ARTMEDIA BRATISLAVA vs. CELTIC GLASGOW

O športe...

Myslite si, ze po senzacnom domacom vykone Artmedia Bratislava cez Celtic Glasgow postupi, alebo nepostupi?

Postupi.
54
77%
Nepostupi.
11
16%
Neviem.
5
7%

Celkom hlasov: 70

Keks
Amateur
Amateur

Hura

Príspevok od používateľa Keks »

Mno tak nakoniec si poskakujem a kricim HURAAA HURAAA.....Artmedia postupila cez Celtic. Konecne niaky vyraznejsi uspech v slovenskom klubovom futbale. Verim ze artmedia dostane lahkeho supera a postupi do ligy majstrov!!! Artmedia rulezzz :twisted: :twisted: :twisted:
adr3nal1n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr3nal1n »

mozme zmenit topic temy na:
:arrow: ARTMEDIA BRATISLAVA vs. PARTIZAN BELEHRAD
8)
adr3nal1n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr3nal1n »

Tomasito napísal:Skoda toho debaklu- mohli sme dat aspon 1 gol, ale Engerau historicky postupuje cez Celtic Glasgow! Congratulation! :aasmile29:
skoda debaklu, tymito slovami hodnotil zapas vlado weiss ked prisiel po zapase do kabiny gratulovat sam pan Jozef Venglos a ten mu na to odpovedal ze inter milano, ajax amsterdam, glasgow rangers tu chytili sestku...
a historia bude pamatat len a len vysledok z domaceho zapasu :!:
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Podla mna to vystihol jeden anglicky dennik, ze Artmedia ukazala, ze je len priemernym muzstvom, ktore nema v LM co robit - samozrejme asi neboli radi, ze Celtic nepostupil, preto si Petrzalku trocha podali, ale s tym, ze je priemerne mustvo by som suhlasil. Moj tip je, ze cez Partizan uz neprejde, aj ked by som jej to prial.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

rsc napísal:Podla mna to vystihol jeden anglicky dennik, ze Artmedia ukazala, ze je len priemernym muzstvom, ktore nema v LM co robit - samozrejme asi neboli radi, ze Celtic nepostupil, preto si Petrzalku trocha podali, ale s tym, ze je priemerne mustvo by som suhlasil. Moj tip je, ze cez Partizan uz neprejde, aj ked by som jej to prial.
Ja si to myslim tiez, avsak od Anglicanov vyznievaju taketo slova bezprostredne po porazke Celticu Artmediou dost blbo.
Adr3nal1N napísal: skoda debaklu, tymito slovami hodnotil zapas vlado weiss ked prisiel po zapase do kabiny gratulovat sam pan Jozef Venglos a ten mu na to odpovedal ze inter milano, ajax amsterdam, glasgow rangers tu chytili sestku...
a historia bude pamatat len a len vysledok z domaceho zapasu :!:
Suhlasim, ale to nemeni nic na tom, ze je toho debaklu skoda, ci uz je to pocit Weissa alebo moj... Na mojej radosti z postupu Engerau cez Celtic Glasgow to vsak nic nemeni. Teraz uz len cakat na suboj s Partizanom Belehrad, ktory zacneme doma...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

vyhrali smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ledenaster napísal:vyhrali smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ty musis byt dement a spammer zaroven nevidis ze tato tema ma vyse roka?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

ledenaster - ublizili ti tie tepla? Nevravim, ze nemozes vyjadrit svoj nazor k tejto teme, ale takto? Sam sa na to pozri a zamysli sa nad sebou. Nechcem nic predbiehat, ale tak isto aj ty mas nabeh na rank "Spammer".
Napísať odpoveď