len si zatrub, ulavi sa titurtlak69 napísal:ps: este som na nikoho netrubil (ani nemam chut)
Arogantni vodici na cestach
Auto
ako citam vase prispevky o arogantnych vodicoch tak musim priznat ze som jeden z nich .......mam pol roka vodicak a ked som dostal vodicak som si hovoril ze budem zodpovedny vodic a robit presne to co ma v autoskole ucili ale opak sa stal pravdou.......ako prve co som dostal vodicak som bezal za bratom nech my pozica volvo S60 2.5T benzin rok 2004 cize pomerne na zaciatocnika moc moc silne auto ........a dostal som ho na mesiac ...hned prvy den ako som isel do skoly vsetka zodpovednost ma presla a zacal som machrovat,,, taky dnesny svet je ......predbiehal som starych fotrov na feladach pretekal sa s kammaratmi a machroval pred babenkami co my velmi slo ..........mohol som prist aspon 5 krat o zivot ked som isel v 120 tke v meste vecer ked uz bola tma 50 cm a by som bol mrtvy .........ale o to nejde........chcem vam povedat ze ked dostane 18 rocny fagan v dnesnom svete ako ja take auto tak neni sanca aby nezacal machrovat a robit hluposti .......malo to aj svoju dan poskodenie kolies teda vymena za 20 litrov a tiez oprava skrtiacej trisky 30 litr..........
ja to robim stale a asi ma to nikdy neormzi .........ked to pojde takto dalej tak do 20 tich budem mat pekny pohrebKibo napísal:je to o sile osobnosti, ked mas potrebu sa predvadzat, budes to robit aj na embecke... ja som mal od zaciatku moznost soferovat zaujimave auticka, ale nemam potrebu kazdu chvilu lietat mesto 120 aby som daku sliepku ohuril...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na to su urcene okruhy, amaterske zavody... skus si zbehnut v lete na KW berg cup ako ti spadne hrebienok... po meste je kazdy frajer, ale ak vybehnes pezinsku a uvidis ten vysledny cas... asi pochopis, ze pridavat nie je vsetko
nepoznam ta, nechcem sudit tvoje jazdecke schopnosti, ale toto je akcia, kde si to dokazes overit, aky si jazdec. osobne takych ako ty nemusim, podla tvojich slov by som ta zaradil do kategorie nagelovanych typkov s povolanim syn podla toho co pises
takych chytit a prefackat 
to auto asi z vlastneho tankovat nemusis, co? inac by si si to so stylom jazdy rozmyslel vzhladom na spotrebu...
to auto asi z vlastneho tankovat nemusis, co? inac by si si to so stylom jazdy rozmyslel vzhladom na spotrebu...
njn aj to sa moze stat ..........ale myslim ze vzhladom na moju postavu by si rychlo pan vodic sadol spat do svojho auta a ufrcal heh ..........ale viem kde mam svoje hranice v jazdeni snazim sa neohrozovat zivot druhychPinhead napísal:IM,
tak potom musíš počítať aj s možnosťou, že Ťa niekto na ceste zablokuje, vytiahne z auta a poláme Ti ruky a poskáče po hlave.......
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 18:41 )
nemam si co gelovat a benzin si platim z brigad ,....a tie peniaze na taketo jazdenie stoja zato ......ale zas nejazdim ako arogantny de..l stale ,,len ked si to vyzaduje situacia ehmKibo napísal:na to su urcene okruhy, amaterske zavody... skus si zbehnut v lete na KW berg cup ako ti spadne hrebienok... po meste je kazdy frajer, ale ak vybehnes pezinsku a uvidis ten vysledny cas... asi pochopis, ze pridavat nie je vsetkonepoznam ta, nechcem sudit tvoje jazdecke schopnosti, ale toto je akcia, kde si to dokazes overit, aky si jazdec. osobne takych ako ty nemusim, podla tvojich slov by som ta zaradil do kategorie nagelovanych typkov s povolanim syn podla toho co pises
takych chytit a prefackat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak pane IM tot je mierne chore, kazdy obcas rad spravi na aute nejaku tu farjerinu ( hlavne ked ma moznost na niecom lepsom ), ale treba rozlisovat frajerinu a ko*otinu ... frajerina je nejaky vydareny powerslide napr. a kktina je jazdit po meste 120 kvoli tomu aby si pomachroval pred pipkami (Imho to aj budu slepice na urovni, ked zeru takych ako ty
) ... a mne pride prizemne chvalit sa tym ze robis kktiny 
... a suhlasim s kibom ci kto to pravil, ze kto potrebuje machrovat, tak bude aj na 105ke, takze o auto az tak nejde
...
[/quote]
... a suhlasim s kibom ci kto to pravil, ze kto potrebuje machrovat, tak bude aj na 105ke, takze o auto az tak nejde
[/quote]
// nejak nebezpecne to zapada vsetko do jedneho nebezpecneho vzorca (18rokov, cerstvy vodicak, vysoka rychlost, random obstacle pri ceste, mladsie pipky, exitus, ... )Kibo napísal:ked je nablizku nadrzana 16ka?
o auto praveze dost ide........zober si situaciu stoja tri babenky pred diskotekou prid na niakej skodovke zaflekuj pred nimi a tvar sa drsne ta porad vysmeju............prid na bmw x6 a nemusis ani flekovat a babenky sa len z toho urobia ze si dosiel na takom aute.......a este jedna vec ja sa mojimi hlupostami nechvalim hhh...............len som chcel povedat ze ked dostane mlady chalan vodicak k tomu silne auto nie je sanca aby nejazdil ako najvatsi macher na svete...........nordkapp_pb napísal:tak pane IM tot je mierne chore, kazdy obcas rad spravi na aute nejaku tu farjerinu ( hlavne ked ma moznost na niecom lepsom ), ale treba rozlisovat frajerinu a ko*otinu ... frajerina je nejaky vydareny powerslide napr. a kktina je jazdit po meste 120 kvoli tomu aby si pomachroval pred pipkami (Imho to aj budu slepice na urovni, ked zeru takych ako ty) ... a mne pride prizemne chvalit sa tym ze robis kktiny
... a suhlasim s kibom ci kto to pravil, ze kto potrebuje machrovat, tak bude aj na 105ke, takze o auto az tak nejde...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
chlapce ty musis byt strasny intelektualIM napísal:o auto praveze dost ide........zober si situaciu stoja tri babenky pred diskotekou prid na niakej skodovke zaflekuj pred nimi a tvar sa drsne ta porad vysmeju............prid na bmw x6 a nemusis ani flekovat a babenky sa len z toho urobia ze si dosiel na takom aute
// ale to by patrilo do inej temy, nie do arogantych vodicov
-
Jimmy
Light Star
ja len dufam, ze to BMW X6 do ruky nikdy nedostanes, pretoze s takym autiskom nezabijes len seba, ale aj niekoho druhehoIM napísal:o auto praveze dost ide........zober si situaciu stoja tri babenky pred diskotekou prid na niakej skodovke zaflekuj pred nimi a tvar sa drsne ta porad vysmeju............prid na bmw x6 a nemusis ani flekovat a babenky sa len z toho urobia ze si dosiel na takom aute.......a este jedna vec ja sa mojimi hlupostami nechvalim hhh...............len som chcel povedat ze ked dostane mlady chalan vodicak k tomu silne auto nie je sanca aby nejazdil ako najvatsi macher na svete...........
si asi dostatocne nepochopil co som chcel povedat .........nemam chut to opakovat precitaj si to este raz s tou BMW x6 a predtym prispevok s tou skodovkouKibo napísal:a ty mas potrebu sa pred takymi stetkami predvadzat? navyse s cudzim perim? predved sa inak, co tak rozumom?
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:13 )
hhh tak neviem preco to rozvijas ked to sem nepatrinordkapp_pb napísal:chlapce ty musis byt strasny intelektual... poviem - nech prides na hocicom, tak si ta normalna baba nebude vsimat, pokial si totalny vylizanec ... samo ze pipkam staci ked sa dotycny tvari ako borec na konec, z toho co obcas vidam na zabavach a diskotekach by som priam povedal ze cim vypatlanejsi clovek tym vacsi uspech u inkriminovanych slecien znamych ako "dedinský bicykel"
![]()
// ale to by patrilo do inej temy, nie do arogantych vodicov
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pochopil som to dobre a opakujem ze podnapite sestnastky cakajuce na manika co zaflekuje s X6 (samo ze v automate a s ABS ? ? ?IM napísal:si asi dostatocne nepochopil co som chcel povedat .........nemam chut to opakovat precitaj si to este raz s tou BMW x6 a predtym prispevok s tou skodovkou
inak v podstate je nepopieratelne ze rozne auta maju rozne MI (machr index) ...
k tomu rozumu myslim ze som dost na tazkej skole zameranej na matiku a kebyze mam aj same jednotky niake pekna babenka by po mne nesla lebo vsetky snivaju po niakom talianovi alebo prinoci na bielom koni s vela vela peniazmi............a ktomu predvadzat sa pred babenkami s cudzim perim to auto som mal dopredu dohodnute za zasluhy co som pre nho urobil.....takze tak.......a ktomu predvadzaniu dnesne babenky idu hlavne po peknych chalnoch autach a peniazoch ......az nato ze nie som pekny a nemam az tak vela penazi kedze rodicia my takmer nic nedaju sice nie sme chudobny prave naopak.......a zakladny pud u nezavazneho chalana je vela t.r.t.k.a.t viss takze tak myslim ze by to iste robilo 80 percent chalanovKibo napísal:a ty mas potrebu sa pred takymi stetkami predvadzat? navyse s cudzim perim? predved sa inak, co tak rozumom?
Trepeš to tu pi***** na entú!!!
Kde si zobral že každý 18ročný musí jazdiť jak kkt ked ma silne auto? tak jazdia iba vymlete lebky kerym nedochadza že možu zabit seba (oto vôbec nejde, šak nech) ale hlavne ohrozujú životy druhých! ale to im dopne až ked je neskoro...
Si rpedstav že mám 19, a jazdím na 2.5 benzíne a predpisovo lebo nemám IQ hodné dutého kokosového orecha a nepotrebujem si svoje naštrbené sebavedomie zvyšovať dementnou jazdou...
A ked vravíš čo majú radi ženské... Zabudol si dodať že ženské ktoré sú na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty/ostatní tebe podobní...
Kde si zobral že každý 18ročný musí jazdiť jak kkt ked ma silne auto? tak jazdia iba vymlete lebky kerym nedochadza že možu zabit seba (oto vôbec nejde, šak nech) ale hlavne ohrozujú životy druhých! ale to im dopne až ked je neskoro...
Si rpedstav že mám 19, a jazdím na 2.5 benzíne a predpisovo lebo nemám IQ hodné dutého kokosového orecha a nepotrebujem si svoje naštrbené sebavedomie zvyšovať dementnou jazdou...
A ked vravíš čo majú radi ženské... Zabudol si dodať že ženské ktoré sú na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty/ostatní tebe podobní...
omg vies ako sa naberaju vedomosti..........ze vela citas.......a ked precitas vsetky moje prispevky tak zisits ze som aj nieco take napisal ako je...................snazim sa neohrozovat druhych .....a ked mam niekoho v aute nejazdim uz vobec ako de..bil......a este jedna vec ja nejazdim tak stale len ked si to vyzaduje situacia a vseliakych nadavok sa zdrz lebo ja som ti tiez ziadnu nadavku nepovedal ......a nadavky som velmi haklivy tak si davaj pozor na ustocka........a ruku na srdce kto este nejazdil ako dmnt a neohrozoval inych priamo ci nepriamo ...za sebou nemam este niaku zrazku takze kebyze niak za ten cas naburam tak som naozaj tazky dmnt ........a viem odhadnut situaciu a poznam svoje hraniceDunlop napísal:Trepeš to tu pi***** na entú!!!![]()
-
Jimmy
Light Star
napr. ja(ruka na srdci
) a to mam vodicak dlhsie ako ty, ale jednoducho nemam vodicak na to, aby mi ho zobrali, ani na to, aby som sa mohol vyblaznit a proste si na to ani netrufam.
A zabudom som dodat...v mojom okoli som zazil dost pripadov na to, aby som zistil, preco jazdit normalne.....
//erytrocyt: gooool
A zabudom som dodat...v mojom okoli som zazil dost pripadov na to, aby som zistil, preco jazdit normalne.....
//erytrocyt: gooool