Autoreklama

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zorg
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zorg »

Omfg, strasne si prajem aby vsetci hlupacikovia zapajajuci sa do podobnych vynosnych obchodov prisli o svoje prachy. A zelam sefovi autoreklamy vsetko dobre niekde v Karibiku. Za hlupost predsa treba platit. A keby som potom neskor aspon jedneho z poskodenych klientov videl niekde protestovat pred Uradom vlady alebo podobne aby bol odskodneny, tak by som hned volal chlapov v bielych plastoch (asi tak ako na ludi ktori prisli o prachy v BMG).
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

a najlepsie je, ze mr Fico ich chcel odskodnit ( z nasich penazi,ako inak). to uz mozem vsadit 100 litrov do sportky a ked prehram, tak si ich vyziadam od statu naspat...predsa som o ne nechcel prijst
(k tomu BMG :D )
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jj ja s bratom sme si to tiez chceli dat na auto, ale uz je neskoro. Zacalo to ak sa nemylim zaciatkom decembra, teda ti co su tam od decembra su uz cca 10 000 v pluse, ak zaplatia pozastavene platby aj za april tak este viac. Co uz, je to proste pyramida a ako taka vzdy padne.
Ale majitelovi to zelam, preco nie? Ked je niekto sikovny a dokaze oblbnut ludi tak nech sa mu peniazky sypu :) Teraz uz len najst nejaky pekny statik kde zacne novy zivot :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Frco napísal:..
on je len biely kon, mozno skonci dakde v priekope bez hlavy a mozno nie ale v Karibiku urcite nie.
Ale inak vidno isty posun. BMG tu bolo niekolko rokov, autoreklama par mesiacov, myslim ze by vydrzali dlhsie keby sme nemali internet a nezacalo by sa to medializovat tam. Neviem uz kto tu dal link na ten blog ale myslim ze blogista zachranil plno ludom plno penazi. aspon zmiznu tie ohyzdne nalepky z aut. a paci sa mi ako su hamizni, blbi a neviem este aky ludia pekne oznackovany, to je podla mna super napad.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

zelovoc napísal:on je len biely kon, mozno skonci dakde v priekope bez hlavy a mozno nie ale v Karibiku urcite nie.
Ale inak vidno isty posun. BMG tu bolo niekolko rokov, autoreklama par mesiacov, myslim ze by vydrzali dlhsie keby sme nemali internet a nezacalo by sa to medializovat tam. Neviem uz kto tu dal link na ten blog ale myslim ze blogista zachranil plno ludom plno penazi. aspon zmiznu tie ohyzdne nalepky z aut. a paci sa mi ako su hamizni, blbi a neviem este aky ludia pekne oznackovany, to je podla mna super napad.
zacali to hospodarske noviny, neskor sa pridalo kopec blogov takze vdaka im to vlastne cele padlo
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nj, dnes som prvykrat videl take auto...
ako napad to bol urcite dobry, ale niekto z toho spravil podvod a tak to aj skoncilo, no co uz...
ale ako sa hovori, aj zla reklama je reklama.
a suhlasim s nazorom, ze ti, co su taki hlupi, ze na to naleteli, nech si nasledky svojho pocinania ponesu sami, tj. ziadne odskodnovanie.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

len si ju dajte a od.bú vás všetky peniaze si zoberú a vy dostanete bačov dnes to bolo v správach. Tá firma je trestne stíhaná !!!! pozor na to!!!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Klasicka pyramidka, v ktorej sa nazerie len par jedincov navrchu. Mna skor prekvapuje, ze po tych x skandaloch, kedy ludia prisli o peniaze, je este dnes kopa jedincov taka naivna. Raz darmo, nenazranost je nakazliva.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

V radiu som pocul ze tato firma uz krachla a jej sef je niekde za horami za dolami a ani zemestnanci netusia kde sa nachadza.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pHysIQ: Ak sa nasla len tisicka ludi, ktora si chcela takto naivne zarobit, dala do toho 25 tisic, to je uz 25 milionov. Ak sa z toho spravilo par zaciatocnych vyplat pre zamestnancov, najom a pripadne vyplatit par prvych zakaznikov, aj s takymi 20 milionmi, ktore ostali majitelovi sa da v klude slusne vyzit niekde na tropickom ostrove.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko napísal:pHysIQ: Ak sa nasla len tisicka ludi, ktora si chcela takto naivne zarobit, dala do toho 25 tisic, to je uz 25 milionov. Ak sa z toho spravilo par zaciatocnych vyplat pre zamestnancov, najom a pripadne vyplatit par prvych zakaznikov, aj s takymi 20 milionmi, ktore ostali majitelovi sa da v klude slusne vyzit niekde na tropickom ostrove.
mas pravdu, ale si zober ze kopu ludi si dalo zmluvu na dva roky, co je este viac penazi, cize vacsia ryza, ale museli platit aj vyrobu nalepok a tie nove auta, ale skor by som tipol, ze po nich este ostali aj obrovske podlznosti :roll:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

sun hehe, sme sa na tom asi pred 3 tyzdnami zabavali, ze dalsi taki spekulanti. neviem, ci su na tom ich webe este stale tolke gramaticke chyby, ale tiez slusna vec na pobavenie ...
madari su ocividne lepsi spekulanti ako slovaci.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak kdo sa necha namotat aj na tu druhu musi byt totalny blbec :)
Napísať odpoveď