Band of Brothers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Dnes sa mi to dostalo do rúk a púšťal som si to s nemalým skeptizmom. Očakával som ďalší americký brak (nevidel a nepočul som na to žiadnu recenziu, okrem slov môjho kamoša s inak divným filmovým vkusom). Po zhliadnutí prvej časti som vzal všetky ostatné jedným hltom :) Dokonca som pre to odmietol pozvanie na pivo :smt047 Ozaj skvelý seriál, najbližší víkend si to asi pozriem znova.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

nechapem ludi, ktori pisu, ze sa im to nepaci :lol: ako 100 ludi 100 chuti chapem, ale ukazte mi potom lepsiu vojnovu akciu ako je Band of Brothers?? U mna je to jednoznacne the best vojnovy film/serial...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

deMarkqo napísal:nechapem ludi, ktori pisu, ze sa im to nepaci :lol: ako 100 ludi 100 chuti chapem, ale ukazte mi potom lepsiu vojnovu akciu ako je Band of Brothers?? U mna je to jednoznacne the best vojnovy film/serial...
nauč sa to chápať. Napísať staré známe heslo "sto ľudí, sto chutí" a hneď za ním použiť slovíčko ALE, to je dosť odveci, nemyslíš? Vždy sa nájdu ľudia, ktorí nepôjdu spoločne so "stádom" a budú mať opačný názor na vybranú problematiku. Svet je raz už taký, ak s tým máš problém, treba to seriózne riešiť, pretože v budúcnosti sa stretneš istotne s viac serióznymi nesúhlasnými názormi...
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Band of Brothers

Príspevok od používateľa jackb »

celkom sa mi to pacilo... v deviatej casti sa ukazalo, co si Stevo Spilberg nevie odpustit ked ma na to prilezitost...
Napísať odpoveď