A prave z tohto dovodu su tu pravidla, ktore su kazdemu jasne a ktore urcuju status quo v momentoch, kedy treba okamzite reagovat.
K tomu GTRku, s tym vozidlom ma krasne zrychlenie, rovnako aj brzdenie. Pokial je obozretny a jazdi predvidatelne, nemam s tym problem.
Avsak tu si nevsimol, ze sa za nim nejaku dobu vesa cierna superbka s dvoma pajacmi, proste evidentne sa nezaujimal o to, co sa deje za nim. Tak mu treba, nech caluje, keby bol obozretny, vsimne si ich a nenecha sa nacapat pri takej rychlosti.
Osobne to berem trocha filozoficky. Radar beren ako sucast premavky, ktora sa horsie predvida a treba s nim ratat. Rovnako, ako treba ratat s tym, ze vodic filcky iducej za tym kamionom ku ktorym sa blizim 200km/h to moze strhnut mne do cesty, lebo sa rozhodne predbiehat a zle vyhodnotil moju rychlost alebo je to proste debil co ma chce vychovat /ano aj taki su a paradoxne tym ohrozia najma seba/. Proste ked porusujem pravidla, tak ratam z tym, ze niekto je menej skuseny iny je debil, dalsi sa nevenuje riadeniu a dianiu okolo seba.. alebo ze za krickom moze stat radar a cvaknut ma.
Btw. Ano . Som spat