Autoreklama
Omfg, strasne si prajem aby vsetci hlupacikovia zapajajuci sa do podobnych vynosnych obchodov prisli o svoje prachy. A zelam sefovi autoreklamy vsetko dobre niekde v Karibiku. Za hlupost predsa treba platit. A keby som potom neskor aspon jedneho z poskodenych klientov videl niekde protestovat pred Uradom vlady alebo podobne aby bol odskodneny, tak by som hned volal chlapov v bielych plastoch (asi tak ako na ludi ktori prisli o prachy v BMG).
jj ja s bratom sme si to tiez chceli dat na auto, ale uz je neskoro. Zacalo to ak sa nemylim zaciatkom decembra, teda ti co su tam od decembra su uz cca 10 000 v pluse, ak zaplatia pozastavene platby aj za april tak este viac. Co uz, je to proste pyramida a ako taka vzdy padne.
Ale majitelovi to zelam, preco nie? Ked je niekto sikovny a dokaze oblbnut ludi tak nech sa mu peniazky sypu
Teraz uz len najst nejaky pekny statik kde zacne novy zivot 
Ale majitelovi to zelam, preco nie? Ked je niekto sikovny a dokaze oblbnut ludi tak nech sa mu peniazky sypu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
on je len biely kon, mozno skonci dakde v priekope bez hlavy a mozno nie ale v Karibiku urcite nie.Frco napísal:..
Ale inak vidno isty posun. BMG tu bolo niekolko rokov, autoreklama par mesiacov, myslim ze by vydrzali dlhsie keby sme nemali internet a nezacalo by sa to medializovat tam. Neviem uz kto tu dal link na ten blog ale myslim ze blogista zachranil plno ludom plno penazi. aspon zmiznu tie ohyzdne nalepky z aut. a paci sa mi ako su hamizni, blbi a neviem este aky ludia pekne oznackovany, to je podla mna super napad.
zacali to hospodarske noviny, neskor sa pridalo kopec blogov takze vdaka im to vlastne cele padlozelovoc napísal:on je len biely kon, mozno skonci dakde v priekope bez hlavy a mozno nie ale v Karibiku urcite nie.
Ale inak vidno isty posun. BMG tu bolo niekolko rokov, autoreklama par mesiacov, myslim ze by vydrzali dlhsie keby sme nemali internet a nezacalo by sa to medializovat tam. Neviem uz kto tu dal link na ten blog ale myslim ze blogista zachranil plno ludom plno penazi. aspon zmiznu tie ohyzdne nalepky z aut. a paci sa mi ako su hamizni, blbi a neviem este aky ludia pekne oznackovany, to je podla mna super napad.
-
Mek
Addict
nj, dnes som prvykrat videl take auto...
ako napad to bol urcite dobry, ale niekto z toho spravil podvod a tak to aj skoncilo, no co uz...
ale ako sa hovori, aj zla reklama je reklama.
a suhlasim s nazorom, ze ti, co su taki hlupi, ze na to naleteli, nech si nasledky svojho pocinania ponesu sami, tj. ziadne odskodnovanie.
ako napad to bol urcite dobry, ale niekto z toho spravil podvod a tak to aj skoncilo, no co uz...
ale ako sa hovori, aj zla reklama je reklama.
a suhlasim s nazorom, ze ti, co su taki hlupi, ze na to naleteli, nech si nasledky svojho pocinania ponesu sami, tj. ziadne odskodnovanie.
-
hojko
Site Admin
pHysIQ: Ak sa nasla len tisicka ludi, ktora si chcela takto naivne zarobit, dala do toho 25 tisic, to je uz 25 milionov. Ak sa z toho spravilo par zaciatocnych vyplat pre zamestnancov, najom a pripadne vyplatit par prvych zakaznikov, aj s takymi 20 milionmi, ktore ostali majitelovi sa da v klude slusne vyzit niekde na tropickom ostrove.
-
Kibo
Hardcore addict
mas pravdu, ale si zober ze kopu ludi si dalo zmluvu na dva roky, co je este viac penazi, cize vacsia ryza, ale museli platit aj vyrobu nalepok a tie nove auta, ale skor by som tipol, ze po nich este ostali aj obrovske podlznostihojko napísal:pHysIQ: Ak sa nasla len tisicka ludi, ktora si chcela takto naivne zarobit, dala do toho 25 tisic, to je uz 25 milionov. Ak sa z toho spravilo par zaciatocnych vyplat pre zamestnancov, najom a pripadne vyplatit par prvych zakaznikov, aj s takymi 20 milionmi, ktore ostali majitelovi sa da v klude slusne vyzit niekde na tropickom ostrove.