this ^^
Ak si vypytas na seba názor a viacerí sa na ňom zhodnú, je nevhodné za to napádať autora
this ^^
nie, ale napísať, že "jedna furt behá v tangacoch,v podprde, vešať pradlo a castokrát ju tam vidím a šmirujem a nedá mi spať akosi." toto je úchylné. Už k tomu chýba len, že si ju pri tom aj fotíš a bolo by to už aj zvrátené.pochvaliť vizáž baby a napísať to sem, ti príde ako heterák uchyl, ale to je tvoj svet.
poprosím bez ad hominem, ja komentujem tvoje správanie tu na fóre, nie tvoj pôvod či bydlisko. Tak buď slušný a vyhni sa takýmto bezpredmetným narážkam na to kto odkiaľ pochádza. To s tým absolutne nemá nič spoločné.Tvoj mozog je latentný zadubenec z východu.
kúpele to je jedno, pýtal som sa že ak šmíruješ susedku pri vešaní prádla čo potom robíš keď vidíš baby v plavkách? Mne povieš, že mám čitať s porozumením ale ty sám to nedokážeš.Na kupalisku som nebol 15 rokov nerád chodím plávať kde je vela ludí, kúpele su premna lepšie.
ale to že nejaka žena "opitá ako teliatko dudlajuca švonca niekomu na diskotekovom wc" nie je tvoj problem. Tvoj problem trochu je, ze sa stale vyjadrujes do zivota inym ludom, chapes? Aj keby ta zena si to rozdavalo na wecku s desiatimi, stomi ci milionmi naraz, tak pokial je to zo strany vsetkych zucastnenych dobrovolne, tak nikoho dalsieho do toho nic nie je- to je podstata. Ži a nechaj žiť.Blastbit napísal: 21 aug 2021, 13:07 Jasné im je vsetko neprijemné ale ked opité ako teliatka dudlú švonca niekomu na diskotekovom wc to im nepríde nepríjemné
Problem je v tom voči mne od vás, ze ma nazývate homofobom, nejaký človek co diskriminuje menšiny.
Podstatná je tolerancia ale ked napíšem ze šikovná babenka v tej loterii tá Barbora, alebo tá susedka a ze som introvertný to u mna stále znamená že sa nebudem s niekym objimať( okrem ženy ktoru uz poznám) s chlapmi alebo si snimi podávať ruky hoci ich nepoznám, tam už akosi tá tolerancia nie je.
starysomar- zase príde beardie a ti napíše ci tie tri bodky boli nutné v tom zmysle že ak sa nechceš alebo nevieš k tomu vyjadriť, tak potom načo to písať tie bodky.
a co s takymi ludmi, co su na velkej potrebe a nechaju zachod v "nehygienickom stave"-tato situacia sa apropo stava nepomerne castejsie, ako ta tvoja so sexujucimi. To by si prosim ta ako riesil, tento tazky spolocensky problem? Ty sa podla mna nevies uvolnit a si vnutorne strasne napaty. Mozem sa spytat- mas priatelku?Blastbit napísal: 21 aug 2021, 13:35 Boli zavretý ale nechali wc v nehygienickom stave, tým pádom uškodili spoločnosti,tam tolerancia končí. Dajte niekto nejaku banalnu otázku.