Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

IM, ale to že máš malý pipík, za to ostatní nemôžu, neohrozuj ich ak netreba, dobre moj?
IM
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa IM »

erytrocyt napísal:IM, ale to že máš malý pipík, za to ostatní nemôžu, neohrozuj ich ak netreba, dobre moj?
:lol: mam dlhy pipik a hruby :lol: no uz neorozberajte moju jazdu atd...........chcel som len povedatco som uz asi tri krat povedal ..........ked dostane mlady chalan ako ja vodicak silne auto proste ta obide zodpovednost chces byt rychlejsi viac adrenalinu byt proste frajer ........je to asi hlupe prirovanie ale ine ma momentalne nenapada predstavte si ze hrate niaku suprovu hru chcete je stale hrat kym vas neprestane bavit....... :o .......tod vse priznavam som arogantny ehm.....ale takto to robi 80 percent chalanov v mojom veku :evil: nikoho tym nechcem ani navadzat atd ..........je to len moj nazor...........a vravim ja niak extra neohrozujem ludi okolo seba ze idem cez prechod ked prechdzaju chodcovia alebo zacnem predbiehat v zakrutach auta ......atd
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ked nabuduce budes chcet pred babenkami zamachrovat, tak pridi k ich stolu, vybal na stol vercajch a povedz nech študujú ... aspon nikoho neohrozis ! ! ! ...

// i ked uz su zaznamenane aj pripady, ze ludia umreli od smiechu ...
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

dufam ze ti tu arogantnost z hlavy vymlati niekto skor, ako to urobi palubna doska v tvojom aute :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Auto

Príspevok od používateľa Kibo »

IM napísal:omg vies ako sa naberaju vedomosti..........ze vela citas.......a ked precitas vsetky moje prispevky tak zisits ze som aj nieco take napisal ako je..... ...za sebou nemam este niaku zrazku takze kebyze niak za ten cas naburam tak som naozaj tazky dmnt ........a viem odhadnut situaciu a poznam svoje hranice
veeela mas tych prispevkov... navyse pises ze nemas za sebou ziadnu zrazku ale zaroven...
IM napísal: ..........mohol som prist aspon 5 krat o zivot ked som isel v 120 tke v meste vecer ked uz bola tma 50 cm a by som bol mrtvy .........ale o to nejde........chcem vam povedat ze ked dostane 18 rocny fagan v dnesnom svete ako ja take auto tak neni sanca aby nezacal machrovat a robit hluposti .......malo to aj svoju dan poskodenie kolies teda vymena za 20 litrov a tiez oprava skrtiacej trisky 30 litr..........
:roll:
IM napísal::lol: mam dlhy pipik a hruby :lol:
navyse tu nieco smrdi....
IM
Amateur
Amateur

Re: Auto

nordkapp_pb napísal:tak ked nabuduce budes chcet pred babenkami zamachrovat, tak pridi k ich stolu, vybal na stol vercajch a povedz nech študujú ... aspon nikoho neohrozis ! ! ! ...

// i ked uz su zaznamenane aj pripady, ze ludia umreli od smiechu ...
boze odcudzujete ma akoby som bol satan...........kuknite sa na amikov ti robia ovela viac bordelu a oni neeohrozuju ludi ale zabijaju :x ,,,,,,,,,,,,,,,,,uz nebudem komentovat viac prispevky v tejto teme ,,,,,vedie to iba k nezmyselnemu hadaniu a poucovaniu.......mozno robite ovela horsie veci ako ja tvarite sa akoby ste boli svaty a nic nikdy zle neurobili :cry:

//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:52 )
Kibo napísal:navyse tu nieco smrdi....
hhh ale ziadnu zrazku som nemal ......napisat ze som nabural a uhol sa o 50 cm je rozdiel ......viss a to co som pisal boli zaciatky mojho jazdeniaa poskodenie kolies a skrtiaca triska nema nic s naburanim.........skrtiaca triska sa poskodzuje pri vysokych otackach.....a gumy som poskodil pri vysokej rychlosti o obrubnik........
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a to si cakal, ze ta pochvalime, ked sa priznas ako jazdis? :roll:
IM napísal:hhh ale ziadnu zrazku som nemal ......napisat ze som nabural a uhol sa o 50 cm je rozdiel ......viss a to co som pisal boli zaciatky mojho jazdenia
a kolesa sa zohli od rychlosti? :D
IM napísal:.a gumy som poskodil pri vysokej rychlosti o obrubnik........
a to nie je nehoda? to je vola bozia? OMFG :!: :roll:
IM
Amateur
Amateur

Kibo napísal:a to si cakal, ze ta pochvalime, ked sa priznas ako jazdis? :roll:a kolesa sa zohli od rychlosti? :D
nie necakal som ale nadavky a ponizovanie som tiez necakal ........mne hovorite aky som dmnt atd ale sak kuknite vase zmysloplne prispevky stoja za h.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pozrim stara pravda hovori, ze za pravdu sa kazdy bije...
IM
Amateur
Amateur

Kibo napísal:pozrim stara pravda hovori, ze za pravdu sa kazdy bije...
tak sa pod bit :)...ale radim ti zober si aspon 5 tich kamratov aby to bolo aspon trochu vyrovnane 8)............a viete co idem si zajazdit trosku :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

IM napísal:nie necakal som ale nadavky a ponizovanie som tiez necakal ........mne hovorite aky som dmnt atd ale sak kuknite vase zmysloplne prispevky stoja za h.
povedz mi preboha ako chces na kravinu reagovat plnohodnotne ? ... sak to by si si musel nieco vycucat z prsta ! ...
IM napísal:tak sa pod bit :)
ech, a je to tu ... :-D :-D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

IM napísal:tak sa pod bit :)...ale radim ti zober si aspon 5 tich kamratov aby to bolo aspon trochu vyrovnane 8)............a viete co idem si zajazdit trosku :)
vies kolko tu uz takych bolo? :roll: myslis ze mam 1,65m a 63kg a v tomto momente sa mi trasu kolena? mam rad trapkov ako ty, co chcu hned vsetky svoje nedostatky riesit danym sposobom... spamataj sa, doba je ina...len chod, a pod 120 nejdi :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

IM z takych kretenov ako si ty je mi uprimne na grc a presne kvoli nim mam v kufri aluminiovu palku. Niesom baseballista ani nacek, ale stretnut takeho debilka ako si ty, roztrieskat mu koncatiny a vsetky svetla, tak vecer zaspim hladko ako hasic po zasahu. Si presne ten typ ktory kazdemu svojou debilitou dviha krvny tlak a uprimne ti prajem aby ti raz niekdo na ceste zmaloval ten tvoj tupy ksicht. Tie tvoje reci o tom aku ty mas postavu, vyholenu hlavu a hruby kkt, to ta odsudzuje pod hranicu IQ <90. Takych len bit.

Ja som tiez dostal vodicak a jazdil som inak ako jazdim teraz. Ale nie to co opisujes ty. Len som nebrzdil poriadne do zakrut, prislo mi to neefektivne tak velmi spomalovat a potom sa zas rozbiehat, tak som to rezal ako sa len dalo. No stacila jedna zvalena znacka a uz aj v tych zakrutach brzdim ako mam. Nikdy som ale nemal potrebu pred nejakymi retardovanymi pickami ist 120 len aby zvlhli, to len ty si taky postihnuty, nie vsetci osemnastrocni ako to ty podavas.
IM napísal:tak sa pod bit :)...ale radim ti zober si aspon 5 tich kamratov aby to bolo aspon trochu vyrovnane
Ach ty dement, este si aj zaviazem snurky na topankach k sebe a pravy palec si strcim do riti.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Gangy ani ja by som to krajsie nenapisal :P k povahe sa viac teda vyjadrovat nemusim, ale co ma zarazilo este viac je to, ze si niekto moze mysliet, ze ked dostane mlady chalan silne auto, tak zakonite musi jazdit ako absolutny kkt. preco potom ja nejazdim na 1.8 benzine o sile 129 koni po meste aspon tych 120? tiez som mlady a absolutne mi nevadi, ze idem 60 a predbeiha ma fabia 1.2 HTP. moj kamarat tiez jazdi predpisovo a tiez je mlady. v meste som ho nevidel ist viac ako 60 ani raz. nebude to nahodou povahou a nie silou auta? hmm?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

IM napísal:omg vies ako sa naberaju vedomosti..........ze vela citas.......a ked precitas vsetky moje prispevky tak zisits ze som aj nieco take napisal ako je...................snazim sa neohrozovat druhych .....a ked mam niekoho v aute nejazdim uz vobec ako de..bil......a este jedna vec ja nejazdim tak stale len ked si to vyzaduje situacia a vseliakych nadavok sa zdrz lebo ja som ti tiez ziadnu nadavku nepovedal ......a nadavky som velmi haklivy tak si davaj pozor na ustocka........a ruku na srdce kto este nejazdil ako dmnt a neohrozoval inych priamo ci nepriamo ...za sebou nemam este niaku zrazku takze kebyze niak za ten cas naburam tak som naozaj tazky dmnt ........a viem odhadnut situaciu a poznam svoje hranice
Zdrz sa nadavok nemam to rad, bla bla bla :roll:
To ze si si na vrakovisku zozváral zadretú Daciu z teba neurobí Seladona.
Pod sa bit pod sa bit... Stavim sa, ze to co mas medzi hlavou a ramenami sa nevola v tvojom pripade krk, ale bravčové karé a to čo v hlave "nasraté" :wink:

Nenadavaj lebo ja ta zbijem bla bla, ja vazim dva metraky bla bla na mna si nedovoluj.... omg :roll:
IM
Amateur
Amateur

Martin44 napísal:Zdrz sa nadavok nemam to rad, bla bla bla :roll:
To ze si si na vrakovisku zozváral zadretú Daciu z teba neurobí Seladona.
Pod sa bit pod sa bit... Stavim sa, ze to co mas medzi hlavou a ramenami sa nevola v tvojom pripade krk, ale bravčové karé a to čo v hlave "nasraté" :wink:

Nenadavaj lebo ja ta zbijem bla bla, ja vazim dva metraky bla bla na mna si nedovoluj.... omg :roll:
ty zakomplexovany maly princ ta je*al do rici goro mrtvy pes ti nejde vysrat mas zlatu zilu alebo ci ty bucmola .....svoje komplexi menej cennosti si ries na niekom inom........aktomu ze pod sa bit som nemyslel vazne som reagoval na jeho prispevok ze kazdy sa za pravdu bije ty blbecek ...........si nechapavy babkomrd tak sklapni zalez do kuta a precitaj si maleho princa od konca
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

prosim Ta, uz sa tu viac NESTRAPNUJ ! ! ! 13tky uz stoja vlhke pred barom a cakaju len na to aby si tam zaflekoval na X6 (to by si bol macher :-P) ... tak hajde nejaku zbalit, a potom spat ! ...

// nezda sa vam ze v poslednom case sa tu mnozia individua ktore sa zaregistruju a do 6 hodin su na smiech celemu foru ? ? ?
IM
Amateur
Amateur

[quote="Gangy"]IM z takych kretenov ako si ty je mi uprimne na grc a presne kvoli nim mam v kufri aluminiovu palku. Niesom baseballista ani nacek, ale stretnut takeho debilka ako si ty, roztrieskat mu koncatiny a vsetky svetla, tak vecer zaspim hladko ako hasic po zasahu. Si presne ten typ ktory kazdemu svojou debilitou dviha krvny tlak a uprimne ti prajem aby ti raz niekdo na ceste zmaloval ten tvoj tupy ksicht. Tie tvoje reci o tom aku ty mas postavu, vyholenu hlavu a hruby kkt, to ta odsudzuje pod hranicu IQ <90. Takych len bit.

a ty co mas obrazok gangsta sa tu hras na velkeho borca sa uvedom chlapce lebo ti dam facku a tvoja hlava prerazi stenu hhh..........a tu tvoju palku zlomim v zuboch a tebe natrhnem prdel .........a iq mam urcite vatsie nez tvoja cela rodinka ty blboune ........pockaj ako sa vola ta pesnicka jasne andilek debilek ta ta presne vystihuje pan dokonaly gangsta si hral prilis mafiu :!: a tovje nechopne nezmyselne narazky si nechaj pre tovju mamicku .......ktorej ides hned ked ti neikto neico povie zle a mamicke pod suknicku ale tam kde tovju mamicku kazdy den pichulam haha
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

IM napísal:...
sup sup do pyzamka, need for speed a gta budes znova hrat zajtra
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

IM napísal:ty zakomplexovany maly princ ta je*al do rici goro mrtvy pes ti nejde vysrat mas zlatu zilu alebo ci ty bucmola .....svoje komplexi menej cennosti si ries na niekom inom........aktomu ze pod sa bit som nemyslel vazne som reagoval na jeho prispevok ze kazdy sa za pravdu bije ty blbecek ...........si nechapavy babkomrd tak sklapni zalez do kuta a precitaj si maleho princa od konca
Mámo, táto!!! Já jsem si nenačural do kalhot! :smt039

Tak pán si kupil ojazdenu 1203 a vypráva jak opaluje trinástky pred Doplerom alebo kam to chodí na tie vidiecke veselky. :)
Napísať odpoveď