http://www.csfd.cz/film/70341-bratrstvo ... -brothers/
odporucam pozret
skoda, ze to ma iba 10 casti
Akú prvú sériu?Je toho len 10 častí nič viac..Robbie42 napísal:prvú sériu, vyzerá to zaujímavo.
jj, dobra bola cast, ked bojovali v tom snehu, to muselo byt strasne.kali520 napísal:Soviet kukam ze avatar mas prave z toho serialu (ten tipicky Wintersov ksicht)![]()
Inac naozaj asi najlepsie spracovany serial aky som kedy videl. Najlepsia bola asi 7 alebo 8 cast, tie boli naozaj dobre spracovane.
Mohli by natocit aj druhu seriu, tento raz by to mohlo byt o inej rote a v inej krajine napr Afrika alebo Taliansko.
To ti poviem..Tomasko napísal:jj, dobra bola cast, ked bojovali v tom snehu, to muselo byt strasne.
jj ten mini seriál ma vždy dal do dobrej nálady a preto som mu venoval aj dva videjkákali520 napísal:Soviet kukam ze avatar mas prave z toho serialu (ten tipicky Wintersov ksicht)
Prave to ze to bolo o rote E a jej skutocny pribeh ...kali520 napísal:Mohli by natocit aj druhu seriu, tento raz by to mohlo byt o inej rote a v inej krajine napr Afrika alebo Taliansko.
No ved on napisal ze o inej rote a v inom prostredi. Verim, ze by to mohlo byt dobre, ale zaroven nechcem, aby sa o to pokusali, neoplati sa riskovat skvele menoromerot napísal:Presne je to asi NAJ spracovanie WW2 vo filme![]()
VSETKYM hercom a reziserom atd. tejto serie ... (Ja si to doma pozeram dost casto mam to z HBO v Cz dabingu)
Prave to ze to bolo o rote E a jej skutocny pribeh ...
No v češtine by som to nekukal..moc to dokazí atmosféru oproti originálu..Aspoň môj názor..Nieto nad originál hlášky v angličtine,ktoré žiadna čeština nenahradí..Podľa mňa to ani česky dabovať nemali..Ale to je len môj názorromerot napísal:(Ja si to doma pozeram dost casto mam to z HBO v Cz dabingu)
kto nevie az tak po anglicky, vies...Soviet napísal:No v češtine by som to nekukal..moc to dokazí atmosféru oproti originálu..Aspoň môj názor..Nieto nad originál hlášky v angličtine,ktoré žiadna čeština nenahradí..Podľa mňa to ani česky dabovať nemali..Ale to je len môj názor
myslíš Bull Randleman? Bo ten bol môj naj tiežTomasko napísal:inak pacila sa mi postava toho tlsteho blondaveho typka co mal stale cigaru v hube
jj presne taky mfpistaSoviet napísal:myslíš Bull Randleman? Bo ten bol môj naj tiež