Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Tu je pokracovanie o policajtoch a zakazoch - Dopravné priestupky policajtov
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

Ach jaj, policajti, večná téma závistlivcov ktorí by chceli porušovať predpisy ale nemôžu. Ak stojí policajné auto pred Kauflandom, viete prd či sú na zákroku a chytajú nejakého zlodejíčka alebo si šli len kúpiť briošky na desiatu, a môže vám to byť jedno.
Ak však spravia takú volovinu, že zaparkujú do protismeru na autobusovú zastávku a idú na zrmzlinu a ešte ich pri tom nafilmujú je to trestuhodná volovina a mali by za to poniesť následky ...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

jj presne tak.. s tou zmrzlinou to bola pekna volovina ale toto ze zaparkuje pred supermarketom tam kde by sa nemalo by spravil kazdy jeden z vas kebyze ma tu moznost..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Sice niesom vodic, ale ako spolujazdec som uz zazil rozne situacie.Videl rozne zeny, ktore sa malovali na semafore ked bola cervena.Samozrejme, ze nesledovali semafor a nastalo trubenie a kritizovanie.A o prednosti v jazde na krizovatkach uz ani nehovorim...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Poznáte stránku "Parkujem ako debil"? :)
http://parkujemakodebil.blogspot.com
Niekedy sa naozaj zastavuje rozum.......
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

k tym policajtom, skoro vzdy, ked meraju tak ich vidim stat na zastavke autobusov, kde je statie zakazane a samozrejme ju celu zaberaju, ked tam maju postavane auta, tip: piestany-banka pri penzione zachej alebo v nitre pri novom kruhaci pod zoborom tu 40
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Som sa zlakol, ze len u nas mame arogantnych vodicov. Tak nastastie aj inde...

How to drive a Hummer in Iraq
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hojko to nema nic spolocne s aroganciou, hummeri v iraku tak museli jazdit, mali prikazane nespomalovat ani nezastavovat kym nedorazili do ciela, pretoze iracke jednotky mali v oblube blokovat cesty a odstavene armadne vozidla potom napadat zo zalohy. Preto cely cas trubil a ludi ktori nepochopili zozadu jemne tukol.

Takze v ziadnom pripade nejde o aroganciu, ide skor o "opatrnost" a nakoniec aj plnenie priameho rozkazu.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

hojko napísal:Som sa zlakol, ze len u nas mame arogantnych vodicov. Tak nastastie aj inde...

How to drive a Hummer in Iraq
Fuuu ale ako som tak kukal na to mesto a tie auta zit by som tam veru nechcel ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevedel som sa rozhodnut kam to zaradit, ale tak dam to sem.

Niekedy pocas zimy som cakal na vlakovej stanici, kedze kvoli pocasiu meskal vlak, tak mi asi 3 mesiace na to prisla domov pokuta, ze som porusil zakaz zastavenia. Stal som tam asi 15 minut, vsetko naokolo je monitorovane kamerou mestskej policie. Tak som bol teda na MP a pokutu vyplatil, bolo to 12 ci 14 eur.

Co cert nechcel, pred par dnami (cize zhruba 4 mesiace po zaplateni pokuty) mi prisiel list z MP s tym, ze som v ten a ten den porusil akusi dopravnu znacku. Tak som si to pozrel na internete aj s tym, ze kde sa ta ulica nachadza a hla, je to ulica pri budove mestskej policie a bolo to v tom case ked som bol vyplatit tu pokutu.

A tak som isiel na policiu s tym, ze o co ide. Tak ked som bol prvykrat platit pokutu za zakaz zastavenia, tak som sice pri odchode z policie zastal na stopke, ale nedodrzal som prikazany smer jazdy, ktory som si vobec nevsimol a ktory je tam podla mna aj tak nezmyselne a zbytocne stanoveny. Dal som si uz ale pozor a pozorne som odtial odisiel. Verim, ze tentokrat bez priestupku.
sumecvelky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sumecvelky »

Nepozna niekto v Martine bielu Fabiu, pekne elektrony, vzadu folie, vyfuk, poznavacia znacka MT-600 (pismena neviem, mozno MT-600CB). Je to strasne arogantny vodic, predbiehal ma na Slimaku co je uplne chore, lepil sa uplne na mna ked som isiel 50 cez mesto, kluckovanie z pruhu do pruhu bez smerovky. Ak by niekto vedel o koho ide, komu patri auto, kde parkuje alebo akekolvek informacie, tak mi ich prosim napiste do posty. Dzienkuji!
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Mladý vodič, ktorý opitý zrazil dve ženy: Už je obvinený!

silno by ma zaujímal Váš názor na tento článok. viac-menej ani nie tak na článok, ako na arogantného vodiča, jeho čin a celkovo na jeho možný pobyt za mrežami :evil:.

pýtam sa sám seba: je možné aby človek ktorý s 3,5 promile zabije vo vysokej rýchlosti v OBCI dve babičky na ceste fasol za tento čin max. 12 rokov?! to akože ako je toto možné?!!!

BOHA :evil:

---------------------------------------
Topky.sk napísal:Zrejme bude čeliť stíhaniu pre usmrtenie, za čo by mu hrozilo štyri až desať rokov väzenia.
:smt037

zdroj: Mladík s 3,5 promile zrazil tri ženy, dve zomreli!

kur*a to kde sme?! :cry:
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

No bohužiaľ je to možné. A kruté bude ak dostane menej. :x
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Reli.C napísal:Mladý vodič, ktorý opitý zrazil dve ženy: Už je obvinený!

silno by ma zaujímal Váš názor na tento článok. viac-menej ani nie tak na článok, ako na arogantného vodiča, jeho čin a celkovo na jeho možný pobyt za mrežami :evil:.

pýtam sa sám seba: je možné aby človek ktorý s 3,5 promile zabije vo vysokej rýchlosti v OBCI dve babičky na ceste fasol za tento čin max. 12 rokov?! to akože ako je toto možné?!!!

BOHA :evil:
Reli.C - to sú slovenské zákony a dokonale súdnictvo, za 5 rokov bude vonku ten kreten a ešte sa pozostalým zasmeje do xichtu...

čo sa trestu týka, neda mi nespomenúť, že nedavno na Slovensko dorazila lebka, v ktorej boli drogy (určite sa pamätáte :) ), ten tipek, ktorému bola adresovana môže dostať až tuším 20 rokov, segiň... ani nikoho nezabil a len bol adresatom, síce s pohnutou minulosťou, ale aj tak za poštu si posedieť 20 rokov a kreten čo zabije v obci 2 ženy dostane 12 rokov.... no to su motivujúce tresty :evil:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Toto opat len potvrdzuje, ze trestny zakon je u nas stale za opicami. Ja keby som dakomu na diskoteke rukou vylomil sanku pocas bitky, tak sedim za tazke ublizenie na zdravi pomaly v ten den a mal by som 8 natvrdo.
To, ze henten zasran, co ma 20 rokov ( :!: :?: :idea: :evil: ) ide nadraty ako cinka a zabije dve zeny a oni to nazvu umrtenim... Kde nechal zodpovednost? Kde nechal pud sebazachovy? Ved v tom momente je auto pouzite ako zbran a aj ked nie s umyslom zabit, ale mal by byt sudeny za vseobecne ohrozenie. Ved to je pomaly umyselne zabitie... Nie som pravnik, neviem ako to vyriesia, ale ja ako clovek, co nepije alkohol a ma voci takymto zmrdom chorobnu averziu, by som ich trestal exemplarne. Lial by som donho alkohol, az by grcal zlc s krvou a potom by som mu pustal naucne videa o podobnych pripadoch aj s psychologickym pohladom na obete... Chlapec by plakaval den noc :evil:

Druha vec je, ze v tej base sa nic nenauci, za dobre spravanie mozno dostane PP, ale za tu dobu z neho bude bezkrka svina a to bude urcite lepsie. Takychto by mali zatvaran do pakarne a "liecit" ich vyssie spomenutou metodou... :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

len dalsi priklad poukazujuci na to co vieme vsetci -> ze zijeme v bananovej republike ...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Je to prilis ciernobiele. Nezastavam sa ho, ale na druhej strane - stat sa moze kadekomu. Isteze, liezt nadrbany za volant - je velka nezodpovednost, ale na druhej strane - ides na akciu, kde si si priam isty, ze nebudes pit.. Na akcii je vsak neskutocna atmosfera, tak si povies ze srat na to, pojdes taxikom, alebo ti to je proste v tom momente jedno.. Nadrbes sa ako cinka, a s 3.5 promile si majster sveta, co by sa citil aj na lietanie aerolinkami, a nie este zvladnut primitivnu cestu autom. Takze priat niekomu dlhsi pobyt za mrezami (a ako kibo spominal, nic tym neziska ani on a ani spolocnost), mi pripada chore. Proste skuste na to pozerat tak, ze sa nejednalo o umyselny trestny cin - vrazdu (alebo mi ukazte niekoho, kto v takom alkoholickom stave rozmysla). Riesenie? Trvaly zakaz viezt motorove vozidlo, a par mesiacov (mozno aj rok/dva) za mrezami nech premysla nad tym co vykonal. Dlhsi pobyt za mrezami je aj tak kontraproduktivny, navyse najvacsim trestom pre bezneho cloveka, je uvedomenie si cinu.

Alebo sa tam niekde pisalo, ze sa jednalo o naruseneho psychopata, ktory to robil so zalubou? Btw, ze to nehodili na PC hru carmageddon - tam som babicky zrazal aj ja.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

KoCi napísal:Na akcii je vsak neskutocna atmosfera, tak si povies ze srat na to, pojdes taxikom, alebo ti to je proste v tom momente jedno.. Nadrbes sa ako cinka, a s 3.5 promile si majster sveta, co by sa citil aj na lietanie aerolinkami, a nie este zvladnut primitivnu cestu autom.
A to je kamen urazu, to ma potom chlapec problemy s koleckami v hlave. Kamarat je presne taky typ, ze co zur, to spity do nemlatom, ale ked pride autom, tak poctivo bonaqua v ruke a slina po chlaste v papuli. Ale neda si ani kvapku :wink: Lenze ma pud sebazachovy, co hentomu trotlovi zjavne chybalo... :?
Napísať odpoveď