Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa beardie »

mLuks napísal: 21 aug 2021, 9:24píšeš, že máš 30 ale mentálne si sa zasekol niekde medzi 15-20.
this ^^

Ak si vypytas na seba názor a viacerí sa na ňom zhodnú, je nevhodné za to napádať autora
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vypytal som si nazor to je pravda ale reálne ma nepozná, napísem ze som cistý heterák on mi napíse ze som latentný gay, napísem ze nebojim sa bojových psov prečo by som sa mal báť ludí, on mi napíše zeby som bol zosraný z namakanemu gaya. Potom zadre ze si honím v krikoch, ze napíšem lichotivý nazor na tú hostesku Barborku ktorá tam stoji v tej očkovacej loterii, tým pádom som uchylny heterák. Kedysi pred pol rokom uplne odveci na mna napísal v jednej teme ze som feťák, ja drogami pohrdam nikdy som to nevidel ani na vlastné oči a tento latent tu bude dristať. Ked nerozumie citaniu s porozumením tak to je jeho problem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dobre
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Bol mi dodaný vetráčik noctua z Holandska. Všetko v pohode. Akurát som zistil, že potrebujem ešte 1, tak som si objednal presne rovnaký z alzy. Rovnaká krabica, rovnaký vetráčik, rovnaké príslušenstvo, ale zistil som, že v balení nie sú obojstranné lepiace pásky. A to potrebujem. To majú Rakúšania nielen dvojakú kvalitu potravín, ale aj taká top firma ako noctua dáva na "východný blok" menej príslušenstva oproti západnému trhu?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Vedia, že Slovák si poradí :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mozno uz bol pouzity rozbaleny a tebe ho predali ako novy. Mne sa stalo to iste, tiez s Alzou, wifi router prisiel s uz nastavenou wifi sietou a namiesto normalneho LAN kabla tam bol nejaky stvorzilak o dlzke asi 20 cm a s konektormi amatersky nasadenymi a boli neskutocne dobabrane. A to som si pri objednavani daval pozor, aby stav tovaru nebol "Rozbaleny, zanovny" ci ako to tam maju.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit

vacsinou netreba si veci brat prilis osobne :) Ked sa spytas aby ti ostatni povedali svoj nazor na seba tak musis ratat aj s tym, ze mozno budes pocut aj to co sa ti nepaci a ktore v skutocnosti pravda nie su, pretoze ta osobne nepozname. Mas svoje nazor a to fajn, my ti len naznacujeme, ze na veci sa da pozriet aj z ineho pohladu, lebo malokedy su veci jasne cierno-biele. Uznávame že si čistý heterák, gratulujeme a tešíme sa spolu s tebou. :)

ephramko
obojstranna lepiaca paska sa da kupit vo vsetkych hobby potrebach, ci supermarketoch.
Ono je dost mozne, ze balenia dodavane na NL trh maju trochu ine prislusenstvo ako dodavane na Svk.

Inac oni naozaj robia to, ze tovar ktory napr bol uz pouzivany a vrateny,daju nazad s napisom "vystavovany kus" alebo nieco podobne.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Blastbit
pochvaliť vizáž baby a napísať to sem, ti príde ako heterák uchyl, ale to je tvoj svet.
nie, ale napísať, že "jedna furt behá v tangacoch,v podprde, vešať pradlo a castokrát ju tam vidím a šmirujem a nedá mi spať akosi." toto je úchylné. Už k tomu chýba len, že si ju pri tom aj fotíš a bolo by to už aj zvrátené.
Tvoj mozog je latentný zadubenec z východu.
poprosím bez ad hominem, ja komentujem tvoje správanie tu na fóre, nie tvoj pôvod či bydlisko. Tak buď slušný a vyhni sa takýmto bezpredmetným narážkam na to kto odkiaľ pochádza. To s tým absolutne nemá nič spoločné.
Na kupalisku som nebol 15 rokov nerád chodím plávať kde je vela ludí, kúpele su premna lepšie.
kúpele to je jedno, pýtal som sa že ak šmíruješ susedku pri vešaní prádla čo potom robíš keď vidíš baby v plavkách? Mne povieš, že mám čitať s porozumením ale ty sám to nedokážeš.

Za každou mojou poznámkou na teba bol otáznik. Otáznik znamená, že sa to pýtam, neznamená, že to hovorím tak ako píšeš v ďalšom poste, že ja o tebe hovorím, že si honíš. Ja sa ťa to pýtam, veta na konci s otáznikom. týmto " ? " Čítaj s porozumením.

Dotkol sa ťa môj názor na teba, to ma mrzí, ale sám sa takto prezentuješ. Prečítaj si posty po sebe, odosobni sa od nich a uvidíš to isté čo ja, či iní useri.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano zistujem ze tu su ludia co sa pohorsuju nadtým ked niekto spomenie ženy ale nevadí im sa nepohoršovať nadtým ze niekto v nejakej téme popisuje ako to má rád alebo ze chce mať miesto penisu vaginu. To je tiež uhol pohladu.
ephramko - no a ako to teda mieniš riešiť aj napíšeš nejakú sťažnosť tej firme?

mluks- okej mozem sa ti omluviť za moju odozvu, ale šmirovanie neznamená niečo ako stalking. Niesom celý den v okne aby som ju videl v tangáčoch a v podprde behať. Tak som myslel ze ci aj vám ostatným teda heterácky orientovaným chlapom niečo také páčilo keby vidíte, len že mi to vždy poteší oči a si ju poobzerám a aj keby ma vidí že sa nanu dívam tak normálne pokecám snou. Ze ci aj vy máte také skúsenosti.

Mek- ja som to povodne napísal raz ale niekto ma bude presviedčať že som nejaký latentný gay a homofob. Strach z gayov nemam, poznal som jedneho vyjasnil som si to snim po dobrom lebo bol kamarát. To vám vadí ze napísem pár krát ze som heterák ale kebyze napísem ze som gay ako ephramko tak je vsetko okej pravda. Ak ste si vsimli správam sa snád k nemu nepriatelsky zeby som ho ja nejako urážal?
Píšem snád nieco tomu Rethronovi v téme Transexuáli zeby som ho tam šiel urážať nejako?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ale to ze mas rad zeny staci napisat raz a nie v kazdom druhom prispevku, a este to v tejto teme na 2 stranach rozoberat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit

áno, aj mne sa páčia ženy, velmi ma pritahuju napr ich nohy, hlavne ked maju napr kratke nohavice ci minisuknu, zaroven tie nohy nesmu mat lýtka ani prilis chude ani vyslovene tučné. Takze ak mas ty potrebu sledovat susedku tak ju sleduj, ale rob to tak aby ta nevidela /ani nikto druhy/, lebo jej to pravdepodobne bude neprijemne. :) /oslovit ju mozes pripadne ked sa stretnete normalne obleceni na chodbe/

Preco by si mal ty, alebo ktokolvek iny urazat Rethrona? Ved ty si zijes svoj zivot, on si zije svoj, tak kde by mal byt problem? Na svete ziju miliardy ludi a kazdy ma ten svoj zivot viac ci menej iny ako ty, podstatná je tolerancia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasné im je vsetko neprijemné ale ked opité ako teliatka dudlú švonca niekomu na diskotekovom wc to im nepríde nepríjemné :)
Problem je v tom voči mne od vás, ze ma nazývate homofobom, nejaký človek co diskriminuje menšiny.
Podstatná je tolerancia ale ked napíšem ze šikovná babenka v tej loterii tá Barbora, alebo tá susedka a ze som introvertný to u mna stále znamená že sa nebudem s niekym objimať( okrem ženy ktoru uz poznám) s chlapmi alebo si snimi podávať ruky hoci ich nepoznám, tam už akosi tá tolerancia nie je.
starysomar- zase príde beardie a ti napíše ci tie tri bodky boli nutné v tom zmysle že ak sa nechceš alebo nevieš k tomu vyjadriť, tak potom načo to písať tie bodky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 21 aug 2021, 13:07 Jasné im je vsetko neprijemné ale ked opité ako teliatka dudlú švonca niekomu na diskotekovom wc to im nepríde nepríjemné :)
Problem je v tom voči mne od vás, ze ma nazývate homofobom, nejaký človek co diskriminuje menšiny.
Podstatná je tolerancia ale ked napíšem ze šikovná babenka v tej loterii tá Barbora, alebo tá susedka a ze som introvertný to u mna stále znamená že sa nebudem s niekym objimať( okrem ženy ktoru uz poznám) s chlapmi alebo si snimi podávať ruky hoci ich nepoznám, tam už akosi tá tolerancia nie je.
starysomar- zase príde beardie a ti napíše ci tie tri bodky boli nutné v tom zmysle že ak sa nechceš alebo nevieš k tomu vyjadriť, tak potom načo to písať tie bodky.
ale to že nejaka žena "opitá ako teliatko dudlajuca švonca niekomu na diskotekovom wc" nie je tvoj problem. Tvoj problem trochu je, ze sa stale vyjadrujes do zivota inym ludom, chapes? Aj keby ta zena si to rozdavalo na wecku s desiatimi, stomi ci milionmi naraz, tak pokial je to zo strany vsetkych zucastnenych dobrovolne, tak nikoho dalsieho do toho nic nie je- to je podstata. Ži a nechaj žiť. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak na verejných wc ktoré by boli v mojom podniku a ona by si to rozdávala s niekym mám právo jej nato niečo povedať aj ju odtial vyhodiť.
Zi a nechaj žiť to áno ale nerobiť niekde anarchiu, exhibicionizmus dvoch osôb ktoré rozumnejšej spoločnosti robia nejakú škodu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit

a je to tvoj pripad? Vlastnís alebo prevadzkujes nejaky klub, alebo ine zariadenie kde by si mal problem so suloziacimi zenami? Aku skodu robia na tom Wc spolocnosti? :lol: :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To bolo obrazne povedané, máš podnik kde chodí rozumná klientela, a tebe tam príde párik opitá baba a chlap suložiť na wc.
Mám im to tolerovať? Niekto z hostí chce ist na wc s deckom aby sa vyčuralo a v kabinke nech si to rozdáva žena s chlapom.
Vtedy si mam povedať ži a nechaj žiť? Ako skodu? ked tam napr nechaju ostriekaný záchod a ty chces ist na velku potrebu napr.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit

pozri, ked sa nieco take stava, ze napr ide si parik uzit na diskoteke na wc, tak co som zazil, boli vzdy zavreti na tom Wc, takze nikoho neobtazovali, okrem zvukov, tak preco by ta to malo trápit? A deti na diskoteke v noci nemaju co robit. A ze by mal byt ostriekany zachod? Ty si nieco take osobne zazil, ked to tak do podrobna opisujes? Je to podobné ako ked si myslim ze ty tu pisal, že keby si videl bozakvajucich sa gejov ze sa asi povracias, pritom si priznal ze si to nazivo nikdy nevidel. Stale riesis nejake hypoteticke situacie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Boli zavretý ale nechali wc v nehygienickom stave, tým pádom uškodili spoločnosti,tam tolerancia končí. Dajte niekto nejaku banalnu otázku.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 21 aug 2021, 13:35 Boli zavretý ale nechali wc v nehygienickom stave, tým pádom uškodili spoločnosti,tam tolerancia končí. Dajte niekto nejaku banalnu otázku.
a co s takymi ludmi, co su na velkej potrebe a nechaju zachod v "nehygienickom stave"-tato situacia sa apropo stava nepomerne castejsie, ako ta tvoja so sexujucimi. To by si prosim ta ako riesil, tento tazky spolocensky problem? Ty sa podla mna nevies uvolnit a si vnutorne strasne napaty. Mozem sa spytat- mas priatelku?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemam dovod už niekedy tu niekomu niečo vysvetlovať, dalšia banálna otázka do pléna nech sa páči.
Napísať odpoveď