Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa begbeee »

Pascalwb napísal:My sme raz isli, policajti merali auta pomaly 90, oproti kamion a nwm uz co to bolo za auto si to pekne prefrcal okolo a policajti nic, ani sa len nekukli.
To som bol asi ja :lol:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Vo stvrtok si idem z Petrzalky na Pristavny most (od Ekonomickej) a presne na konci zatacky do kopca akurat cerstvo zeleny zastavovali jedno auto. Zenska za volantom, urcite cela rozklepana, zastavila na kraji kde ani ziadna krajnica neni. Tak blokovali obaja cely jazdny pruh. Ranna husta premavka a vsetci brzdili aj ocami. Hroza. Nezastavil by som im ani zasvet. Nieje kde. Az OMW za odbockou na letisko.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Toto je klasika v Karlovej Vsi kde su ti bezmozgaci schopní vyblokovat odpocku na most Lafranconi. A aby sa ti nemalilo, s radostou ti otvoria dokoran dvere este do laveho /stredneho/ pruhu aby si sa nahodov nezapotil az sa im budes uhybat.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ako to je s tým, že nemusím zastaviť, ak to neuznám za vhodné ? Pretože naozaj niektorí šoféri mám pocit z toho stresu zastavia aj v strede cesty ihneď ako zbadajú majáky.
wladas
Redeemer
Redeemer

ten normicek je ale iny typek
toto ma dostalo

"to je divný, to musím jít vyzkoumat" :D
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

mam svojich kamosov policajtov, al oni kadeco nastvarali.. ale toto? krasny priklad slovenskej policajnej demencie, je to natocene a on este bude tvrdit, ze to nerobil... a toto sa u nas deje stale a zerie mi to nervy..

http://youtu.be/9i25p1k48zk
wladas
Redeemer
Redeemer

Markuss0
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Markuss0 »

toto video som videl.... na nich len ked mame dokaz... ale niekedy ani to nestaci ked su dvaja... :?
wladas
Redeemer
Redeemer

@Markuss0
tych fizlov tam moze byt aj 30 a aj tak sa beru ako 1 osoba...konflikt zaujmov alebo take daco
Markuss0
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Markuss0 »

@wladas
hmm ako kedy zase, bratranec mal so sebou v aute 3 ludi a nezastal na stopke, chytili ho 2 fizli ktori tvrdily, ze nezastal... on sa spytal kamosov ci zastal alebo nie, oni povedali ze zastal... 4 proti 2... nedali mu pokutu ale zato mu skontrolovali asi aj kolko ma nafty v nadrzi aby nieco nasli... ale nic nenasli a odisiel bez pokuty :)
wladas
Redeemer
Redeemer

mal stastie na blbych polisov
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Stastie je skor ked stretnes normalneho policajta :idea:

:minus: tak urcite. dalsi zo zaujatych, co?

//Nie niesom zaujaty, mam kamaratov policajtov a nieje ich malo. Dokonca tento moj nazor mi potvrdia aj oni. Takze zaujaty si akurat tak TY!
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

Bobr napísal:Stastie je skor ked stretnes normalneho policajta :idea:

:minus: tak urcite. dalsi zo zaujatych, co?

//Nie niesom zaujaty, mam kamaratov policajtov a nieje ich malo. Dokonca tento moj nazor mi potvrdia aj oni. Takze zaujaty si akurat tak TY!
kedze vyskyt normalneho policajta nie je normalny, robi to z normalneho policajta nenormalneho? :D

na tom videu je jasny blbcek, ktoremu nieco sadlo na nos... ale co ma vzdy zastavili, dalo sa dohovorit lahko a rychlo, staci slusnost a trosku komunikativnosti...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ale ved to je uz totalne chore aby policajt vyskakoval pri ziadosti o ukazanie nejakeho zaznamu... Nech si tu vravi kto chce - co chce, mna nikto nepresvedci ze policajti na SVK su normalny a ich prioritou je "Pomáhať a chrániť"... Buzerovat a obtazovat.. to by sa im tam viac hodilo.. A este k tomu, ze na SVK je skor vynimkou stretnut normalneho policajta - maximalne suhlasim...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja som uz svoje predstavy o tych tupeckoch vyjadril. Celil som "vlne" "kritiky" ale mam to v peeee :smt033 a moj nazor uz sa tazko zmeni a ako som povedal, sami sa stavaju do postavenia verejnych idiotov, saskov a ludi podradenych na taketo honcovanie si ega sa nebudem divit az na nich budu ludia pri obiehani z okna plut a kricat na nich jak na kur**čky. :mrgreen:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nechajte uz policajtov policajtami, alebo si na to spravte novu temu, kto to ma furt citat :)

Now, back to regularly scheduled programming.

Neni to o arogancii, ale niekedy mam chut si kupit nejake silne, velke auto s poriadnym ramom vpredu a zacat ucit slovenskych vodicov rozbiehat sa na krizovatkach... Tiez vas stve ze ludia miesto toho aby sa zacali hybat hned ked sa zacne hybat auto pred nimi tak cakaju kym odide aj na 15 metrov? A to nie ze sem tam niekto prestavuje radio a neuvidi hned, ale kazde rano prechadzam krizovatku na tretikrat, lebo auto predomnou sa pohne az ked uz je ten pred nim davno prec. Keby sa kazdy rozbiehal plynulo spolu tak prejdem na prvykrat... taky prejazd sa mi postasti tak 2x za tyzden :/
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Také niečo som si nejako moc nevšimol, že sa niekto na križovatke rozbieha až vtedy, keď je auto pred ním už dajme tomu tých 15m. No a ak by si si fakt zadovážil veľké silné auto s rámom na predku a niekoho by si chcel len tak troška postrčiť, tak by ťa to stálo minimálne pokutu. Takéto veci by som radšej riešil vytrúbením dotyčného predo mnou ak by stál a nehýbal sa.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Toto vadilo aj mne, ale musim povedat, ze za posledny rok sa to (aspon na mojej trase) dost zlepsilo a coraz viac ludi zvlada subezne rozbiehanie. Ale mne je to uz aj tak skoro jedno, prechadzam na skuter, od maja uz budem prispievat iba nadavkami na nezodpovednych soferov, ktori sa poriadne neobzeraju okolo seba :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa, keď sa pred nimi pohne auto, oni len vtedy radia jednotku..
Napísať odpoveď