol pri podavani dokladov
este mierny nadych do temy "Bratislavcania", potom sa necudujte preco "Blavaci" nadávajú na niekoho ked takyto buz**ant prijde robit do PZSR do BA takeho sasa docmaraneho zo seba. Ptfuj
"Ja mam svoje pravomoci takze mi dajte doklady"
Boze
- Prílohy
-
- images.jpg (10.63 KiB) 889 zobrazení
Nerozumiem v tom videu ani nič.
Vykomplexovany bezmozog nevedel prijat stav, ze ho ide obcan predpisovo obehnut a tak ho blokoval, nasledne ked ho predbehol "nepredpisovo" (povedzme) tak vyuzil svoje "ja mam opravnenia" a bezdovodne ho atakoval svojimi nepodstatnymi nazormi o rychlosti jeho auta. Naozaj nam treba taketo zbytocne pazruty penazi?
Za to blokovanie by fičal celý záznam aj s číslom odznaku na inšpektorát a ministerstvo vnútra len taký fukot!!! Čo ak by zareagoval reflexným dupnutím na brzdu, zozadu by ho niekto nabral a hneď zranené dieťa, manželka... Ten zelený ch*j nemá čo v uniforme robiť.
Inak máte to tu 2x po sebe
Inak máte to tu 2x po sebe
eyyy sorac na FB linky moc neklikam
Je to dement.
Je to dement.
kokos prestante mne je z toho fakt zle
Tak to video, riadny dement, najprv blokuje predbehne ho auto nic, a potom ho predbehne on a hned ho zastavi
. A podla tachometra zastavuje 
To budu nejaky experti
ked este aj hentam su odfoteny.
To budu nejaky experti
... pomáhať a chrániť
...
Najhorsie je ze toto neni "klasicky, radovy" policajt (obvodak, pmj, dopravak...) ale nejaka "uradna" pozicia. Jak nam seru na hlavu v priamom prenose neuveritelne.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak podla mna sa z toho robi velke halo, fizel sa asi zle vyspal a nepacilo sa mu, ze sa nasiel niekto kto instintivne nespomaly ked zbada policajne auto aj ked neprekracuje rychlost...
Tito ludia by mali mat profesionalitu a poznat nie len svoje pravomoci, ale aj povinnosti, kde patri mimo ine ze ked chce niekoho buzerovat za rychlost ma to mat namerane a nie ze "mne sa zdalo"...
Ale na druhu stranu by nezaskodilo keby vlasac v aute zachoval trochu zdraveho rozumu, moze nato raz doplatit...
kazdopadne to ze ho zastavil by sa este dalo "odpustit", ale to ze ho blokoval to prehnal, tam ten fizel jednoznacne pochybil...
Tito ludia by mali mat profesionalitu a poznat nie len svoje pravomoci, ale aj povinnosti, kde patri mimo ine ze ked chce niekoho buzerovat za rychlost ma to mat namerane a nie ze "mne sa zdalo"...
Ale na druhu stranu by nezaskodilo keby vlasac v aute zachoval trochu zdraveho rozumu, moze nato raz doplatit...
kazdopadne to ze ho zastavil by sa este dalo "odpustit", ale to ze ho blokoval to prehnal, tam ten fizel jednoznacne pochybil...
Ja sa divim "vlasacovi" ako inteligentne a s rozvahou regaoval. To
Ale ten fizel, tomu uz spanok nepomoze, jedine ten vecny. Bezmozog vsivavy ludstvu zbytocny tak isto ako ten mamrd z LC co pokutuje za vyhybanie sa vytlkom a cela banda tychto vypecencov co na potravinarskej ucnovke neboli oblubenymi v triede a na talentovkach im opadal marcipan z torticky. Este raz, ptfuj. Hajzli.
Ale ten fizel, tomu uz spanok nepomoze, jedine ten vecny. Bezmozog vsivavy ludstvu zbytocny tak isto ako ten mamrd z LC co pokutuje za vyhybanie sa vytlkom a cela banda tychto vypecencov co na potravinarskej ucnovke neboli oblubenymi v triede a na talentovkach im opadal marcipan z torticky. Este raz, ptfuj. Hajzli.
@Traktorista
No myslim ze toho zdraveho rozumu zachoval az prilis na to co ten fizel vyvadzal.
Inac vlasac predbehol tych fizlov az za znackou dialnica takze dalsi fail.
No myslim ze toho zdraveho rozumu zachoval az prilis na to co ten fizel vyvadzal.
Inac vlasac predbehol tych fizlov az za znackou dialnica takze dalsi fail.
A potom maj k nim rešpekt, úctu alebo obdiv. Hnus, v iných štátoch absolútny nonsens.Toto je iba vrchol ľadovca. Docela rád by som sa dozvedel, ako to na koniec dopadlo. Či zostalo iba pri videu alebo sa to aj riešilo s dôsledkami. Lebo videjko už je staré skoro pol roka.
Prikladám video jedného čecha na YT známy pod menom normicek, ktorý si dovolil tiež tú drzosť a predbehol všemožné policajné auto. Názor nech si urobí každý sám.
Prikladám video jedného čecha na YT známy pod menom normicek, ktorý si dovolil tiež tú drzosť a predbehol všemožné policajné auto. Názor nech si urobí každý sám.
Jeho nasr*lo hlavne asi to blokovanie. Ale vyzeral, ze to bol nejaky mlady fagan ten policajt.
Header: hh keby aspon takych zastavovali co neco porusia, keby aspon plnu ciaru presiel nic nepoviem. Ineho sofera by mozno nachytali.
My sme raz isli, policajti merali auta pomaly 90, oproti kamion a nwm uz co to bolo za auto si to pekne prefrcal okolo a policajti nic, ani sa len nekukli.
Header: hh keby aspon takych zastavovali co neco porusia, keby aspon plnu ciaru presiel nic nepoviem. Ineho sofera by mozno nachytali.
My sme raz isli, policajti merali auta pomaly 90, oproti kamion a nwm uz co to bolo za auto si to pekne prefrcal okolo a policajti nic, ani sa len nekukli.