Band of Brothers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Soviet napísal:jj to hej :D Preto sa aj mne páčil..mal všetko na saláme a nenehal sa ničím vytočiť ..a každá jeho scéna zvykla byť niečím zaujímavá ..ale aj Malarkey bol cool,ak si ešte dobre mená pamätám,keď napodobňoval toho veliteľa :D
tak to hej,

inak pekna cast bola aj v tej zime o tom sanitarovi, miestami dojemne :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Band of Brothers je perfektny spracovana druha svetova vojna v seriali, nebudem tu ani spominat oblubene sceny lebo tych bolo fakt vela, snad jednu za vsetky, v prvom dieli cvicenie co mali zaistit cestu a sa tam primotal ten dedko na bicykli :smt046

inak som dakde cital ze sa planuje pokracovanie, respektive dalsi serial ale tentokrat sa ma odohravat v tichomori :)
A new 10-part miniseries from the creators of Band of Brothers (Steven Spielberg, Tom Hanks, Gary Goetzman), called The Pacific, is in development. The new miniseries will focus on the Pacific Theater. The project is due out in 2009, although this is subject to change.
LINK
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:LINK
cece tak to sa tesim,

dufam, ze sa to aspon vyrovna,

predsalen hento bol prvy napad, ale teraz su lepsie technologie atd.

prijal by som aj dubing, samo cz
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Tomasko napísal:prijal by som aj dubing, samo cz
podla mna sa toho ihned chopi hbo a ani sa nenazdame a bude aj cz :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:cece tak to sa tesim,

dufam, ze sa to aspon vyrovna,

predsalen hento bol prvy napad, ale teraz su lepsie technologie atd.

prijal by som aj dubing, samo cz
Vies co...videl som to s dabingom a s originalom sa to neda porovnavat. Dabing prijimam uz iba pri komediach, ale aj tam je niekedy na skodu. Teraz som pozeral jeden dabovany horor a nic moc, velmi to kazi atmosferu.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Vies co...videl som to s dabingom a s originalom sa to neda porovnavat. Dabing prijimam uz iba pri komediach, ale aj tam je niekedy na skodu. Teraz som pozeral jeden dabovany horor a nic moc, velmi to kazi atmosferu.
nj, anglicky viem tak stredne, zachytim toho dost malo, preto ... :o
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tomasko napísal:nj, anglicky viem tak stredne, zachytim toho dost malo, preto ... :o
No preto sú tam titulky :) Z prvu som to kukal anglicky+cz titulky..Potom som zistil že aj tie titulky niesú bohviečo a tak teraz to už pozerávam anglicky+eng titulky :) Niesom tiež rodení angličan ale ťažká angličtina tam nieje použitá,raz za čas hej ale minimálne.. Česi proste nevedia dobre dabovať..a vojnové filmy vonkoncom..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Soviet napísal:No preto sú tam titulky :) Z prvu som to kukal anglicky+cz titulky..Potom som zistil že aj tie titulky niesú bohviečo a tak teraz to už pozerávam anglicky+eng titulky :) Niesom tiež rodení angličan ale ťažká angličtina tam nieje použitá,raz za čas hej ale minimálne.. Česi proste nevedia dobre dabovať..a vojnové filmy vonkoncom..
No to je problem dabingu vseobecne :) A slovensky dabing byva casto este horsi a hlasy sa casto opakuju.
ades
Guru
Guru

Soviet napísal:Česi proste nevedia dobre dabovať..a vojnové filmy vonkoncom..
ale stale omnoho lepsie ako slovaci :D kde anglican povie fuck it, cech povie kur*a a slovak nieco v style ach jaj alebo sakra a to uz je maximum. zazil som aj kombinaciu son of a bitch/cesi: sku*vysyn/ slovaci: neokrochanec :lol: podla mna musime uznat, ze cesi maju aspon omnoho vacsi vyber hercov na dabovanie. ked pride film do SR, dopredu viem, koho daju dabovat, lebo proste nikto iny nie je
Gothar
Moderátor
Moderátor

ades napísal:ale stale omnoho lepsie ako slovaci :D kde anglican povie fuck it, cech povie kur*a a slovak nieco v style ach jaj alebo sakra a to uz je maximum. zazil som aj kombinaciu son of a bitch/cesi: sku*vysyn/ slovaci: neokrochanec :lol: podla mna musime uznat, ze cesi maju aspon omnoho vacsi vyber hercov na dabovanie. ked pride film do SR, dopredu viem, koho daju dabovat, lebo proste nikto iny nie je
Presne tak. To aj jeden cesky kamos hovoril, ze pozeral ramba ci co po slovensky a najhorsia nadavka bola "do pekla" :D
Cesi boli proste vzdy o nieco menej konzervativni ako my.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Soviet napísal:jj to hej :D Preto sa aj mne páčil..mal všetko na saláme a nenehal sa ničím vytočiť ..a každá jeho scéna zvykla byť niečím zaujímavá ..ale aj Malarkey bol cool,ak si ešte dobre mená pamätám,keď napodobňoval toho veliteľa :D
To bol Georg Luz, ten naozaj nemal chybu, najma v tychto scenach

a toto bolo naozaj jedinecne co dabing nenahradi :lol:

Inak podla mna bola najzaujimavjesia postava Ronald Spears a tie pribehy co si tam furt rozpravali ako postrielal tych zajatcov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal: a toto bolo naozaj jedinecne co dabing nenahradi :lol:
tak to je veru jeden z tých zabijákov :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zaujimave, ze parasutisti nemali ziadneho snipera... vzdy iba skopcaci :)
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Fakt dost dobry serial prave ho pozeram :cookies:. Je to dobre natocene len mi to pride obcas take jednodchsie co sa tyka realnosti. Zvuky zbrani su divne, spätne razy nehrozia a este mi trosku vadilo ze americki patrioti su castokrat prilis akcni aby to prezili . Ale asi najdivnejsia je demencia nemcov (nato ze tito amici prvykrat naozaj bojovali a skopcaci uz boli vlastne veterani) - su tam akurat ako vrecia s pieskom ktore cakaju kym donich niekto streli :) Ale to len tak naokraj - nic nemoze byt dokonale. Urcite najlepsi ( iked asi aj jediny :) ) ww2 serial poslednej doby :smt048
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vytahujem staru temu, lebo az dnes som dopozeral tento miniserial, ked som si spomenul ze mam DVDcka :)

Vyborne spracovany serial, moje oblubene postavy - Bill ''Wild Bill'' Guarnere, Don Malarkey a Ronald Spiers. Mam rad scenu ako Spiers vo Foy prebehol dva razy cez nemecke linie a ani raz po nom nevystrelili, taki boli prekvapeni (od 2:10) :D a este tuto mam rad, Sobel, kks, to bola taka lamka :)
ades
Guru
Guru

Lamor napísal:a este mi trosku vadilo ze americki patrioti su castokrat prilis akcni aby to prezili
lenze ked to tak naozaj bolo, tak s tym nic nenarobis, musis uznat, ze mali stastia plnu prdel, inak by nemali sancu (ako novacikovia)
Tomasko napísal:zaujimave, ze parasutisti nemali ziadneho snipera... vzdy iba skopcaci :)
mne sa zda (opravte ma ak sa mylim), ze 501. vysadkova nemala sniperov, lebo boli urceni do najtazsich bojov, kde dochadzalo casto k boji muza proti muzovi. sniperi boli sucastou inych casti armady a boli v podstate "iba" podpora zo zadnych linii. a okrem toho, ked sa dobyvalo mesto, je logicke, ze najviac sniperov budu mat nemci, boli zakempeni atd. amici tam sli s pechotou a kavaleriou, co bolo lepsie ako pchat tam sniperov. aspon podla mna teda
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://medialne.etrend.sk/vsetky-media- ... konci.html
juchuuuuuuu

PS: citat clanok, nazov je jemne zavadzajuci ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Na rozne odporucania som si tento serial zohnal a pocas mojej dovolenky si ho pozrel. Co ja viem, kopa ludi to tu ospevuje do nebies, ale mne to prislo ako poriadne predlzene Zachrante Vojaka Ryana. Nechcem tvrdit, ze to bolo zle, alebo co, vyprava bola skvela, ale nijak extra ma to nechytilo, takze jedno pozretie stacilo a uz si to nikdy viac istotne nepustim...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:http://medialne.etrend.sk/vsetky-media- ... konci.html
juchuuuuuuu

PS: citat clanok, nazov je jemne zavadzajuci ;)
Neviem ci je to Juchuu..Skor by som povedal, ze nie..
Neviem si predstavit BOB nadabovane po slovensky...Ak to nedaju v originale, tak to nemam chut ani pozerat..Ak to daju s ceskym dabingom, tak to nech radsej davaju Dr.House :) Nemam rad, ked taketo veci sa dostavaju do TV. Radsej si to zopakujem v originale na dvd :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Kvalitny serial, mne osobne sa to velmi pacilo, najoblubenejsia postava asi Sgt. Don Malarkey ako stale zhanal tu nemecku pistol :D

Spielberg a Hanks teraz pripravuju pre HBO podobny serial z bojov v Pacifiku

http://www.imdb.com/title/tt0374463/

trailer:
Napísať odpoveď